Άγνωστοι έκλεψαν τον εξοπλισμό από το Σκοπευτήριο που λειτουργεί στην Φήκη Τρικάλων. Η κλοπή έγινε αντιληπτή από τον πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης, Αθανάσιο Μανούρα, που ενημέρωσε άμεσα τον δήμαρχο Πύλης, Κωνσταντίνο Μαράβα όπου ανήκει ως περιουσιακό στοιχείο το σκοπευτήριο και τον πρόεδρο της Τ.Κ Φήκης Γεώργιο Βρατσίστα.

Όπως διαπιστώθηκε από το Σκοπευτήριο απουσίαζαν όλες οι μηχανές (24) ρίψεως πούλιας καθώς επίσης τα ηλεκτρονικά συστήματα (Πινάκες), αλλά και τα παράθυρα από όπου και κλάπηκαν.

Στην ανακοίνωσή του ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πύλης εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του, διότι κάποιοι συνάνθρωποί μας-εάν μπορεί κάποιος να τους αποκαλέσει έτσι-παραβιάζοντας κάθε έννοια δικαίου και νομιμότητας, δεν διστάζουν να προβούν σε άνομες και καταδικαστέες πράξεις, μετά από πολλές διαπραγματεύσεις με το δήμο Πύλης για την πραγματοποίηση του οράματός μας να λειτουργήσουμε το σκοπευτήριο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών που κοσμούσε την περιοχή του χωριού Φήκης.

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας σας ενημερώνει ότι καταβάλλεται κάθε προσπάθεια εξιχνίασης και εντοπισμού των δραστών, εύχεται να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό η απώλεια και με τη βοήθεια της αστυνομίας να προληφθούν τέτοιες παραβατικές συμπεριφορές και παρόμοια έκνομα περιστατικά.

Όποιος δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη των δραστών θα ανταμειφθεί ηθικά αλλά και υλικά από το Σύλλογο, καταλήγει η ανακοίνωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης. 

trikalaenimerosi.gr