Η Σελήνη σήμερα πέρασε στο ζώδιο του Σκορπιού δίνοντας περισσότερη ένταση και ορμή στις σκέψεις και τα συναισθήματά μας. Η σταθερότητα του συγκεκριμένου ζωδίου μας βοηθά να έχουμε έναν σχετικό έλεγχο, κάτι που διευκολύνει τις καταστάσεις λόγω του Ερμή ακόμη ανάδρομου, ωστόσο θα μπορούσε να υπάρξει έντονη η τάση να επιμείνουμε σε κάτι περισσότερο από όσο θα έπρεπε, στην παρούσα φάση.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .


Για τους Κριούς, η πλανητική δυναμική σήμερα προσθέτει εκτός της δύναμης, προσήλωση στο στόχο που έχετε θέσει. Βαθύτερα συναισθήματα και επιθυμίες έρχονται στην επιφάνεια, από τα βάθη της ψυχής σας, με σκοπό να βρουν τρόπο έκφρασης. Ξεκουραστείτε όσο μπορείτε σε ψυχικό επίπεδο.

Για τους Ταύρους, η σταθερότητά σας είναι κύριο συστατικό της ιδιοσυγκρασίας σας, κάτι πολύ χρήσιμο σήμερα για να μπορέσετε να φέρετε εις πέρας το πρόγραμμά σας. Τα πλανητικά δρώμενα σας βοηθούν να έρθετε σε επαφή με ότι αληθινό υπάρχει μέσα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και να δείτε σε τί πραγματικά αξίζει τον κόπο να επενδύσετε ενέργεια και σθένος.

Για τους Διδύμους, το να μπορείτε να αλλάξετε τη στάση σας μπροστά σε ένα εμπόδιο ή δίλλημα είναι μια σταθερή αξία για εσάς ωστόσο σήμερα θα χρειαστεί να κάνετε μία περισσότερο εσωτερική διεργασία πριν την όποια απόφαση ή δράση σας. Η ολοκλήρωση καταστάσεων προκύπτει όταν έχετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και είστε σε επαφή με αυτό που ζητά η καρδιά σας.

Για τους Καρκίνους, σήμερα κινητοποιείται έντονα η ανάγκη να κάνετε πράγματα και να δώσετε σάρκα και οστά σε ένα δικό σας εγχείρημα. Η δημιουργική προσέγγιση για εσάς αυτή τη στιγμή μπορεί να λειτουργήσει λυτρωτικά και να σας δώσει χαρά και ευχαρίστηση.

Για τους Λέοντες, πολύ προσωπικά σας ζητήματα ενδέχεται να έρθουν στην επιφάνεια σήμερα και αύριο ζητώντας να βρουν τρόπο έκφρασης. Η διαισθητική σας ικανότητα θα είναι μια πολύ χρήσιμη ιδιότητα σήμερα για να προχωρήσετε σχέδια που κάνετε αυτό το διάστημα, αρκεί να τα προγραμματίσετε για μετά τις 4/10.

Για τους Παρθένους, σήμερα θα είναι ευκολότερο να μπορέσετε μέσω των επαφών και της επικοινωνίας με τους άλλους ανθρώπους να έρθετε πιο κοντά με δικές σας προσωπικές ανάγκες. Να κατανοήσετε προς ποία κατεύθυνση θα ήταν καλύτερο να οδηγηθείτε όχι απαραίτητα χωρίς κόπο αλλά με σκοπό να βγάλετε ένα αποτέλεσμα που αξίζει και θα κρατήσει στο χρόνο.

Για τους Ζυγούς, σήμερα είναι ευκολότερο να οδηγηθείτε από τις καταστάσεις στο να βρείτε τί είναι πραγματικά πολύτιμο να ασχοληθείτε στην παρούσα φάση. Αφήστε την διαίσθησή σας να πάρει τα ηνία και να σας οδηγήσει στην κατεύθυνση που θα σας δώσει περισσότερο εσωτερική χαρά, ακόμη και αν θα χρειαστεί να αφήσετε «κάτι» στην άκρη (προς το παρόν).

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα και αύριο θα σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη της θέλησής σας με τον καλύτερο τρόπο. Να εστιάσετε μόνο σε ότι είναι σημαντικό και χρήσιμο για εσάς. Αν μπείτε στην διαδικασία να σκεφτείτε να κάνετε αλλαγές θα υπάρξει σημαντική πρόοδος αρκεί να βάλετε τα σχέδιά σας σε εφαρμογή μετά τις 4/10. Μέχρι τότε οργανωθείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Για τους Τοξότες, κάτι είναι έτοιμο να σας αποκαλυφθεί σήμερα και αύριο, το οποίο θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στα σχέδια που κάνετε για το άμεσο μέλλον σας. Αυτή είναι μια περισσότερο εσωτερική διεργασία, η οποία αργότερα θα μπορούσε να ακολουθηθεί και από εξωτερικές δράσεις. Αυτή τη στιγμή βλέπετε περισσότερο καθαρά τα κίνητρα που οδηγούν τα πράγματα, είτε των άλλων είτε τα δικά σας.

Για τους Αιγόκερους, νέα δεδομένα έρχονται στην επιφάνεια με τα πλανητικά δρώμενα σήμερα επηρεάζοντας κυρίως τομείς που συνδέεστε με άλλους ανθρώπους ή ομάδες. Εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που προκύπτουν αυτή τη στιγμή και βάλτε τις σε εφαρμογή μετά τις 4/10. Μια νέα πραγματικότητα μπορεί να δημιουργηθεί, αρκεί να χρησιμοποιήσετε την διαίσθησή σας εκτός της σταθερότητάς και της πυγμής σας.

Για τους Υδροχόους, μπορεί ο σκοπός να αγιάζει τα μέσα ωστόσο δεν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, αυτή τη στιγμή. Οτιδήποτε κάνετε θα πρέπει να είναι κατάλληλα οργανωμένο και με αληθινό τρόπο. Διαφορετικά εσείς θα είστε αυτή/ός που για κάποιον λόγο δεν θα νιώσετε την ικανοποίηση που περιμένετε.

Για τους Ιχθύες, θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, τη γνώση και όνειρα έρχονται στο προσκήνιο για να αναπτερώσουν το ηθικό σας. Ακολουθήστε την πορεία που σας δείχνει η καρδιά σας, εξερευνήστε και κάντε όμορφα και δημιουργικά πράγματα σήμερα.

astroguide.gr