Ιχθύ, τα όνειρά σου έχουν τώρα μεγαλύτερη «δύναμη» και δεν είναι μόνο το «ξύπνημα» της άνοιξης που συμβάλλει σ’ αυτό


Κριός

Δεν θα ’ταν κακή ιδέα να προσπαθήσεις να «κλείσεις» ό,τι σε βαραίνει πρακτικά, σωματικά και ψυχολογικα. Ξεκίνα τουλάχιστον με την όλη προσπάθεια.

Ταύρος

Τα επαγγελματικά χρειάζονται περισσότερη ομαδικότητα και ευελιξία και σίγουρα λιγότερο attitude «ξερόλα». Μόνο σε καλό θα σου βγει.

Δίδυμοι

Ξέρεις, το να έχεις τον ρόλο του θύματος μπορεί παραδόξως να σε κάνει να αισθάνεσαι καλά. Δεν φταις εσύ αφού, αλλά κάποιος «άλλος». Σωστά;

Καρκίνος

«Λατρεύουμε την τελειότητα γιατί δεν μπορούμε να την έχουμε· θα την αποστρεφόμασταν αν την είχαμε» γράφει ο Πεσσόα και έχει μάλλον δίκιο, οπότε μην κουράζεσαι άδικα.

Λέων

Οικονομικά και ερωτικά δεν κάνουν καλό mix, επομένως μην τα πολυμπερδεύεις, «αφαιρώντας» με αυτό τον τρόπο και κάποιες εστίες έντασης.

Παρθένος

Αφού βλέπεις τι πηγαίνει και τι «δεν» στα προσωπικά και οι επιλογές είναι αρκετές (αρκεί να ψαχτείς), γιατί κολλάς σε αδιέξοδα; Ήρεμα ρωτάω.

Ζυγός

Καλό είναι όποια «ενοχλησούλα» ή θεματάκι προκύπτει σχετικά με την υγεία να λαμβάνει άμεση φροντίδα και όχι να «σέρνεται» for long. Αυτή είναι και η έννοια των εξετάσεων.

Σκορπιός

Θα προτιμούσες να έκανες κάτι που γουστάρεις πραγματικά, όπως π.χ. ένα unexpected ταξιδακι στη Σύρο με το αμόρε, όμως αν υπάρχει διάθεση οι επιλογές σου για να περάσεις ευχάριστα είναι αρκετές και στην πόλη.

Τοξότης

«Ένα μπακλαβαδάκι ακόμα, ακούς;» Ακούω, αλλά εκτός του ότι έχουμε νηστεία, έρχεται και καλοκαίρι. Αυτό βασικά.

Αιγόκερως

Not bad η Τετάρτη για να προωθήσεις τη δουλειά σου (και με τη βοηθεια της τεχνολογίας), να κάνεις συζητήσεις, να δεις συμφωνίες, αλλά και να ασχοληθείς με το μεταφορικό σου μέσο.

Υδροχόος

Τα οικονομικά αποδεικνύονται «Melodrama serio in infiniti atti» και είναι πια και «σπαστικό» γιατί κουράστηκες από το συνεχές «μέτρημα και ξαναμέτρημα». Ε, άι σ#χτ%ρ πια.

Ιχθύες

Τα όνειρά σου έχουν τώρα μεγαλύτερη «δύναμη» και δεν είναι μόνο το «ξύπνημα» της άνοιξης που συμβάλλει σ’ αυτό, αλλά κυρίως το υποσυνείδητο σου που κάτι θέλει να σου πει...

athensvoice.gr