Kινητοποίηση διαμαρτυρίας μπροστά στο δημαρχείο Τρικάλων ετοιμάζουν οι πλημμυροπαθείς των Μεγάλων Καλυβίων.

Αναλυτικά: 

"Σήμερα Κυριακή 12/5 πραγματοποιήθηκε συνέλευση του χωριού μας στην οποία παραβρέθηκε και η Επιτροπή πλημμυροπαθών Φαρκαδόνας με σκοπό την κλιμάκωση της δράσης μας.

Αποφασίσαμε την Πέμπτη 23/5 και ώρα 10:00 το πρωί να κάνουμε ξανά συγκέντρωση διεκδίκησης στο Δήμο Τρικκαίων και στην Περιφέρεια διεκδικώντας να αναλάβει ο Δήμος την συλλογή των γκρεμισμένων σπιτιών και αποθηκών.

Παραμένει η απόφαση μας για κάθοδο με λεωφορεία στην Αθήνα στο Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας από όπου διεκδικούμε να δοθούν τώρα οι αποζημιώσεις για τα σπίτια που έχουν χαρακτηριστεί πράσινα, κίτρινα, κόκκινα.

Ζητήσαμε επανειλημμένα συνάντηση με τον κ. Τριαντόπουλο αλλά αποφεύγει επιμελώς να συναντηθεί με τους πλημμυροπαθείς. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα.

Καλούμε όλους τους πλημμυροπαθείς να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση την Πέμπτη 23/5 στις 10:00 το πρωί μπροστά στο Δημαρχείο στα Τρίκαλα.

Επίσης καλούμε τους εκλεγμένους Βουλευτές και Υπουργούς των Τρικάλων να είναι παρόντες στην συνάντηση που θα γίνει στον Δήμο και στην Περιφέρεια".