Η Σελήνη συνεχίζει και σήμερα το πέρασμά της από το ζώδιο του Καρκίνου δίνοντας χώρο σε πολύ προσωπικά ζητήματα ωστόσο, λόγω του Ήλιου σε κενό πορείας (λίγο πριν περάσει στο ζώδιο του Κριού και την Εαρινή Ισημερία), καλό θα είναι να περιμένετε μέχρι αύριο για πολύ σημαντικές δράσεις και ενέργειες.  Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, σήμερα μείνετε σε μια κατεύθυνση η οποία σας δίνει χαρά με τον οποιοδήποτε τρόπο. Αποφύγετε συζητήσεις που αφορούν το σπίτι σας και την προσωπική σας ζωή. Είναι σημαντικό να ασχοληθείτε μόνο με ότι σας φορτίζει με θετική ενέργεια.

Για τους Ταύρους, η επικοινωνία σήμερα με άλλους ανθρώπους μπορεί να είναι βοηθητική. Είναι σημαντικό να δώσετε χώρο σε όνειρα τα οποία θέλετε να υλοποιήσετε αλλά θα πρέπει να σταθείτε σε ότι έχει ρεαλιστικές προσδοκίες και να δράσετε από αύριο και μετά.

Για τους Διδύμους, μια κατάσταση φτάνει στο τέλος της ή την ολοκλήρωσή της αυτή τη περίοδο και αυτή θα είναι η αίσθηση της ημέρας. Αποφύγετε συζητήσεις και δράσεις που αφορούν οικονομικά και γενικότερα αξίες.

Για τους Καρκίνους, σήμερα δώστε χώρο περισσότερο σε σκέψεις τις οποίες θα πρέπει να τις ταξινομήσετε με τον καλύτερο και πιο παραγωγικό τρόπο. Αποφύγετε συζητήσεις οι οποίες σας βαραίνουν ή κινητοποιούν συναισθήματα τα οποία είναι δύσκολο να διαχειριστείτε ειδικά σήμερα.

Για τους Λέοντες, σήμερα καλό θα είναι να μην οργανώσετε σημαντικές ενέργειες. Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο και θα πρέπει να είστε απόλυτα συνειδητή/ός σχετικά με την αντιμετώπισή τους.

Για τους Παρθένους, σήμερα δώστε χώρο σε ότι έρχεται στην επιφάνεια και αποφύγετε σημαντικές δράσεις μέχρι αύριο. Αφιερώστε χώρο για να κάνετε πράγματα τα οποία σας ηρεμούν και σας ξεκουράζουν κυρίως σε ψυχικό επίπεδο.

Για τους Ζυγούς, η ανάγκη να δημιουργήσετε όμορφα πράγματα και να κάνετε δράσεις οι οποίες θα σας δώσουν χαρά θα είναι ιδιαίτερα έντονη. Ωστόσο, αποφύγετε να κάνετε σημαντικές κινήσεις σήμερα και δώστε γενικότερα χώρο από αύριο και μετά σε ότι μπορεί να προχωρήσει μπροστά, ένα σχέδιο, μία επιθυμία που έχει γεννηθεί αυτό το διάστημα.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα καλύτερα να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας φορτίζουν με ενέργεια. Η διαλλακτικότητα είναι το κλειδί για να προχωρήσετε σε μια παραγωγική οδό ωστόσο για σημαντικές δράσεις θα πρέπει να περιμένετε έως αύριο που η ενέργεια θα είναι κατάλληλη.

Για τους Τοξότες, ένα είδος αμφιθυμίας μπορεί να νιώσετε σήμερα γιαυτό θα ήταν φρόνιμο να μην δώσετε την ενέργειά σας δεξιά και αριστερά. Από αύριο και μετά θα μπορείτε να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας γεμίζει ενέργεια παρά με κάτι το οποίο σας την απορροφά.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσπάθεια από μέρους σας για να κρατηθείτε σε μια οδό η οποία θα σας δώσει χαρά. Σχέσεις και συνεργασίες ενδέχεται να σας απασχολήσουν γιαυτό καλό θα είναι να είστε ήρεμη/ος και σε απόλυτη επαφή με τις επιθυμίες σας. Αποφύγετε καταστάσεις οι οποίες σας φορτίζουν αρνητικά σήμερα.

Για τους Υδροχόους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα δεν είναι κατάλληλα για πολλές ενέργειες ειδικά αν θέλετε να έχουν διάρκεια στο χρόνο. Η ευελιξία σας και η εκ φύσεως ικανότητά σας να βλέπετε τα πράγματα σφαιρικά και με διαλλακτικότητα θα είναι τα κλειδιά για εσάς στη παρούσα φάση. Προγραμματίστε τα πράγματα από αύριο και μετά.

Για τους Ιχθύες, η ανάγκη σας να βάλετε πρόγραμμα και να οργανωθείτε μπορεί να είναι έντονη αλλά δεν είναι κατάλληλη η ημέρα. Δημιουργικές εμπνεύσεις θα έρθουν υποστηρικτικά σε σχέδια που κάνετε αυτό το διάστημα από τα οποία θέλετε να νιώσετε χαρά αλλά θα περιμένετε έως αύριο.