Αγώνα δρόμου με αντίπαλο τον χρόνο δίνει ο ΑΟ Τρίκαλα, κινδυνεύοντας να γκρεμίσει όσα έχτισε με τόσο κόπο την περασμένη σεζόν. 

Μέχρι το Σάββατο πρέπει να εμφανιστούν χρήματα προκειμένου να καλυφθούν απαραίτητες εκκρεμείς οικονομικές υποχρεώσεις, χρήματα που μετά και την παραίτηση του μεγαλομετόχου Χάρη Κουτσούρη δεν βρίσκονται, γι' αυτό και η επιτροπή που ανέλαβε την εξεύρεση λύσης έδωσε προθεσμία σε υποψήφιους αγοραστές να πάρουν την ομάδα μέχρι τότε. 

Μπορεί χρόνος να είναι λίγος, αλλά δεν έχει σβήσει ακόμα η ελπίδα για το ιστορικό σωματείο των Τρικάλων, καθώς υπάρχει έκδηλο ενδιαφέρον επιχειρηματιών για την αγορά της ομάδας και την κάλυψη των αναγκών της. Μάλιστα, όπως καταγράφει το trikalaenimerosi.gr, διακρίνονται τρία σενάρια σωτηρίας από νέους μεγαλομετόχους και μέχρι το Σάββατο θα φανεί εάν κάποιο από αυτά μπορεί να επικρατήσει του τέταρτου σεναρίου, εκείνου της καταστροφής της ομάδας και της "κατρακύλας" της στις μικρότερες κατηγορίες. 

Σενάριο 1: Νίκος Παππάς συν δύο "συμπαίκτες"

Ο επιτυχημένος Τρικαλινός επιχειρηματίας Νίκος Παππάς, αποκλειστικός εισαγωγέας του ιταλικού καφέ Portioli στη χώρα μας, δήλωσε την Τρίτη πως θέλει να εμπλακεί στον ΑΟ Τρίκαλα. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaenimerosi.gr, σκοπός του είναι όχι να αγοράσει την ομάδα μόνος του, αλλά με τη βοήθεια δύο "συμπαικτών" που θα σηκώσουν μαζί του το οικονομικό βάρος, με τον έναν από αυτούς να είναι ο Δημήτρης Καμπλιώνης. Ο φίλος και συνεργάτης του Νίκου Παππά διατηρεί την καφετέρια Et Toi, ενώ δεν του είναι άγνωστα τα ποδοσφαιρικά δρώμενα, όντας ο πρόεδρος του ΑΟ Προδρόμου. Όσον αφορά τον έτερο συμπαίκτη, μέχρι στιγμής η ταυτότητά του παραμένει άγνωστη. 

Οι προθέσεις του Νίκου Παππά αναμένεται να γίνουν γνωστές και ξεκάθαρες σε όλους μέσα στην ημέρα, καθώς έχει ενημερώσει πως θα τοποθετηθεί δημοσίως.

Σενάριο 2: Ο "μπαρουτοκαπνισμένος" παράγοντας

Πληροφορίες στα Τρίκαλα από την Τετάρτη κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από έναν ακόμα επιχειρηματία, ο οποίος στο παρελθόν ήταν για χρόνια στο τιμόνι ελληνικής ΠΑΕ, την οποία μάλιστα έφτασε στη Super League. 

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μιλούν για τον Γιώργο Αρβανιτίδη, πρώην μεγαλομετόχο της Βέροιας, ο οποίος αναγνωρίζει την προοπτική του ΑΟ Τρίκαλα και θέλει να βοηθήσει. Εάν το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό, τότε ο επιχειρηματίας πρέπει να καταθέσει την πρότασή του για το μέλλον του ΑΟ Τρίκαλα μέχρι και το Σάββατο. 

Σενάριο 3: Η... γνώριμη λύση Πλεξίδα

Στο τραπέζι υπάρχει και το σενάριο να καταλήξει ο ΑΟΤ εκ νέου στον Βαγγέλη Πλεξίδα, στα χέρια του οποίου η ομάδα έφτασε κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Β' Εθνική με πλαστή εγγυητική, απάτη που επέφερε τον υποβιβασμό του ΑΟΤ στη Δ' Εθνική. 

Μετά από ένα πέρασμα στην ΑΕΛ, ο Τρικαλινός έχει δηλώσει πως τον ενδιαφέρει η ομάδα της πόλης του και γι' αυτό έκανε ήδη μία πρώτη επαφή με μέλη του Ερασιτέχνη. Ο όρος που θέτει είναι να αγοράσει την ΠΑΕ μόνος του και μαζί να έχει υπό τον έλεγχό του και την Ερασιτεχνική. Οι επαφές συνεχίζονται και αναμένεται και ο Βαγγέλης Πλεξίδας να καταθέσει προσφορά για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του ΑΟ Τρίκαλα.