Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερη με την έννοια πως μόλις έχει ορθοδρομήσει ο Ερμής και η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού βρίσκεται κοντά στον Χείρωνα. Καταστάσεις είναι κινητοποιημένες και ενδέχεται να έρχονται ξαφνικά στην επιφάνεια φέροντας μια σχετική αναστάτωση κυρίως σε ψυχικό επίπεδο. Δώστε χώρο και χρόνο σε ότι έρχεται πριν αποφασίσετε τί είναι καλύτερο να κάνετε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας γεμίζει με σθένος, δύναμη και η αίσθηση πως τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στο δρόμο σας είναι έντονη. Ωστόσο, τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα στον ουράνιο θόλο δεν υπόσχονται ηρεμία και γαλήνη, οπότε χρειάζεται να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο να επικοινωνήσετε με τους ανθρώπους που πραγματικά νοιάζεστε και αγαπάτε.

Για τους Ταύρους, προκλήσεις μπορεί να φέρουν τα πλανητικά δρώμενα σήμερα. Είτε λόγω δικής σας αδυναμίας είτε λόγω πολλών σκέψεων είτε λόγω εξωτερικών γεγονότων που έρχονται αυτές τις ημέρες καλύτερα να ασχοληθείτε με χαλαρά πράγματα σήμερα και ότι υπόσχεται πως θα σας ικανοποιήσει με τον οποιοδήποτε τρόπο.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη στον Κριό σας ζητά να κάνετε τη διαφορά με ανανεωμένους τρόπους και ιδέες κυρίως σε κοινωνικά ζητήματα ή σε ομάδες ανθρώπων. Δεν έχει σημασία ποιος θα κερδίσει τι, αλλά το γεγονός πως νέες ιδέες και προτάσεις θα πέσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων σήμερα. Ωστόσο, η υπόλοιπη πλανητική δυναμική δεν είναι ευνοϊκή για τελεσίδικες αποφάσεις ή δράσεις. Περιμένετε λίγες ημέρες ακόμη.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μπορείτε να στηριχτείτε στα πόδια σας αλλά μάλλον δεν θα είναι αρκετό με το πλανητικό σκηνικό να σας σπρώχνει προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Η ευελιξία είναι το κλειδί της ημέρα για εσάς και αφήστε απαιτητικές ενέργειες να τις κάνετε μετά από λίγες ημέρες.

Για τους Λέοντες, προσπαθήστε σήμερα να παραμείνετε σε ένα στόχο ακόμη και αν χρειαστεί να κάνετε παρακάμψεις ή γενικότερα αλλαγές. Ναι σε δημιουργικά πράγματα με εφευρετικότητα αλλά οργανωθείτε κατάλληλα και καλύτερα σε συνεργασία παρά μόνη/ος σας.

Για τους Παρθένους, επανεξέταση και αναθεώρηση στρατηγικής είναι μια καλή ιδέα σήμερα με την Σελήνη στον Κριό να επηρεάζει συγκεκριμένους τομείς για το ζώδιο σας. Όπου νιώθετε πως χρειάζονται αλλαγές και όπου υπάρχουν κάθε είδους αμφισβητήσεις, καλό είναι να επανατοποθετηθείτε αυτή τη στιγμή.

Για τους Ζυγούς, σήμερα κάθε είδους σχέση και συνεργασία μπορεί να μην είναι μια εύκολη υπόθεση. Η επιμονή δεν είναι η καταλληλότερη δράση από μέρους σας ειδικά αν βλέπετε πως υπάρχουν εμπόδια μπροστά σας. Αντιθέτως προσπαθήστε να μην δώσετε ιδιαίτερη σημασία στις λεπτομέρειες και κινηθείτε με ευελιξία.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στο Κριό μπορεί να ενισχύει το πείσμα και την ενεργητικότητά σας προς ένα στόχο ωστόσο δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα για να κάνετε πράγματα τα οποία θέλουν κόπο και ενέργεια. Παραμείνετε σε εδάφη τα οποία είναι γνώριμα και χρησιμοποιήστε την ευελιξία και τη διπλωματία για να κερδίσετε αυτό που θέλετε.

Για τους Τοξότες, σήμερα υπάρχει η ώθηση να βγείτε, να χαρείτε και γενικότερα να κάνετε πράγματα τα οποία είναι αρκετά συμβατά με τις επιθυμίες σας. Ωστόσο, αυτό που χρειάζεστε για να πετύχει η συνταγή είναι πίστη στη ροή και να κρατήσετε την αισιοδοξία σας ψηλά. Όλα είναι περαστικά και δεν χρειάζεται να στεκόσαστε σε πράγματα που αύριο θα έχουν ξεχαστεί.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη στον Κριό σας δίνει την ευκαιρία να δείτε πως μέσα από διαφορετικούς δρόμους μπορείτε να φτάσετε στο ίδιο αποτέλεσμα αλλά παίρνοντας ίσως μεγαλύτερη χαρά από τη διαδρομή και τη διαδικασία. Σήμερα αφήστε στην άκρη τη πεποίθηση πως πρέπει να έχετε το πλήρη έλεγχο σε όλα και κάντε ένα βήμα πίσω, δίνοντας το βήμα σε ανθρώπους που έχετε κοντά σας και νοιάζεστε για εκείνους.

Για τους Υδροχόους, σήμερα υπάρχει το ρίσκο να χαθείτε στις πολλές λεπτομέρειες και να χάσετε τη πανοραμική εικόνα. Το κουράγιο και η δύναμη είναι σημαντικά συστατικά για να προχωρήσετε το πρόγραμμα σας, οπότε πορευτείτε κατά βούληση αλλά έχοντας στο μυαλό σας την γενικότερη εικόνα.

Για τους Ιχθύες, σήμερα χρειάζεται προσοχή σε σπατάλες όχι μόνο σε οικονομικό επίπεδο αλλά γενικότερα δεν είναι κατάλληλη ημέρα για υπερβολές. Χρειάζεται καλός προγραμματισμός και προσήλωση στο στόχο ώστε να μην χαθείτε κατά την διάρκεια που βρίσκεστε στη διαδρομή.