Καρκίνε, το άγχος για τα οικονομικά μάλλον δε σε αφήνει να χαλαρώσεις ιδιαίτερα


Κριός

Είσαι σε ένα ευαίσθητο mood, η ενασχοληση με την τέχνη ενδεχομένως να έχει να προσφέρει περισσότερα στον ψυχισμό σου today, ενώ καλύτερα να αποφύγεις «επικίνδυνες» συζητήσεις με τον σύντροφο σου, ιδίως για τα οικονομικά (2ο δεκαήμερο κυρίως).

Ταύρος

Η Τρίτη είναι μια από τρεις «τζιζ» μέρες της εβδομάδας με το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη από το ζώδιο σου, σίγουρα δεν χρειάζεται πολύ «προσπάθεια» για να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον σύντροφο σου, τα μέλη της οικογένειας σου κλπ, αφού τείνεις να αντιδράς απότομα και αντιδραστικά (3ο δεκαήμερο κυρίως). Don’t.

Δίδυμοι

Το να πας «κόντρα για την κόντρα» στη δουλειά ή γενικότερα και να λειτουργήσεις κάτω από ένα πλαίσιο παρόρμησης είναι keine gute Idee για σήμερα και αυτό αφορά και την συμπεριφορά σου ως προς το τιμόνι (2ο δεκαήμερο κυρίως).

Καρκίνος

Η αδιάλλακτη συμπεριφορά μπορεί να επιφέρει θέματα και διαφωνίες με τον σύντροφο, έναν φίλο ή έναν συνεργάτη, ενώ το άγχος για τα οικονομικά μάλλον δε σε αφήνει να χαλαρώσεις ιδιαίτερα (2ο δεκαήμερο κυρίως).

Λέων

Η νευρικότητα είναι η καλύτερη σου «φίλη» σήμερα με το τετράγωνο του Ερμή από το ζώδιο σου με τον Άρη, αφού -ακόμη κι αν είσαι αδειούχος- θα νιώθεις σαν να μη μπορείς να ησυχάσεις με τίποτα. Δε χρειάζεται πάντως να μαλώσεις κιόλας (2ο δεκαήμερο κυρίως).

Παρθένος

Η μέρα σε πάει σίγουρα καλύτερα αν είσαι σε κάποιο νησάκι, απολαμβάνοντας τις διακοπές σου, ειδάλλως η ανάγκη για break και φυγή από την ρουτίνα της καθημερινότητα μπορεί να σε κάνει πιο «ευέξαπτο» (2ο δεκαήμερο κυρίως).

Ζυγός

Η τάση να είσαι πιο «αμπλαούμπλης» επικοινωνιακά και να αρπάζεσαι με τη μια σε επαφές με συνεργάτες, φίλους, σύντροφο -ίσως γύρω από τα οικονομικά- είναι ένα «θεματάκι» σήμερα (2ο δεκαήμερο κυρίως). Καλύτερα να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις.

Σκορπιός

Από τις απαιτητικες μέρες της εβδομάδας η Τρίτη, η συμβουλή είναι «να δώσεις τόπο στην οργή» όταν βλέπεις ότι τα πράγματα ξεφεύγουν σε επικοινωνιακό επίπεδο μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες, πράγμα που μπορεί να συμβεί πολύ εύκολα (2ο δεκαήμερο κυρίως).

Τοξότης

Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα στη δουλειά και στην καθημερινότητα μπορεί να σε εκνευρίσει αρκετά, οπότε άσε την τάση για «ανταπαντήματα» με συνεργάτες, συναδέλφους κλπ, προτάσσοντας πάνω απ’ όλα την λογική στα πράγματα (2ο δεκαήμερο κυρίως).

Αιγόκερως

Μια μέρα που μπορεί να βγάλει πίεση και σε οικονομικό και σε συναισθηματικό επίπεδο η σημερινή, σε κάθε περίπτωση απόφυγε να εκδηλώσεις «ωμά» την ενόχληση σου σε άτομα που έχουν σημασία για σένα (2ο δεκαήμερο κυρίως).

Υδροχόος

Το τακτ και η πολιτισμένη διαχείρηση διαφωνιών και παραπόνων με συνεργάτες και συντρόφους θα σου φανούν περισσότερο χρήσιμα από την «φουλ ον» επίθεση που σε ξαλαφρώνει μόνο στιγμιαία (2ο δεκαήμερο κυρίως).

Ιχθύες

Μια «τρελή» και νευρική μέρα ξημερώνει, όπου η τάση για παρόρμηση και βιασύνες μπορεί να σε κάνει prone και σε αρπάγματα με κοντινά σου άτομα, συνεργάτες κ.λπ (2ο δεκαήμερο κυρίως). Μην «ενδώσεις».

athensvoice.gr