Την διακοπή της κυκλοφορίας αυτοκινήτων στην οδό Ομήρου στο κέντρο των Τρικάλων, αποφάσισε η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων λόγω των εργασιών για την ανακατασκευή κράσπεδων (αποξήλωση και κατασκευή νέων πεζοδρομίων, αλλαγή αγωγού κ.λ.π).

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν στο τμήμα του δρόμου που περικλείεται από την διασταύρωση της με την οδό Συγγρού έως την διασταύρωση της με την οδό Καβράκου, κατά το χρονικό διάστημα από την Δευτέρα 03/10/2022 και για δέκα (10) ημέρες καθημερινά κατά τις ώρες από 07:00΄ έως την 15:30΄.

Το βράδυ κάθε ημέρας, ο δρόμος θα παραδίδεται στην κυκλοφορία με όλες τις προϋποθέσεις για την ασφαλή διέλευση των οχημάτων από μέρους του συνεργείου πραγματοποίησης των εργασιών.

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από εναλλακτικές – παρακαμπτήριες οδούς, σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων ή την προς τούτο υπάρχουσα σήμανση, καθώς επίσης σύμφωνα και με τις υποδείξεις του συνεργείου εκτέλεσης εργασιών και την σήμανση που θα τοποθετηθεί εκ μέρους αυτού.

Με μέριμνα και ευθύνη των εκτελούντων τις εργασίες και σε συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Τρικάλων, να τοποθετηθούν κατά περίπτωση οι ανάλογες πινακίδες σήμανσης, αναγγελίας κινδύνου, ρύθμιση κυκλοφορίας, εξυπηρέτησης ατόμων Μ.Ε.Α κ.λπ.