Φαντασμαγορικά βεγγαλικά φώτισαν τον ουρανό των Τρικάλων την πιο λαμπρή νύχτα του χρόνου για την έλευση του 2023.

Μπροστά από την Κεντρική πλατεία της πόλης ο Δήμος Τρικκαίων και η e-trikala προγραμμάτισαν την μεγάλη γιορτή, με προσκεκλημένους τόσο τους κατοίκους των Τρικάλων όσο και τους πολυάριθμους επισκέπτες που βρίσκονται στην πόλη. Από τις 11 περίπου το βράδυ ξεκίνησε ένα μεγάλο πάρτι με ζωντανή μουσική από το τοπικό συγκρότημα (Teasers), ζεστό κρασί, πολλά και πλούσια δώρα, ενώ τα χιλιάδες κομμάτια βασιλόπιτας που μοιράστηκαν φροντίστηκαν από την ευγενική προσφορά του Συλλόγου Αρτοποιών Τρικάλων. Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, κατακλύζοντας το κέντρο της πόλης, στην πρώτη κανονική Πρωτοχρονιά μετά από δύο χρόνια περιορισμών και απαγορεύσεων λόγω κορωνοϊού. Η κορύφωση της βραδιάς ήρθε με φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα, προσφορά του Γιάννη Μπουλογιώργου – “1 και Κάτι”, που φώτισαν επί ώρα τον τρικαλινό ουρανό, ενώ τα εντυπωσιακά δώρα (ηλεκτρικό πανίτι, λάπτοπ και τάμπλετ) ήταν προσφορά του καταστήματος “Κωτσόβολος” στα Τρίκαλα,

Λίγο πριν το ρολόι δείξει τα μεσάνυχτα ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, ανέβηκε στην εξέδρα για να μετρήσει αντίστροφα τον χρόνο μαζί με τους παρευρισκόμενους και με πολλές ευχές για ένα νέο έτος που θα αφήσει πίσω του τα όσα δύσκολα συνέβησαν, με πίστη για μια καλύτερη χρονιά για κάθε πολίτη.

Με χαρά και ελπίδα η πόλη των Τρικάλων υποδέχθηκε το 2023 με δεκάδες πυροτεχνήματα και πολλές προσδοκίες για καλύτερες ημέρες.

Καλή χρονιά, με υγεία και ευτυχία! 

trikalaenimerosi.gr