Η Επιτροπή Ειρήνης Τρικάλων, τα πρωτοβάθμια σωματεία ιδιωτικού και δημοσίου τομέα και μαζικοί φορείς καλούν "τους εργαζόμενους, τους επαγγελματίες, τους επιστήμονες, τους αγρότες, τους συνταξιούχους, τους εκπαιδευτικούς, τους φοιτητές, μαθητές όλο το λαό της πόλης σε μαζική συγκέντρωση - αλληλεγγύης τη Δευτέρα 16 Οκτώβρη 2023 και ώρα 7 μ.μ,. στην πλατεία Ρήγα Φεραίου να διαδηλώσουμε την αλληλεγγύη στον Λαό της Παλαιστίνης και να σταματήσει άμεσα όποια εμπλοκή της χώρας μας στους επικίνδυνους σχεδιασμούς.

Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών αποτελούν ένα ακόμη προδιαγεγραμμένο έγκλημα κατά του παλαιστινιακού λαού, με τραγικό απολογισμό εκατοντάδες νεκρούς και τραυματίες, μεταξύ των οποίων ηλικιωμένοι και μικρά παιδιά».

Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση της ΝΔ μαζί με ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ εμπλέκουν τη χώρα μας όλο και πιο πολύ στα παιχνίδια του ΝΑΤΟ και των Ισραηλινών, στέλνοντας τη φρεγάτα "Ψαρά" να συνδράμει στη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού, ενώ «η αμερικανοΝΑΤΟική βάση της Σούδας είναι σε πλήρη ετοιμότητα για να παίξει τον δολοφονικό ρόλο της για άλλη μια φορά για τους λαούς της περιοχής».

Καλούμε όσους πραγματικά πιστεύουν στην ειρήνη, ποθούν την ειρήνη για την πολύπαθη Μέση Ανατολή, για να μην την πληρώνει τελικά ο ίδιος ο λαός, οι ίδιοι οι λαοί της περιοχής, ο παλαιστινιακός λαός, ο ισραηλινός λαός, οι υπόλοιποι λαοί της περιοχής να «συστρατευθούν μαζί μας στον αγώνα για:

Να τερματιστεί η ισραηλινή κατοχή.

Να γυρίσει πίσω η φρεγάτα "Ψαρά" από τη Μέση Ανατολή.

Να κλείσει η βάση της Σούδας και όλες οι βάσεις που βρίσκονται στην Ελλάδα.

Να προχωρήσει η δημιουργία ενιαίου ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ στα σύνορα του 1967, με τον λαό νοικοκύρη στον τόπο του.

Να δοθεί το δικαίωμα επιστροφής όλων των Παλαιστίνιων προσφύγων στις εστίες τους, με βάση τις σχετικές αποφάσεις του ΟΗΕ.

Άμεση απελευθέρωση όλων των Παλαιστίνιων και άλλων πολιτικών κρατουμένων που κρατούνται στις ισραηλινές φυλακές.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 16.10.2023 ΚΑΙ ΩΡΑ 7 Μ.Μ.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (ΜΕΛΟΣ ΕΕΔΥΕ)

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ – ΠΟΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΕΦΑΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ"