Αιγόκερε, η σημερινή διάθεσή που σε χαρακτηρίζει, είναι να κάνεις αλλαγές και να φέρεις τα πάνω κάτω στη ζωή σου


ΚΡΙΟΣ

Αυτή η Τρίτη είναι μια πολύ καλή μέρα για σένα, φίλε Κριέ, που ευνοεί τα σχέδιά σου και σου δίνει τη δυνατότητα με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα να διεκδικήσεις όσα θέλεις. Μην αφήνεις καμιά ευκαιρία να περάσει χωρίς να την εκμεταλλευτείς και αυτό συμπεριλαμβάνει και τις επαφές σου με κάποιους ανθρώπους.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Κριέ, η καλή σου διάθεση θα παίξει καταλυτικό ρόλο και θα περάσεις μια πολύ ερωτική μέρα με το σύντροφό σου. Εσένα που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, ετοιμάσου για νέες περιπέτειες που θα σε ενθουσιάσουν. 

ΤΑΥΡΟΣ

Απόφυγε σήμερα κάθε σχόλιο ή γνώμη που θα σε αποσυντονίσει από το πρόγραμμα που ακολουθείς και δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλοί ‘‘καλοθελητές’’ που προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στην εξέλιξή σου και πρέπει να προσέχεις σε ποιους μιλάς και ποιους εμπιστεύεσαι.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και τους δύο. Μην γκρινιάζεις για λεπτομέρειες, γιατί θα χαλάσεις το βράδυ σας και δε συντρέχει ουσιαστικός λόγος. Όσοι είστε αδέσμευτοι Ταύροι, αφήστε την προσωπικότητά σας να κάνει το ερωτικό της θαύμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, αν κάτι δε σου αρέσει, πρέπει να το αλλάξεις άμεσα. Αυτή σου η επιθυμία θα γίνει πολύ έντονη σήμερα, που η διάθεσή σου θα είναι δυναμική και αποφασιστική. Μην αφήνεις τα πράγματα να σε επηρεάζουν αρνητικά χωρίς να κάνεις τίποτα και προσπάθησε να κινηθείς δραστικά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος καλό είναι να μιλήσεις σήμερα με το σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν, ώστε να αισθανθείς καλύτερα. Η σιωπή μόνο χάσμα θα δημιουργήσει στη σχέση σου, γι’ αυτό σε καμία περίπτωση μην την προτιμήσεις. Αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, έχεις κάθε δυνατότητα να γοητεύσεις τους ανθρώπους που σε πλησιάζουν. Μη διστάσεις να χρησιμοποιήσεις αυτό το όπλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή Τρίτη, αγαπητέ Καρκίνε, δε σε βρίσκει και με την καλύτερη διάθεση. Γενικά θα έχεις μια στάση απογοήτευσης και απαισιοδοξίας για πολλά ζητήματα, αλλά αυτό μάλλον πίσω θα σε πάει. Προσπάθησε να είσαι λίγο πιο ανοιχτός και φυσικά λίγο πιο θετικός. Θα δεις ότι τα ζητήματά σου είναι σε καλύτερο δρόμο απ’ όσο νομίζεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, για σένα που είσαι Καρκίνος, η σχέση σου είναι σε μια καλή φάση και αν δεν επηρεάσεις την ατμόσφαιρα με την αρνητική σου διάθεση, θα περάσεις μια όμορφη και ζεστή Τρίτη με το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή για γνωριμίες. Βρες το χαμόγελό σου.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή Τρίτη είναι μια μέρα που σε βάζει σε βαθύτερες σκέψεις, γιατί θέλεις να διαπιστώσεις τι κρύβεται πίσω από διάφορα σχόλια που ακούς από τους γύρω σου. Πάντως, θα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις την καθημερινότητά σου, αν βάλεις ένα καλό πρόγραμμα. Έτσι θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου χωρίς πολύ άγχος και με αποτελεσματικότητα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, σήμερα ίσως να έχεις κάποιες προστριβές με το ταίρι σου και να βρεθείς σε αντιπαράθεση μαζί του. Τα περισσότερα προβλήματα οφείλονται στο άγχος και στην ένταση που έχετε και οι δύο από τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας που σας απασχολούν. Αν καταφέρεις να το ξεπεράσεις, θα έχεις μια όμορφη και ερωτική μέρα. Αν είσαι μόνος, φρόντισε να ξαναβρείς την καλή σου διάθεση και μείνε ανοιχτός σε διάφορες νέες γνωριμίες που θα προκύψουν. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα θα σου προκύψουν αρκετές νέες υποχρεώσεις και θα αναγκαστείς να βάλεις ένα πρόγραμμα για να τελειώνεις με όσες περισσότερες μπορείς. Το καλό είναι ότι είσαι αποφασισμένος να δώσεις λύσεις και ο δυναμισμός σου θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις αρκετά ζητήματα και να ξεμπερδεύεις. Ωστόσο, μην προσπαθήσεις να τα πετύχεις όλα μαζί, γιατί θα μπερδευτείς.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε η σημερινή Τρίτη είναι πολύ καλή για να βάλεις μια ‘‘τάξη’’ και στη σχέση σου. Θα μιλήσεις με το ταίρι σου για όσα σε προβληματίζουν και θα λύσεις αρκετά θέματα που έχεις στο μυαλό σου. Όπως και να έχει, δε θα σε βγάλει πουθενά το να κρατάς για τον εαυτό σου τα θέματα που απασχολούν και τους δύο. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι δεν περνάς απαρατήρητος. Αρκεί να δείξεις το πράσινο φως στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή Τρίτη θα φέρει για εσένα εξελίξεις που θα σε χαροποιήσουν και θα σε δικαιώσουν σε αρκετούς τομείς, όπου μέχρι τώρα είχες κάνει έντονες προσπάθειες. Οι συνθήκες σε ευνοούν και θα δεις να υλοποιούνται τα σχέδιά σου, όμως προσοχή, δεν πρέπει να αφήσεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή σήμερα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα, γιατί τα πράγματα είναι κάπως τεταμένα. Μην τραβάς τις καταστάσεις στα άκρα και προσπαθήσεις να δείξεις κατανόηση και καλή διάθεση, για να περάσεις καλά με το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, καλά θα κάνεις να ηρεμήσεις λίγο και να δεις πιο αισιόδοξα τις καταστάσεις, αλλά και τα άτομα που σε πλησιάζουν. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα έχεις αρκετό εκνευρισμό και ένταση από κάποια γεγονότα που δεν τα περίμενες και τα οποία θα αναστατώσουν το πρόγραμμά σου. Μη χάσεις την ψυχραιμία σου, γιατί όσα θέλεις να κάνεις σήμερα είναι σημαντικά και αν πανικοβληθείς, θα μείνουν πίσω. Ό,τι κι αν γίνει απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις που μπορεί να σου δημιουργήσουν εμπόδια στο μέλλον και με ηρεμία βρες τις κατάλληλες λύσεις στα προβλήματά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να έχεις τη διάθεση να μιλήσεις ειλικρινά με το σύντροφό σου. Είναι ο μόνος τρόπος για να έχει την ευκαιρία η σχέση σου να πάει ένα βήμα μπροστά. Αν είσαι μόνος, ίσως θα πρέπει να ανοίξεις τα μάτια σου, γιατί κάτι καλό μπορεί να προκύψει από εκεί που δε φαντάζεσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισιοδοξία και δυναμισμός είναι τα χαρακτηριστικά της σημερινής Τρίτης για το ζώδιό σου, και δεν πρέπει να αφήσεις στιγμή που να μην την αξιοποιήσεις όπως θα έπρεπε. Τώρα τα σχέδιά σου προχωρούν όπως τα υπολόγιζες και η αναποδιά των προηγούμενων ημερών δίνει τη θέση της στο χαμόγελο.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στη σχέση σου, επικρατεί ηρεμία και αλληλοκατανόηση. Ο σύντροφός σου είναι κοντά σου και σε στηρίζει και αυτό σου το δείχνει εμπράκτως, γεγονός που σε χαλαρώνει και σε φέρνει πιο κοντά του. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου, πρέπει να βρεις πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να κατακτήσεις αυτόν που επιθυμείς. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή διάθεσή που σε χαρακτηρίζει, είναι να κάνεις αλλαγές και να φέρεις τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Αυτό που πρέπει να προσέχεις όμως, είναι πως αν βιαστείς για όλα αυτά, κινδυνεύεις να βρεθείς ακόμα πιο μπερδεμένος. Δώσε το χρόνο που χρειάζονται οι καταστάσεις και κράτησε την αισιοδοξία σου. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους!

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου μπορείς σήμερα να κάνεις συζητήσεις που θα λύσουν διάφορα προβλήματα μέσα στη σχέση σου. Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί κάθε είδους ξεκινήματα, ξεκαθαρίσματα και πρωτοβουλίες. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, να είσαι έτοιμος για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, που θα σε βγάλει από τη μοναξιά σου πολύ σύντομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, αν θες να πετύχεις τους στόχους σου. Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητά σου σε βοηθάνε να ξεμπερδεύεις αποφασιστικά με πολλά θέματα από το παρελθόν. Κινήσου με τον μοναδικό τρόπο που μόνο εσύ γνωρίζεις και είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις όλα αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Μη σκέφτεσαι αρνητικά κάποιες καταστάσεις που μπορεί να έχουν γίνει στη σχέση σου. Με την συζήτηση που θα κάνεις με το σύντροφό σου, θα τακτοποιηθούν πολλά πράγματα. Αν ακόμη δεν έχεις κάτι στη ζωή σου, να ξέρεις ότι πλησιάζει η στιγμή που θα κάνεις την γνωριμία που ήθελες.

ΙΧΘΕΙΣ

Η σημερινή Τρίτη με την θετική όψη να σε ευνοεί είναι πολύ καλή μέρα για το ζώδιό σου, γιατί θα καταφέρεις να συγκροτηθείς και θα οργανώσεις τα επόμενα βήματα σου με μεθοδικότητα και ρεαλισμό. Κράτησε αυτή την τακτική για να λύσεις διάφορα θέματα που έχουν προκύψει και σε έχουν αγχώσει. Μην κινείσαι βιαστικά και επιπόλαια.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, δείξε όλη την καλή σου διάθεση για να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Το αποψινό βράδυ μπορεί να είναι ιδιαίτερα ερωτικό και παθιασμένο. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές και ειδικά οι αδέσμευτοι θα νιώσετε βλέμματα θαυμασμού να σας συντροφεύουν απόψε.

myastro.gr