Περιστατικό συμπλοκής σημειώθηκε χθες το απόγευμα σε καλοκαιρινό «caffe» της Πύλης, όταν για άγνωστους προς το παρόν λόγους, δύο ενήλικες, ηλικίας περί 45 χρονών, ήρθαν στα χέρια με νεαρό 13χρονο, που βρισκόταν στο χώρο, σύμφωνα με καταγγελία του πατέρα του μικρού.

Σύμφωνα με την πλευρά του ενός ενήλικα, μία μέρα νωρίτερα ο νεαρός αυθαδίασε προς την σύζυγό του, κατά την ώρα εργασίας της σε καφέ της Πύλης και κουβέντα στην κουβέντα ανάψαν τα αίματα με αποτέλεσμα την συμπλοκή.

Ο μικρός μετά το περιστατικό μεταφέρθηκε αρχικά στο ΚΥ Πύλης με θλαστικά τραύματα, σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία των γονιών του και από εκεί στο ΓΝ Τρικάλων, για περαιτέρω έλεγχο και φροντίδα.

Συνέπεια του περιστατικού, ήταν οι δύο ενήλικες να συλληφθούν, στο πλαίσιο της αυτοφώρου διαδικασίας και να οδηγηθούν στο Αστυνομικό Τμήμα Πύλης, το οποίο διενήργησε το προανακριτικό έργο για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό, ενώ σήμερα το πρωί, οδηγήθηκαν ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Τρικάλων κι αφού ορίσθηκε δικάσιμος, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Από την πλευρά του 45χρονου, κατατέθηκε επίσης μήνυση, για παραμέληση ενηλίκου.

pylinews.gr