Σήμερα το απόγευμα ο Άρης αλλάζει ζώδιο, μπαίνει στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι 10/7. Ο πλανήτης Άρης είναι υποστηρικτής του Ήλιου μας, του ζωδίου μας και δουλεύει πάντα ψάχνοντας τρόπους να φέρει αυτό που ζητά ο Ήλιος, η καρδιά μας. Στο ζώδιο του Λέοντα εκτός της τόλμης προσθέτει και την απαραίτητη πίστη για να μπορέσουμε να πετύχουμε αυτό που επιθυμούμε ωστόσο πρέπει να υπάρξουν κάποια προαπαιτούμενα:
Θα πρέπει να δούμε τον εαυτό μας στην φωτιά πριν καν βρεθούμε μέσα σε αυτή… Μέσα στην αρένα πριν καλά καλά αρχίσει η μάχη… Πάνω στη σκηνή πριν καν ανέβουμε… Και μετά να παλέψουμε γιαυτό. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, ο Άρης στον Λέοντα θα σας βοηθήσει να στηρίξετε ένα εγχείρημα το οποίο εργάζεστε αυτή την στιγμή ή κάτι που θέλετε να ωθήσετε προς τα εμπρός. Μέχρι 10 Ιουλίου μπορείτε να ερωτευτείτε, να χαρείτε με τις ομορφιές της ζωής και οτιδήποτε δημιουργικό έρχεται στο δρόμο σας.

Για τους Ταύρους, την ιδιωτική σας ζωή επηρεάζει κυρίως ο Άρης στον Λέοντα μέχρι 10 Ιουλίου. Μπορείτε να προβείτε σε αλλαγές στον συγκεκριμένο τομέα, να έρθουν νέα άτομα στην ζωή σας ή να βελτιώσετε τις συνθήκες μέσα στον ιδιωτικό σας χώρο αν αυτό σας κάνει να νιώσετε περισσότερο χαρούμενη/ο. Είναι σημαντικό να δώσετε χρόνο και ενέργεια στα πράγματα πριν πάρετε τελικές αποφάσεις.

Για τους Διδύμους, τις σκέψεις σας και τον τρόπο που επικοινωνείτε με το άμεσο περιβάλλον σας επηρεάζει ο Άρης στον Λέοντα. Μέχρι 10 Ιουλίου σας δίνεται η ευκαιρία να περάσετε τα μηνύματά σας με σθένος, αποφασιστικότητα και κυρίως με τόλμη. Να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους με τους οποίους μπορείτε να κάνετε παραγωγικά πράγματα μαζί.

Για τους Καρκίνους, οι αξίες αλλάζουν αυτή τη στιγμή και ο Άρης στον Λέοντα σας φέρνει νέα ενδιαφέροντα τα οποία μπορούν να γίνουν νέες αξίες για εσάς. Μόνο ότι είναι πολύτιμο αξίζει να έχετε στην ζωή σας, κάτι που θα σας το “διδάξει” απλόχερα ο Άρης μέχρι 10 Ιουλίου σε αυτήν την θέση και θα σας βοηθήσει να ασχοληθείτε μόνο με ότι μπορεί να σας πάει ένα βήμα μπροστά.

Για τους Λέοντες, τί να πούμε για εσάς με τον Άρη στο ζώδιο σας. Η ανάγκη να δείξετε τις ικανότητες, τα δημιουργήματά σας και να γίνετε οδηγός για αυτούς που το έχουν ανάγκη είναι λίγα από τα χαρακτηριστικά του Άρη στον Λέοντα. Μέχρι 10 Ιουλίου οι επιθυμίες σας παίρνουν φωτιά και μπορείτε να προβείτε σε ενέργειες οι οποίες θα σας φέρουν χαρά και ικανοποίηση.

Για τους Παρθένους, ο Άρης στον Λέοντα είναι μια πολύ ευνοϊκή θέση για εσάς γιατί θα μπορέσετε να καθοδηγήσετε τις σκέψεις σας και τις δράσεις σας με κέντρο τις βαθύτερές σας επιθυμίες. Μέχρι 10 Ιουλίου η αυλαία ανοίγει για εσάς και σας δίνει το σθένος να διεκδικήσετε ότι αξίζετε. Είναι σημαντικό για εσάς αυτή τη συγκεκριμένη περίοδο να είστε στοχοπροσηλωμένη/ος στους στόχους σας.

Για τους Ζυγούς, τον κοινωνικό σας τομέα και τις αλληλεπιδράσεις με τους άλλους ανθρώπους επηρεάζει ο Άρης στον Λέοντα. Μέχρι 10 Ιουλίου μπορείτε να περάσετε τα μηνύματά σας και να δυναμώσετε την πίστη και το θάρρος της ομάδας που βρίσκεστε ή ηγείστε. Είναι σημαντικό για εσάς να είστε μέσα σε ομάδες ανθρώπων και είναι σίγουρο πως θα έρθουν νέες προτάσεις υποστηρικτικές στα σχέδιά σας.

Για τους Σκορπιούς, με τον Άρη στον Λέοντα όλα γίνονται πιο απλά για εσάς μέχρι 10 Ιουλίου γιατί αυξάνεται το σθένος και η πίστη σε αυτό που πιστεύετε και πρεσβεύετε. Μην ακούτε κανέναν, δείξτε την αξία σας μέσα από τα δημιουργήματά σας αφοπλίζοντας τους γύρω με τις δεξιότητές σας. Επίσης, μια απαραίτητη αλλαγή ή δεύτερες σκέψεις θα σας ωφελήσουν.

Για τους Τοξότες, οι εμπνεύσεις σας μέχρι 10 Ιουλίου δεν είναι απλά εμπνεύσεις αλλά θα μπορείτε να τις εμπεριέχετε δυναμικά στις ιδέες και τα σχέδια που κάνετε για το μέλλον σας. Η πίστη σε ένα ιδανικό θα φέρει καρπούς και θα πάρετε ικανοποίηση μέσα από δημιουργικές δράσεις που θα κάνετε μέσα στο συγκεκριμένο διάστημα.

Για τους Αιγόκερους, ο Άρης στον Λέοντα εστιάζει την δυναμική του σε έναν πολύ προσωπικό τομέα της ζωής σας. Βαθύτερες επιθυμίες κινητοποιούνται και καλείστε να τους δώσετε το κατάλληλο σχήμα και την απαραίτητη φωνή. Είναι σημαντικό να μπείτε σε αυτή την διεργασία/διαδικασία κυρίως για εσάς και την ψυχική σας ηρεμία.

Για τους Υδροχόους, ο Άρης απέναντι από το ζώδιο σας κινητοποιεί κυρίως τους τομείς σχέσεων και συνεργασιών κάθε είδους. Θα υπάρξει έντονη κινητικότητα και εσείς καλείστε να βάλετε όλη σας την μαεστρία εκτιμώντας κάθε περίπτωση ανάλογα την πραγματική του θέση και υπόσταση. Μακρυά από κάθε τι που θα μπορούσε να σας αποπροσανατολίσει από τον στόχο σας.

Για τους Ιχθύες, η ανάγκη να κάνετε τα πράγματα να συμβούν θα είναι τόσο έντονη με τον Άρη στον Λέοντα που δεν θα υπάρξει χώρος για αναβολές. Εστιάστε στην καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία και προβείτε σε δράσεις οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στο πρόγραμμά σας ή/και τις συνθήκες εργασίας.