Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε ο αγώνας Τρίκαλα-Πιερικός (0-0), για την 8η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Τα Τρίκαλα απείλησαν πρώτα στο 7’ όταν ο Μπίντσης έδιωξε άτσαλα βγαίνοντας από την περιοχή του, ο Νίκος Σκόνδρας βρήκε ωραία τον Σαμαντά που πέρασε τον τερματοφύλακα του Πιερικού που στην συνέχεια τον ανέτρεψε. Ο Καρδιτσιώτης ρέφερι Μπεκιάρης που ήταν κοντά στην φάση όχι μόνο δεν έδωσε πέναλτι αλλά τιμώρησε με κίτρινη κάρτα τον Σαμαντά για θέατρο.

Στο 24’ μετά από κόρνερ του Μπουκουβάλα ο Αλεξίου με χλιαρή κεφαλιά από καλή θέση δεν δυσκόλεψε τον Μπίντση αλλά αμέσως μετά σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή για να διώξει με υπερένταση σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Πιερικού.

Στο 35’ και πάλι τα Τρίκαλα απείλησαν με τον Αλεξίου ο οποίος σε υποδειγματική αντεπίθεση πήρε την μπάλα από τον Νίκο Σκόνδρα αλλά από πλάγια θέση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπίντση που έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ!

Τα Τρίκαλα στο 62΄και πάλι με τον Αλεξίου που πήρε πάσα από τον Σκόνδρα πλησίασαν στο γκολ αλλά και μία ακόμη φορά ο Μπίντσης είπε «όχι»….

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Πιερικό ήρθε μετά από 68 λεπτά αγώνα. Ο Σαραντίδης με πλάτη στο τέρμα έκανε ωραία περιστροφή αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο 72’ και πάλι ο Σαραντίδης απείλησε δύο συνεχόμενες φορές αλλά οι αμυντικοί των Τρικάλων την πρώτη και ο παπαδόπουλος την δεύτερη αποσόβησαν τον κίνδυνο…

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Μπεκιάρης από την Καρδίτσα με βοηθούς τους συντοπίτες του κ.κ. Μπουρουνίκα, Καλογριανίτη. Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Σαμαντά, Αλεξίου, Μπραντίτσα, Τζιώρα, Πατρώνη των Τρικάλων και Μπλέτσα, Μακρίδη, Παλαμίδη του Πιερικού.

ΑΟ Τρίκαλα (Βασίλης Καλογιάννης): Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Τζιώρας, Σαμαντάς (90’ Κωστόπουλος), Βασιλείου (74’ Κοντογεώργος), Μπραντίτσας, Πατρώνης, Μπέκας (56’ Ζαϊμι), Μαλακασιώτης (74’ Μάγγος), Νίκος Σκόνδρας, Αλεξίου

Πιερικός (Σάκης Παπαβασιλείου): Μπίντσης, Κωνσταντινίδης, Καλαϊτζής, Παλαμίδης, Μακρίδης, Μπλέτσας (88’ Οικονομίκος), Κυπαρίσσης, Κατσαβάκης (74’ Κατσιαμήτας), Σαραντίδης, Φασίδης (46’ Μίγγος), Μπάλλας (46’ Ματζαλλάκου)

liganews.gr