Δίδυμε, το Σάββατο προσφέρεται για κοινωνικοποίηση, βολτούλες και ακόμα καλύτερα καλοκαιρινές αποδράσεις


Κριός

Ένα ωραίο Σάββατο απλώνεται μπροστά σου, με δυνατή ερωτική διάθεση και όρεξη για βόλτες και διασκέδαση και... με έναν Ερμή που επιτέλους επιστρέφει σε ορθή πορεία. Φίου.

Ταύρος

Ο Ερμής γυρίζει σήμερα ορθόδρομος στο ζώδιό σου, «αίροντας» σταδιακά τη νοητική σύγχυση, τις καθυστερήσεις και το μπάχαλο στις επικοινωνίες, με τη μέρα να θέλει ραχάτι και μόνο.

Δίδυμοι

Το Σάββατο προσφέρεται για κοινωνικοποίηση, βολτούλες και ακόμα καλύτερα καλοκαιρινές αποδράσεις, έχοντας ως «plus» την επιστροφή του κυβερνήτη σου Ερμή σε ορθή πορεία.

Καρκίνος

Για σήμερα άσε τα πράγματα όσο πιο «λάσκα» γίνεται, κανονίζοντας κάτι συντροφιά με καλη παρέα για να ανεβάσεις το κέφι σου, έχοντας και σύμμαχο τον Ερμή που ορθοδρομεί.

Λέων

Σούπερ από ενέργεια το Σάββατό σου, σε κινητοποιεί να καταπιαστείς με ό,τι σε χαλαρώνει και σου δίνει χαρά, ενώ με τον Ερμή πλέον ορθόδρομο φεύγουν σταδιακά οι ασυνεννοησίες στη δουλειά.

Παρθένος

Κάπου... «ώπα» σήμερα γιατί χρειάζεσαι αρκετή ξεκούραση, μπόλικο ύπνο και «επιλεγμένα» πάρε-δώσε. Ευτυχώς ο κυβερνήτης σου Ερμής γυρίζει ορθόδρομος, αποκαθιστώντας σταδιακά τα πράγματα.

Ζυγός

Το Σάββατο θέλει κοινωνική αλληλεπίδραση με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, βόλτες στα μαγαζιά, μπάνιο στη θάλασσα, με τον Ερμή να γυρίζει επίσης at last σε ορθή πορεία.

Σκορπιός

Θέματα επαγγελματικών / πρακτικών υποχρεώσεων θα ζητήσουν ίσως και σήμερα λίγο από τον χρόνο σου, με την επιστροφή όμως του Ερμή απέναντί σου σε ορθή φορά οι επικοινωνίες σταδιακά αποκαθίσταται.

Τοξότης

Ένα μίνι ταξιδάκι είναι το καλύτερο πλάνο για το Σάββατό σου, με τη μέρα να έχει και έντονο ερωτικό στοιχείο, αλλά και έναν Ερμή που γυρίζει σε ορθή φορά. Yes.

Αιγόκερως

Η κούραση της εβδομάδας σού «χτυπάει» την πόρτα, ζητώντας σου την απόλυτη ξάπλα για να συνέλθεις, ενώ ο Ερμής επιστρέφει από σήμερα σε ορθή φορά βελτιώνοντας τις συνεννοήσεις σου. 

Υδροχόος

Πάρε το μωβ, το sexy κουβαδάκι, διάλεξε όποια παραλία σου κάνει «κλικ» και άραξε με το αμόρε σου, γνωρίζοντας βεβαίως-βεβαίως πως ο Ερμής γυρίζει today ξανά ορθόδρομος. Ω, ναι.

Ιχθύες

Το να είσαι fit αυτό το καλοκαίρι σε νοιάζει και σε παρανοιάζει -κι ας μην το παραδέχεσαι- γι’ αυτό ξεκινά το περπάτημα ή καλύτερα το κολύμπι, τώρα που και ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος και δεν θα σε «παιδέψει» άλλο.

athensvoice.gr