Ταύρε, γεμάτη εξωστρέφεια η μέρα σου, κατάλληλη για επαφές, διαπραγματεύσεις αλλά και για να συσφίξεις τις σχέσεις σου


Κριός

Η Τετάρτη έχει ένα υπερευαίσθητο συναισθηματικό mood, αλλά και μια τάση συμμετοχής σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες λόγω των ημερών. Ιδανικό το βράδυ για μια γλυκιά έξοδο με τον άνθρωπο σου.

Ταύρος

Γεμάτη εξωστρέφεια η μέρα σου, κατάλληλη για επαφές, διαπραγματεύσεις αλλά και για να συσφίξεις τις φιλικές και εν γένει κοινωνικές σου σχέσεις, κανονίζοντας «απαραιτήτως» και μια έξοδο το βραδάκι.

Δίδυμοι

Η μέρα είναι θετική για επαγγελματικές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συνεντεύξεις για δουλειά, αν και οι εξελίξεις μπορεί για κάποιο λόγο να μην είναι άμεσες ή να δημιουργούν μια συναισθηματική «εμπλοκή» με κάποιο τρόπο.

Καρκίνος

Καλή μέρα για να ασχοληθείς με συμφωνίες, εμπορικές συναλλαγές, αγοραπωλησίες, να «τρέξεις» θέματα σπουδών και νομικών υποθέσεων (ιδιαίτερα καθώς από 10/5 έχουμε και ανάδρομο Ερμή) αλλά και να αφεθείς στον ρομαντισμό μέσα στην σχέση σου.

Λέων

Θα έχεις την τάση να βγάλεις τα «σωψυχά» σου στα ερωτικά, τονώνοντας, ολοκληρώνοντας ή ξεκινώντας ενδεχομένως κάτι καινούργιο (ανάλογα την περίπτωση) με την συναισθηματική ασφάλεια να βρίσκεται ψηλά στη «λίστα» σου.  

Παρθένος

Η Τετάρτη έχει έντονο ρομαντικό ενδιαφέρον, βοηθώντας σε πρώτα ραντεβού, φλερτ, νέες γνωριμίες, ανανέωση της σχέσης σου κ.λπ, οπότε φρόντισε να κανονίσεις μια έξοδο ή να οργανώσεις και ένα ταξιδάκι για την Πρωτομαγιά.

Ζυγός

«Αποτοξίνωση τώρα!» είναι το μήνυμα της ημέρας, που σε παρακινεί να φροντίσεις παραπάνω την υγεία και ακολούθως την εμφάνιση σου, ενώ δεν αποκλείεται να παίξουν και χαριτωμένα φλερτ με συναδέλφους και συνεργάτες στη δουλειά.

Σκορπιός

Παρουσιάσεις στη δουλειά, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις για μελλοντικά επιχειρηματικά σχέδια μπορούν να πάνε καλύτερα σήμερα, με τη μέρα να φέρνει και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες αλλά και συνειδητοποιήσεις μέσα σε προσωπικές σχέσεις.

Τοξότης

Αν δεν κατάφερες να διασκεδάσεις και να ξεκουραστείς το Πάσχα, πιθανώς να είσαι πιο «κουρδισμένος» συναισθηματικά, θέλοντας να αναπληρώσεις το «κενό» με σχέδια για το weekend της Πρωτομαγιάς, ενώ ζητήματα οικογένειας και ακινήτων μπορούν να έχουν θετικές εξελίξεις.

Αιγόκερως

Το πας καλά με τις δημόσιες σχέσεις σήμερα, έχοντας μεγαλύτερη ευχέρεια σε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και συνεννοήσεις με τους συνεργάτες σου, με τη μέρα να προσφέρεται ακόμα για φλερτ, αλλά και μίνι αποδράσεις.

Υδροχόος

Δεν αποκλείεται σήμερα να υπάρξει μια θετική εξέλιξη σε ένα οικονομικό ζήτημα (αγοραπωλησία, επίδομα, αποζημίωση κ.λπ) ενώ ίσως μπεις και στη διαδικασία να βγάλεις συμπεράσματα για μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση.

Ιχθύες

«Ονειροβατείς» έχοντας ένα γλυκό disposition «χασίματος» μέσα στη μέρα, πράγμα που σε κάνει ακαταμάχητο ερωτικά (τέλειο το βραδάκι για ρομαντικές εξόδους και φλερτ), δυσκολεύοντας σε όμως με τα πρακτικά.

athensvoice.gr