Σήμερα αργά το μεσημέρι πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων. Η συμμετοχή του Άρη, του Ουρανού και του Ποσειδώνα είναι έντονη δυσκολεύοντας την διαδικασία να δούμε καθαρά τις καταστάσεις ή να αποφασίσουμε ποία κατεύθυνση θα είναι προς όφελός μας να ακολουθήσουμε. Ο Ερμής ανάδρομος είναι παρών και κυβερνά το ζώδιο της Παρθένου, οπότε ιδιαίτερη προσοχή στα βήματά σας, αυτές τις ημέρες ειδικά σε ζητήματα που δεν έχουν εξεταστεί τα δεδομένα από την αντικειμενική τους πλευρά.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .


Για τους Κριούς, η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων σας φέρνει σε επαφή με την αποτελεσματικότητα των δράσεών σας. Γίνεται σημαντικό για εσάς να σταθείτε μόνο σε ότι μπορεί να αποδώσει καρπούς μέσα από στοχευμένες δράσεις και να μην αναλωθείτε σε καταστάσεις που για τον οποιοδήποτε λόγο δεν αποδίδουν.

Για τους Ταύρους, η συγκεκριμένη Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων σας βοηθά να μπορέσετε να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους και ομάδες μέσα από τους οποίους/τις οποίες θα μπορέσετε να αναπτύξετε κάτι που σας ενδιαφέρει να καταφέρετε άμεσα. Οτιδήποτε έχει περιθώρια εξέλιξης, αυτή τη στιγμή, μπορείτε να το δείτε και να το εξετάσετε πιο βαθιά με σκοπό την ανάπτυξή του.

Για τους Διδύμους, η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων σας βοηθά να βρείτε μια καλή ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής ακόμη και αν η διαδρομή για να το πετύχετε δεν είναι απλή και σύντομη. Δώστε χώρο σε ότι μπορεί να οριοθετήσει τα πράγματα, οργανωθείτε καλά, βάλτε προτεραιότητες και χρονοδιαγράμματα.

Για τους Καρκίνους, η συγκεκριμένη Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων είναι ιδιαίτερα ευνοική για ζητήματα που σχετίζονται με το άμεσο περιβάλλον σας. Είναι υποστηρικτική για οποιαδήποτε δράση θελήσετε να κάνετε με σκοπό να δείξετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας στο ευρύ κοινό. Ωστόσο, καλό θα είναι να κάνετε προσεκτικά βήματα μιας και ο Ερμής έχει μπει σε φαινομενικά ανάδρομη κίνηση.

Για τους Λέοντες, ζητήματα που σχετίζονται με τις αξίες σας είτε αφορά συναισθηματικά είτε υλικά ζητήματα φέρνει στην επιφάνεια η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων. Η σταθερότητα που θέλετε να ζήσετε αυτή τη στιγμή στη ζωή σας θα μπορούσε να έρθει αρκεί να είστε υπομονετική/ός και να στοχεύσετε προς εκεί που υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Για τους Παρθένους, η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων σας επηρεάζει άμεσα μιας και κινητοποιείται στον άξονά σας με τους Ιχθύες απέναντι. Ανεξάρτητα τα εξωτερικά γεγονότα είναι σημαντικό να έρθετε σε επαφή με την προσωπική σας ανάγκη να δράσετε μόνη/ος, ελεύθερη/ος και με αυτονομία σχετικά με ένα εγχείρημα που πιστεύετε και έχετε διάθεση να δώσετε την ενέργειά σας.

Για τους Ζυγούς, η συγκεκριμένη Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων δεν θα λέγαμε πως είναι η πιο βατή και διαχειρίσιμη Πανσέληνος μιας και σας επηρεάζει έντονα και σε διάφορους τομείς. Ειδικά σε ψυχικό και σωματικό επίπεδο θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ος, να φροντίσετε τον εαυτό σας και να φροντιστείτε με όποιον τρόπο είναι εφικτό. Ακόμη και η ξεκούραση είναι μια λύση τη στιγμή που θα πρέπει να περιμένετε κάποια πράγματα και καταστάσεις να ωριμάσουν, να αναπτυχθούν και να πάρουν το τελικό τους σχήμα.

Για τους Σκορπιούς, μια πολύ χρήσιμη ιδιότητα με την οποία θα μπορέσετε να διαχειριστείτε τα οφέλη της συγκεκριμένης Πανσελήνου στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων είναι η δεκτικότητά σας. Θα δείτε πως μέσα από αυτό το χαρακτηριστικό θα μπορέσετε να αντιληφθείτε πράγματα τα οποία μια άλλη στιγμή θα τα είχατε προσπεράσει.

Για τους Τοξότες, η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα από διαφορετικές οπτικές. Με αυτή την διαδικασία θα είναι ευκολότερο να κάνετε τις αλλαγές που χρειάζονται κρατώντας δομές και ισορροπίες χρήσιμες για την πορεία και εξέλιξή σας. Και μην ξεχνάτε πως κάποια πράγματα χρειάζονται χρόνο για να δείξουν τους καρπούς τους.

Για τους Αιγόκερους, η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων θα λειτουργήσει ιδιαίτερα ευνοϊκά αν μείνετε συγκεντρωμένη/ος και αφοσιωμένη/ος σε κάτι που αντικειμενικά μπορεί να λειτουργήσει ακόμη και εν μέσω εμποδίων ή καθυστερήσεων. Αφιερώστε χρόνο για να αξιολογήσετε σωστά τις καταστάσεις και μείνετε σε επαφή με τις φιλοδοξίες και τα όνειρά σας.

Για τους Υδροχόους, με την Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων τα πράγματα μπορεί να δείχνουν λίγο διαφορετικά από ότι περιμένατε ή νέα στοιχεία να σας παροτρύνουν να ακολουθήσετε διαφορετική διαδρομή από αυτή που είχατε κατά νου. Διαχειριστείτε τις καταστάσεις με ευελιξία και προσαρμοστική τάση.

Για τους Ιχθύες, η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων σας επηρεάζει με ποικίλους τρόπους μιας και συνδέεστε άμεσα. Αυτό που μπορείτε να κάνετε ώστε να επωφεληθείτε από τα οφέλη της είναι να θέσετε απαραίτητα όρια εκεί που νιώθετε πως θα πρέπει να το κάνετε. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μπορέσετε να δείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας με χάρη στο κόσμο γύρω σας.

astroguide.gr