Την Κυριακή 22 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στον ΣΟΑΤ, Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο, αγωνιστική ημεριδα με συμμετοχή 200 περίπου αθλητών του Συλλόγου που δεν εχουν ενταχθει ακόμη στις αγωνιστικές του ομάδες.

Οι μικροί αθλητές του Συλλόγου πήραν μέρος στην αγωνιστική μορφή (μαχη) καθώς και σε διαγωνισμό εναέριου λακτίσματος όπως και μέτρηση δύναμης άνω και κάτω άκρων με δυναμόμετρο.

Η συμμετοχή υπήρξε ιδιαίτερα υψηλή και Σύλλογος μας γέμισε - μετά από πολύ καιρό λόγω της πανδημίας - χαρούμενες παιδικές φωνές.

Σημαντική ήταν και η παρουσία των γονέων που έσπευσαν να καμαρώσουν τα παιδιά τους στην πρώτη τους ουσιαστικά εκδήλωση όπου αποκομοισαν πολλαπλά εφόδια κυρίως ψυχικά. 

Παρούσα και η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΛΙΑΦΑ, με την μασκότ της Εταιρίας τον κύριο ΒΥΣΣΙΝΑΔΑ που διασκέδασε τα παιδιά και κέρασε μικρούς και μεγάλους προϊόντα της Εταιρίας. 

Η διοργάνωση αυτή ήταν η αρχή για μια σειρά εκδηλώσεων του Συλλόγου που θα ακολουθήσουν μέχρι το τέλος της προπονητικής περιόδου.

Να ευχαριστήσουμε θερμά τους αθλητές της αγωνιστικής μας ομάδας που ήταν σημαντική η βοήθειά τους για την επιτυχία της εκδήλωσης μα κυρίως τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην μεγάλη αθλητική οικογένεια του ΣΟΑΤ.