Ο Ερμής ξεκίνησε την ανάδρομή του κίνηση και η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω. Ανεξάρτητα όσα βιώνετε αυτή τη στιγμή και τις σκέψεις που κάνετε δώστε χώρο σε ότι αντικειμενικά μπορεί να προχωρήσει και επιλέξτε που θα δώσετε την ενέργειά σας με μελέτη, καλή οργάνωση και προσοχή. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, δώστε ιδιαίτερη προσοχή σήμερα σε θέματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία. Διάφορες σκέψεις περνούν από το μυαλό σας αλλά θα πρέπει να τις φιλτράρετε πολύ καλά πριν αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα.

Για τους Ταύρους, η ανάγκη να δώσετε την ενέργειά σας σε κάτι δημιουργικό θα είναι έντονη είτε αφορά κάτι επαγγελματικό είτε προσωπικό. Για να φέρετε το μέγιστο αποτέλεσμα καλό θα είναι να περιμένετε λίγο πριν αποφασίσετε οποιαδήποτε δράση.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που σχετίζονται με τις σχέσεις ή/και τις συνεργασίες σας. Δεν είναι πολύ καλή ημέρα για να βάλετε τα πράγματα στην σειρά που θέλετε. Καλύτερα να περιμένετε λίγες ημέρες ακόμη.

Για τους Καρκίνους, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να σας μπερδέψει ή να μην είστε σίγουρη/ος για το επόμενο βήμα που θέλετε να κάνετε. Δώστε χώρο για να σκεφτείτε καλά τα δεδομένα και κρατήστε την ενέργειά σας για σημαντικά πράγματα.

Για τους Λέοντες, σήμερα καλό θα είναι να αποφύγετε θέματα που σχετίζονται με οικονομικά και κτίσεις. Καλό θα είναι να είστε προσεκτική/ός με επαφές με συγγενείς και ανθρώπους με τους οποίους έχετε στενή σύνδεση.  

Για τους Παρθένους, σήμερα καλό θα είναι να μην ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία θέλουν ιδιαίτερη δυναμική από εσάς. Κρατήστε τα αποθέματα ενέργειας για πολύ σημαντικά πράγματα.

Για τους Ζυγούς, σήμερα θα πρέπει να προσέξετε να μην αναλωθείτε σε ενέργειες οι οποίες απαιτούν όλη τη δυναμική και την προσοχή σας. Μπείτε στη διαδικασία δεύτερων σκέψεων για ζητήματα τα οποία είναι σημαντικά για εσάς.

Για τους Σκορπιούς, ακόμη και αν δεν έρχονται τα πράγματα όπως τα επιθυμείτε ή τα έχετε σχεδιάσει μην πτοηθείτε. Ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό και έχετε στο μυαλό σας πως διανύουμε απαιτητική περίοδο οπότε καθυστερήσεις ή απογοητεύσεις είναι στο μενού των ημερών.

Για τους Τοξότες, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας δίνουν την απαραίτητη δημιουργική ενέργεια. Ωστόσο, καλό θα είναι να αφήσετε πολύ σημαντικά πράγματα για αυτή τη περίοδο ή να τα εξετάσετε με ιδιαίτερη προσοχή πριν φτάσετε σε τελικά συμπεράσματα.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη στο ζώδιο σας βοηθά στη διάθεσή σας και θα μπορέσετε να εστιάσετε πιο σωστά σε αυτό που σας ενδιαφέρει. Άνθρωποι στο κοινωνικό σας κύκλο θα μπορούσαν να σας προτείνουν νέες ιδέες αλλά καλό θα είναι να αποφασίσετε το επόμενο βήμα προς το τέλος του μήνα που θα έχει ορθοδρομήσει και ο Ερμής.

Για τους Υδροχόους, σήμερα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτική/ός όσον αφορά θέματα που σχετίζονται με οικονομικά, κτήσεις και επαφές με συγγενείς. Δώστε χώρο σε ότι σας ευχαριστεί και κυρίως σας ξεκουράζει.

Για τους Ιχθύες, σήμερα με κάποιον τρόπο μπορείτε να δείξετε τα ταλέντα σας στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Η ευαισθησία και ενσυναίσθηση που νιώθετε θα είναι βοήθεια για τους ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.