Μέσα από την απογοητευτική εμφάνιση των Τρικάλων BC Aries στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ξεχώρισε αναμφίβολα ο Όβι Σόκο. Ο Βρετανός φόργουορντ ήταν εντυπωσιακός και μεταξύ άλλων ισοφάρισε την κορυφαία φετινή επίδοση του Πρωταθλήματος με τα πέντε κλεψίματα που έκανε, όσα είχαν ακόμη οι Χάτσερ, Στρόμπερι, Βασιλόπουλος τις προηγούμενες αγωνιστικές και ο Σαλούστρος χθες στο παιχνίδι του Κολοσσού H Hotels με την ΑΕΚ.
*Ακόμη ο Σόκο σημείωσε κόντρα στον ΠΑΟΚ ρεκόρ καριέρας στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τις πέντε ασίστ που μοίρασε. Είχε από τρεις στα παιχνίδια με την Καβάλα, το Ρέθυμνο Cretan Kings και τον Αρκαδικό.
*Άρπαξε την ευκαιρία που πήρε χθες ο Γιάννης Καραθανάσης σημειώνοντας 11 πόντους που δεν είναι μόνο ατομικό ρεκόρ στη σεζόν –είχε από πέντε κόντρα στην Καβάλα και τον Παναθηναϊκό- αλλά και ρεκόρ καριέρας στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ αφού το προηγούμενο ήταν εκείνο των επτά που σημείωσε πέρυσι ως παίκτης του Άρη απέναντι στη νυν ομάδα του, τα Τρίκαλα BC Aries.
*Με τα δύο ριμπάουντ που μάζεψε στο «παλατάκι», ο Γιώργος Τσιάρας ξεπέρασε τα 600 στην καριέρα του στην κατηγορία. Παράλληλα έφτασε τις 260 συμμετοχές σε αυτήν, ανεβαίνοντας στην 62η θέση της σχετικής λίστας και προσπερνώντας τον Νέστορα Κόμματο.
esake.gr