Παρθένε, οι τάσεις φυγής διογκώνονται επικίνδυνα σε περίπτωση που είσαι από αυτούς που έχουν μείνει «πίσω»


Κριός

Η παρορμητικότητα στα οικονομικά δεν αποτελεί επιλογή για σήμερα, τόσο από πλευράς αγορών, όσο και από πλευράς κινήσεων που ενέχουν ρίσκο. «Κρατήσου» λίγο για το καλό σου.

Ταύρος

«Τι μέρα συγκινήσεων κι αυτή, με τόσα επεισόδια γεμάτη» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της Τρίτης, αφού η τριπλή σύνοδος Άρη - Ουρανού - Κάρμα στο ζώδιό σου «στήνει» κλίμα νευρικό και απρόβλεπτο. Ψυχραιμία πάνω απ’ όλα.

Δίδυμοι

Δεν χάλασε πια κι ο κόσμος αν μια μέρα είσαι λίγο πιο βαρύς ή λιγότερο «πρόθυμος» συναισθηματικά, αρκεί να μην θεωρείς ότι δικαιούσαι να «πάρεις» μαζί σου και τους άλλους.

Καρκίνος

Αν βλέπεις ότι το πράγμα οδηγείται σε όξυνση σε μια προσωπική/ επαγγελματική σχέση, κατέβασε διακόπτη και «εξαφανίσου» από το σκηνικό, για να μην ξεφύγει «άδικα» η όλη φάση.

Λέων

Νευρική η τάση της σημερινής μέρας, με «πεδία» εκδήλωσης τα επαγγελματικά και τα προσωπικά σου, οπότε καθόρισε έτσι τη δράση σου, ώστε να αποφύγεις να εμπλακείς σε αδιέξοδες συγκρούσεις.

Παρθένος

Οι τάσεις φυγής διογκώνονται επικίνδυνα σε περίπτωση που είσαι από αυτούς που έχουν μείνει «πίσω». Προσπάθησε να αντιστρέψεις κάπως την όλη διάθεση κανονίζοντας μια διαφορετική έξοδο με έναν φίλο.

Ζυγός

Όχι που θα γλίτωνες από την αγωνία περί των οικονομικών σου «come August», με τη μέρα να φέρνει ίσως και μια θετική εξέλιξη για μερικούς, αν και η γενική τάση είναι προς το «ξαφνικό» (βλέπε έξοδα).

Σκορπιός

Η κατάσταση σε μια προσωπική σχέση ή συνεργασία έχει αρχίσει να μυρίζει «μπαρούτι» και ο μόνος που μπορεί να προλάβει τα γεγονότα είναι ο δικός σου τρόπος αντίδρασης. Ψύχραιμος ελπίζω.

Τοξότης

Υγεία, το απόλυτο αγαθό. Μην το θεωρείς δεδομένο και μην υποθέτεις ότι μπορείς να συνεχίσεις το τωρινό «προγραμματάκι» χωρίς μελλοντικές συνέπειες. Ώρα για λίγη αυτοφροντίδα.

Αιγόκερως

Το να κάνεις μια ενθουσιώδη νέα γνωριμία, αν είσαι single, είναι από τα θετικά σενάρια της μέρας, προσοχή όμως γενικά στις αντιδράσεις σου με τον σύντροφο, τα παιδιά ή κάποιον φίλο. Όχι νεύρα, παιδιά.

Υδροχόος

Δεν ξέρω πώς θα καταφέρεις να συγκρατήσεις σήμερα τον εαυτό σου αν προκληθείς, ενώ θέματα που αφορούν το σπίτι ως ακίνητο ή τα οικογενειακά μπορεί να δημιουργήσουν μεγαλύτερη πίεση.

Ιχθύες

Όχι καφέδες, όχι ενεργειακά ποτά και γενικώς μακριά από οτιδήποτε μπορεί να σου δώσει κι άλλη ενέργεια today, γιατί θα είσαι έτοιμος να «εκραγείς» από το anxiety, τουλάχιστον εγκεφαλικά.

athensvoice.gr