Σκορπιέ, «ευκαιρία» με το συγκεκριμένο φεγγάρι να πετάξεις από τη ζωή σου ό,τι περιττό και τοξικό σε «πνιγεί» μέσα στην καθημερινότητα


Κριός

Η Πανσέληνος απέναντι σου στον Ζυγό προκαλεί emotional upheaval, φέρνοντάς σε αντιμέτωπο με ζόρικες συνειδητοποιήσεις αλλά και πιθανές εκρήξεις μέσα σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες που σε έχουν πλέον κουράσει, ενώ αστοχίες και λάθη του παρελθόντος ξυπνάνε μέσα σου «πληγές» (τέλος 3ου δεκαημέρου ιδιαίτερα). Ίσως ήρθε η ώρα να κλείσεις έναν κύκλο, ενώ θα πρέπει να προσέχεις παραπάνω την υγεία σου αυτές τις μέρες. 

Ταύρος

Με την αποψινή Πανσέληνο στον Ζυγό μπορεί να προκύψουν θέματα σχετικά με τη δουλειά και τις σχέσεις σου με συναδέλφους, ανώτερους, πελάτες κλπ που καλό θα ήταν να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία, αποφεύγοντας να απαντήσεις πάνω στα νεύρα σου. Από την άλλη, η υγεία σου χρειάζεται επειγόντως περισσότερη φροντίδα, μέσα σε ένα πλαίσιο απαραίτητων αλλαγών συνηθειών (τέλος 3ου δεκαημέρου κυρίως).

Δίδυμοι

Θέλεις την ηρεμία σου και αναζητάς χρόνο για πράγματα που σε γεμίζουν και σε κάνουν χαρούμενο, όμως η «ύπουλη» σημερινή Πανσέληνος στον Ζυγό βγάζει πίεση μέσα σε προσωπικές σχέσεις, γεμίζοντας σε στρες και εκνευρισμό (τέλος 3ου δεκαημέρου κυρίως). Βάλε ψύχραιμα τα όρια σου, προσπέρασε την επιθυμία για εντάσεις και αλληλοκατηγορίες και μην τσιμπάς στο συνεχές «φέρε και φέρε» των άλλων.

Καρκίνος

Η συναισθηματικά δύσκολη Πανσέληνος στον Ζυγό φέρνει θέματα σχετικά με το σπίτι και την οικογένεια, τόσο αναφορικά με τον χώρο, όσο και με τις σχέσεις με γονείς, συγκατοίκους, συντρόφους κ.λπ. Τραύματα από το παρελθόν ξυπνούν ζορίζοντάς σε ψυχολογικά, πλέον όμως δεν έχεις την «όρεξη» για να αντιμετωπίσεις όλο αυτό, ξεσπώντας πιθανώς με νεύρα έναντι όσων σε καταπιέζουν (τέλος 3ου ιδιαίτερα). Προσοχή και στην υγεία σου αυτές τις μέρες.

Λέων

Η Πανσέληνος στον Ζυγό ρίχνει εύκολα «λάδι στη φωτιά» στις επικοινωνίες με το κοντινό σου περιβάλλον (σύντροφο, αδέρφια, συνεργάτες, γειτόνους) όποτε θα πρέπει να προσέχεις το πόσο «αιχμηρά» εκφράζεσαι για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις (τέλος 3ου δεκαημέρου). Ίσως πάλι βιώνεις μια «φρενίτιδα» με επαφές και συζητήσεις για τα επαγγελματικά, αλλά το όλο θέμα μάλλον κάπου «κολλάει», ενώ είναι σημαντικό να αποφύγεις τις «ταρζανιές» όταν οδηγείς.

Παρθένος

Το άγχος για τα οικονομικά «θεριεύει» με την Πανσέληνο στον Ζυγό, ξυπνώντας και βαθύτερες ανασφάλειες σχετικά με την αξία που πιστεύεις ότι έχεις μέσα στην αγορά εργασίας, δημιουργώντας έναν «συναισθηματικό αχταρμά», όπου χρέη, έξοδα και επιθυμίες για μεγαλύτερο κασέ μπλέκονται περίεργα (τέλος 3ου). Παράλληλα σου βγαίνει και μια «γκρινιαρόλ» διάθεση στα ερωτικά, πολύ ενοχλητική ομολογουμένως.

Ζυγός

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου βγάζει «τόνους» εσωτερικής έντασης, με «πεδίο δράσης» οτιδήποτε δεν σε ικανοποιεί σε σχέση με την πορεία ζωής σου, αλλά και στις προσωπικές/ επαγγελματικές σου σχέσεις (τέλος 3ου ιδιαίτερα). Αυτό μπορεί να «κορυφωθεί» με καυγάδες που οδηγούν σε αποφάσεις για την ολοκλήρωση μιας κατάστασης που «δεν πάει άλλο». Σημαντικό να αποφύγεις το αυτομαστίγωμα για λάθη του παρελθόντος, προσέχοντας σαφώς περισσότερο και την υγεία σου.

Σκορπιός

Ενέργεια και κέφια προσεγγίζουν μάλλον «πάτωμα» με την απαιτητική ψυχολογικά Πανσέληνο στον Ζυγό (τέλος 3ου κυρίως). Παράλληλα μπορεί να βγάλει κάποιο παρασκήνιο στη δουλειά, να φέρει αποκαλύψεις για ένα προσωπικό θέμα, ενώ η υγεία σου σίγουρα χρειάζεται μεγαλύτερη φροντίδα. Η «ευκαιρία» με το συγκεκριμένο φεγγάρι είναι να πετάξεις από τη ζωή σου ό,τι περιττό και τοξικό σε «πνιγεί» μέσα στην καθημερινότητα, σε μια πορεία προς την δική σου «ανάσταση».

Τοξότης

Επειδή η πιθανότητα της αποψινής Πανσελήνου στον Ζυγό να βγάλει παρεξηγήσεις με φίλους, συνεργάτες, σύντροφο ακόμα και «για ψύλλου πήδημα» είναι υψηλή (τέλος 3ου κυρίως), έχε το νου σου στο πως εκφράζεσαι, «σκαπουλάροντας» την εγκαίρως, εκτός αν δεν έχεις και τίποτα καλύτερο να κάνεις αυτό το Σάββατο του Λαζάρου. Η αίσθηση ότι «εμένα κανείς δε μ’ αγαπά/ πονά/ νοιάζεται/ υπολογίζει» θα σου κάνει ούτως ή άλλως «παρεούλα».

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στον Ζυγό μπορεί να σε ζορίσει αρκετά τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικογενειακά, αυξάνοντας πρακτικές απαιτήσεις, βγάζοντας παράλληλα «έριδες» μέσα σε σχέσεις (τέλος 3ου δεκαημέρου ιδιαίτερα). Επειδή όλο αυτό σε ταλαιπωρεί όπως είναι φυσικό και ψυχολογικά, είναι μεν σημαντικό να μην το αφήσεις να σε «βασανίζει» σιωπηλά, ζυγίζοντας όμως το πως και πόσο πρέπει να αντιδράσεις για να μην ξεσπάσεις «άτσαλα», ενώ είναι καλό να γνωρίζεις ότι υγεία σου θέλει more caring αυτές της μέρες.

Υδροχόος

Η ανάγκη για ηρεμία στην επικοινωνία, σεβασμό στις απόψεις των άλλων -φίλων, συντρόφων, συνεργατών- ακόμα κι αν δεν είναι «σύμφωνες» με τη δίκη σου θεώρηση της ζωής, καθώς και για γενικότερη «οικονομία» λέξεων είναι must με την σημερινή Πανσέληνο στον Ζυγό για αποφυγή παρεξηγήσεων και εκατέρωθεν «επιθέσεων» (τέλος 3ου κυρίως). Θέματα με σπουδές, επαγγελματικά, ταξίδια και νομικές υποθέσεις είναι ακόμα πιθανά.

Ιχθύες

Τα συναισθήματα σου «ανακατεύονται» έντονα με την αποψινή Πανσέληνο στον ζυγό που ωθεί σε κυκλοθυμία, παράπονα, γκρίνιες και «κλάψες» για τα προσωπικά, «δοκιμάζοντας» και τις αντοχές των άλλων. Η ανασφάλεια βέβαια αφορά εκτός από τα ερωτικά και τα οικονομικά, αυξάνοντας το στρες για χρέη, έξοδα και την γενικότερη διαχείριση τόσο σε προσωπικές όσο και επαγγελματικές σχέσεις (τέλος 3ου ιδιαίτερα).

athensvoice.gr