Με λιτές και σεμνές εκδηλώσεις τιμής τοπικά μέσα του ηλεκτρονικού τύπου γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Οργασμού στα Τρίκαλα και τα περίχωρα.

Πρόκειται για την 8η Αυγούστου, ημέρα που «αποθεώνεται» ο οργασμός. Ο οποίος σηματοδοτεί την κορύφωση της σεξουαλικής στιγμής, ενώ μέσω της εορτής αυτής «απενοχοποιείται» και το ανθρώπινο σώμα. Καθιερώθηκε πριν κάμποσα χρόνια από έναν αμερικανό καλλιτέχνη-ακτιβιστή, ο οποίος απλώς σκέφτηκε πως είναι καλοκαίρι και πως δεν εορταζόταν καμία άλλη Παγκόσμια Ημέρα στις 8 του μήνα αυτού. Ωστόσο, όπως αποδεικνύεται έκανε λάθος, αφού η ίδια ημέρα αποτελεί και την Παγκόσμια Ημέρα Γάτας. Οπότε, άλλος γιορτάζει την γάτα και άλλος τον οργασμό. Υπάρχουν, βεβαίως, και τόσοι πολλοί τυχεροί στη γη, οι οποίοι καθώς έχουν μια γάτα ως κατοικίδιο αυτομάτως έχουν διπλή γιορτή στο σπίτι τους. Αν και το πιο πιθανό είναι να γιορτάζουν μόνο την γάτα! 

Και αυτό διότι οι δείκτες είναι σκληροί, αμείλικτοι και αδυσώπητοι κυρίως για το γυναικείο φύλο. Διότι, ακόμη και στον οργασμό υπάρχει διάκριση! Έλεος, πχιά! Είναι αμιγώς ανδροκρατούμενος. Έτσι, ένα μεγάλο ποσοστό  γυναικών, όπως αποκαλύπτουν οι έρευνες, καταφεύγει συχνά-πυκνά στο μεγάλο λεξικό του Μπαμπινιώτη (σελ. 1.269), για να μάθει για το άγνωστο φαινόμενο στη ζωή του, με την ελπίδα πως μια ημέρα θα γίνει γνωστό. Και τότε, πως προκύπτει το υψηλότατο ποσοστό των ανδρών που δεν διαβάζει Μπαμπινιώτη; Μα φυσικά, διότι οι γυναίκες προσποιούνται τον οργασμό, όπως μας λένε και πάλι οι αποκαλυπτικές έρευνες. Και όπως καταλαβαίνει κανείς, τις προσποιήσεις τους τις ζηλεύει ακόμη και ο Μέσι όταν βρίσκεται μπροστά στον φαν Μπάστεν, ο οποίος του κλέβει τελικώς την μπάλα χωρίς τάκλιν. Βεβαίως, ο φαν Μπάστεν δεν παίζει πλέον ποδόσφαιρο, αλλά εμάς καθόλου δεν μας νοιάζει ποιος παίζει και ποιος όχι ποδόσφαιρο . Εμάς, αυτό που μάς νοιάζει είναι να μην παίζει μόνος του ποδόσφαιρο.  Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά. Ή είμαστε μια παρέα, ή δεν είμαστε. 

Παρ΄όλα αυτά τα στενάχωρα, όμως, η Παγκόσμια Ημέρα Οργασμού είναι μια πολύ ωραία ημέρα. Είναι χαρούμενη και περισσότερο απ΄όλα είναι αισιόδοξη, οπότε καλώς την γιορτάζουμε. Έτσι σε αυτό το πλαίσιο, τοπικά ΜΜΕ την τίμησαν δεόντως με ποικίλα αφιερώματα κάτω από εντυπωσιακούς τίτλους. 

«Οργασμός έργων στον Δ.Τρικκαίων μέσα στον Αύγουστο». Πρόκειται για την μεγαλύτερη τιμητική εκδήλωση σε παγκόσμιο επίπεδο και δικαίως επιβάλλεται να διεκδικήσουμε το τίτλο «Τρίκαλα: Η πόλη του οργασμού».

Κυκλικοί κόμβοι, αναπλάσεις, πλατείες, δρόμοι, ποδηλατοδρόμοι, ήπιας κυκλοφορίας, δίκτυο ακαθάρτων, δίκτυο καθαρών, κοπή χόρτων και ξεροκλάδων, καθαρισμοί ποταμών, δενδροφυτεύσεις… και ομπρέλα Ζογγολόπουλου! Δώστε το χρυσό κλειδί της πόλης στον Θάνο τον Ασκητή, τώρα! 

Βεβαίως, ποτέ κανείς δεν θα καταλάβει γιατί συνδέσαμε τον οργασμό με τα έργα, σε βαθμό που εύλογα μπορεί κάποιος να αναρωτηθεί «μα γιατί να μην γεννηθώ έργο με τέτοια εξασφαλισμένη επιτυχία;». Ένας δρόμος π.χ., με ασφαλτοστρώσεις και λοιπές τεχνικές παρεμβάσεις ανά πάσα ώρα και στιγμή... Μέχρι και η ακατοίκητη Κουμαριά βίωσε οργασμό! Από έναν και μοναδικό δρόμο... ενώ το 71% των γυναικών μόνο διαβάζει. Έστω, ένα κράσπεδο, μια πλάκα πεζοδρομίου εκεί όπου ο οργασμός πηγαίνει σύννεφο χειμώνα-καλοκαίρι. 

Ωστόσο, τον οργασμό τον έχουμε συνδέσει και με άλλα πράγματα στην ζωή μας, που αναδείχθηκαν από ΜΜΕ για να τιμήσουν την Παγκόσμια Ημέρα Οργασμού στην περιοχή μας. 

«Οργασμός εκδηλώσεων στον Δήμο Πύλης». Κορυφαίος. Συγκλονιστικός. Εκστατικός! Μάλιστα, σε αυτήν την περίπτωση δεν πρόκειται για έναν απλό οργασμό, αλλά για έναν π ο λ λ α π λ ό!  Διότι, οι προγραμματισμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις είναι πολλές, συνεχόμενες και ασταμάτητες. Οκτώ εκδηλώσεις σε τέσσερις ημέρες! Δύο εκδηλώσεις την ημέρα, μα φυσικά τον γιατρό τον κάνουν πέρα. 

Μπράβο! Πραγματικά, πολλά μπράβο στους Δήμους και τα ΜΜΕ που μας κρατούν πάντα σε μια οργασμική εγρήγορση. Συντελώντας από κοινού στην μείωση αυτών των υψηλών, πολύ κακών ποσοστών που υπάρχουν στην ζωή μας και στην εξάλειψη του φαινομένου «φαν Μπάστεν».