Την ερχόμενη Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 στις 18:30 στη «Σταγιάδειο» αίθουσα (οδός Απόλλωνος) της Ι.Ε. Τρίκκης και Σταγών, θα πραγματοποιήσει την παρθενική του κοπή της βασιλόπιτας  ο νεοσύστατος Σύλλογος «Οι Φίλοι του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων».
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου καλεί όλους τους φίλους και τους υποστηρικτές του σημαντικού έργου που επιτελεί το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων στην κοινωνία του νομού Τρικάλων και της Ελλάδος γενικότερα να δώσουν το παρόν στην εκδήλωση.
Στόχος του Συλλόγου είναι η πολύπλευρη υποστήριξη με κάθε τρόπο του ανεκτίμητου έργου που επιτελεί το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων.
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν εμπλουτίζοντας μελωδικά η Παιδική Χορωδία του Ωδείου Κολόβα υπό τη διεύθυνση της Κωνσταντίας Λάσκου και η Μικτή Δημοτική Χορωδία Τρικάλων υπό τη διεύθυνση της Ελένης Ζιάκα.
Ο Πρόεδρος Νίκος Ευθυμιάδης θα πραγματοποιήσει  έναν σύντομο απολογισμό του έργου και κυρίως θα αναφερθεί στους στόχους του Συλλόγου.
Σε εποχές βαθιάς οικονομικής κρίσης και αβεβαιότητας η Αλληλεγγύη και η Στήριξη προς τον συνάνθρωπο αποτελεί ιδιαίτερο χαρακτηριστικό γνώρισμα του Έλληνα . Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο πάνω από πενήντα (50) συμπολίτες πήραν την πρωτοβουλία  μιας ανθρωπιστικής πρωτοβουλίας με επίκεντρο το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων.
Σκοπός του Συλλόγου είναι η διαφύλαξη της υπόστασης και η ανάδειξη της κοινωνικής και ανθρωπιστικής αποστολής και προσφοράς του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων.
Επίσης η συμπαράσταση με κάθε νόμιμο τρόπο και μέσο στο Θεραπευτήριο για την εκπλήρωση των σκοπών του. Στο  Σύλλογο συμμετέχουν άνθρωποι που έχουν τη διάθεση προσφοράς και υποστήριξης στο σημαντικό Προνοιακό έργο, που επιτελεί το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους.