Μπορεί από τη διοίκηση το προηγούμενο διάστημα να υπήρξε η θέση πως πρώτη προτεραιότητα αποτελεί η επιστροφή του Κώστα Φλεβαράκη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ωστόσο μέχρι και αυτή τη στιγμή, αυτό που διαρρέεται από το περιβάλλον του προπονητή, είναι ότι ουδείς έχει μιλήσει μαζί του και φυσικά κανείς δεν του έκανε κάποια συγκεκριμένη πρόταση.

Σύμφωνα με το trikalascore.gr, o ίδιος είχε κάποιες συναντήσεις με το γενικό διευθυντή της ομάδας, Ευθύμη Ρεντζιά, οι οποίες όμως περιορίστηκαν στο φιλικό κομμάτι και δεν υπήρξε συζήτηση για κάτι περαιτέρω. Αυτό όμως, δε σημαίνει ότι ο Κώστας Φλεβαράκης δε μιλάει με άλλες ομάδες, καθώς απ' ότι φαίνεται, έχει ήδη στα χέρια του κάποιες προτάσεις από αλλού, τις οποίες θα εξετάσει.

Θα πρέπει πάντως να θεωρείται δεδομένο ότι και τα Τρίκαλα κάποια στιγμή θα τον προσεγγίσουν, από τη στιγμή που έχει ειπωθεί διά στόματος Αχιλλέα Ρουσιαμάνη ότι τον θέλουν και για τη νέα αγωνιστική σεζόν. 

Ο πρώην τεχνικός των Τρικάλων B.C. εξακολουθεί να βρίσκεται στην πόλη μας, καθώς εδώ μένει και η οικογένειά του και αναμένεται να παραμείνει μέχρι τα μέσα του Ιούνη.