Τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Παλαιομονάστηρο των Τρικάλων, όταν ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του καταλήγοντας σε αυλή σπιτιού. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του pylinews.gr, επιβατικό αυτοκίνητο που κινούνταν στο επαρχιακό δρόμο Τρικάλων - Πύλης με κατεύθυνση προς την Πύλη, που οδηγούσε μια γυναίκα, για άγνωστο λόγο, στην εισοδο του Παλαιομονάστηρου έχασε τον έλεγχο και βγήκε εκτός δρόμου. Μάλιστα, το αυτοκίνητο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα της κυκλοφορίας, καταλήγοντας σε αυλή σπιτιού δίπλα στον δρόμο με τον ουρανό! 

Παρά την σφοδρότητα με την οποία το αυτοκίνητο βρέθηκε ανάποδα στο έδαφος οι δύο γυναίκες που επέβαιναν, ηλικίας και οι δύο περίπου 65 ετών, δεν τραυματίστηκαν. Η οδηγός κατάφερε να βγει μόνη της από το τουμπαρισμένο αυτοκίνητο, ενώ για την συνοδηγό βοήθησαν περίοικοι που έσπευσαν στο σημείο μόλις αντιλήφθηκαν το τροχαίο.  

Στο σημείο έφτασε δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για το ενδεχόμενο απεγκλωβισμού, ενώ οι δύο γυναίκες με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων για εξετάσεις, χωρίς ωστόσο η κατάσταση της υγείας τους να εμπνέει ανησυχία. 

trikalaenimerosi.gr