Σήμερα αποφύγετε σημαντικές δράσεις μεταξύ 3μμ και 5μμ. Τα πλανητικά δρώμενα σας ζητούν να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε κάτι παραγωγικό αλλά κυρίως δημιουργικό. Από το απόγευμα και μετά ασχοληθείτε με ότι σας χαλαρώνει. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, η Σελήνη στο ζώδιο σας μέχρι νωρίς το απόγευμα φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που αφορούν κυρίως σχέσεις και συνεργασίες. Η ενήλικη στάση, ακόμη και η ενήλικη υποχώρηση όπου αυτή είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της ισορροπίας θα είναι σημαντικές ενέργειες. Σήμερα σας ζητείται να αξιολογήσετε τις περιστάσεις, κατά περίπτωση και το βράδυ να ασχοληθείτε με κάτι που σας χαλαρώνει.

Για τους Ταύρους, με σύνεση και καλό προγραμματισμό σήμερα η Σελήνη στον Κριό μέχρι νωρίς το απόγευμα σας ενθαρρύνει να κάνετε αλλαγές και προσαρμογές με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν στο σήμερα στην καθημερινή σας εργασία και ρουτίνα. Είναι σημαντικό με διπλωματία να προχωρήσετε τα σχέδια σας ωστόσο θα πρέπει από το απόγευμα και μετά να βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε κυρίως σε ψυχικό επίπεδο.

Για τους Διδύμους, ακόμη και αν διλήμματα προκύψουν σήμερα μπορείτε εύκολα να τα διαχειριστείτε και να προχωρήσετε την ημέρα σας αρκεί να μην ασχοληθείτε μαζί τους μεταξύ 3μμ και 5μμ. Ένα σχέδιο δράσης ή μια έξυπνη λύση της στιγμής, θα σας διευκολύνει και θα ξεμπλοκάρει το δρόμο από τυχόν εμπόδια.

Για τους Καρκίνους, σήμερα οποιαδήποτε βιασύνη δεν θα σας βοηθήσει, με την Σελήνη στον Κριό μέχρι νωρίς το απόγευμα να επηρεάζει πολύ προσωπικά σας θέματα και ζητήματα σπιτιού. Από το απόγευμα και μετά μπορείτε να ακούσετε πολύ προσεκτικά τα αιτήματα από τους ανθρώπους που αγαπάτε ή που συνεργάζεστε και με ηρεμία και ευγένεια να δείξετε την διαθεσιμότητά σας προς την διατήρηση της ισορροπίας και αρμονίας.

Για τους Λέοντες, η καλή επικοινωνία μπορεί να συνδέσει ακόμη και ασύνδετα πράγματα μεταξύ τους σήμερα με την Σελήνη στον Κριό μέχρι νωρίς το απόγευμα. Καλη ημέρα να ασχοληθείτε με οτιδήποτε αφορά την μάθηση και την εκπαίδευση καθώς επίσης μπορείτε να προγραμματίσετε κάτι που θα αναπτερώσει το ηθικό σας και θα ζωντανέψει το όραμά σας αρκεί να το κάνετε το πρωί ή νωρίς το μεσημέρι.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορείτε να δείξετε τις ικανότητές σας με την Σελήνη στον Κριό μέχρι νωρίς το απόγευμα ωστόσο η ευελιξία θα είναι το κλειδί που θα σας βοηθήσει να φέρετε εις πέρας το πρόγραμμα σας καθώς και υποχρεώσεις που μπορεί ξαφνικά να προκύψουν. Η οργάνωση εξάλλου είναι από τα δυνατά σας σημεία, οπότε δεν θα είναι καθόλου δύσκολο για εσάς.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας μέχρι νωρίς το απόγευμα σας αναζωογονεί με κάποιον τρόπο και σας δείχνει τον πιο σύντομο δρόμο για να επιλύσετε θέματα που εξαρτώνται κυρίως από συνεργασία. Καλό θα ήταν να μην φορτωθείτε περισσότερες υποχρεώσεις επειδή το αντέχετε. Η ξεκούραση σε νοητικό ή/και ψυχικό επίπεδο είναι σημαντικές για την υγεία σας ειδικά από το απόγευμα και μετά.

Για τους Σκορπιούς, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας παροτρύνουν να ασχοληθείτε με ότι θελήσετε αλλά χρησιμοποιώντας πρακτικούς τρόπους. Οι προφυλάξεις που χρειάζεται να πάρετε έχουν να κάνουν κυρίως με τις ψυχικές σας φορτίσεις και οτιδήποτε μπορεί να αναστατώσει την ψυχική σας υγεία. Ότι έχετε να κάνετε να το προγραμματίσετε μέχρι νωρίς το μεσημέρι.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στον Κριό μέχρι νωρίς το απόγευμα σας βοηθά να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα ωστόσο θα ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικό αν σχετίζονται με τον κοινωνικό σας τομέα. Φίλοι μπορούν να είναι υποστηρικτικοί και να σας προσφέρουν την βοήθεια τους. Νιώστε χαρά ακόμη και από μικρά πράγματα.

Για τους Αιγόκερους, εξετάστε καλά τα πράγματα σήμερα με την Σελήνη στον Κριό μέχρι νωρίς το απόγευμα πριν αποφασίσετε να αλλάξετε πορεία ή παραιτηθείτε από κάποια προσδοκία είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Ζυγίστε τα θετικά και τα αρνητικά και καλύτερα να τροφοδοτήσετε τα σχέδια και τις ιδέες σας με πίστη και όραμα πριν πάρετε τελικές αποφάσεις. Αποφύγετε τις μεσημεριανές ώρες για σημαντικά πράγματα.

Για τους Υδροχόους, σήμερα οτιδήποτε διευρύνει τις γνώσεις σας θα είναι όχι μόνο χρήσιμο αλλά και ελπιδοφόρο. Δώστε προτεραιότητα μέχρι το μεσημέρι σε οτιδήποτε σας φορτίζει με όμορφα συναισθήματα και τροφοδοτεί την δίψα σας για νέα ενδεχόμενα και καλή επικοινωνία.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να εμπιστευτείτε και να νιώσετε χαρά μέσα από το μοίρασμα. Είναι καλή στιγμή για να αναπροσαρμόσετε μια ιδέα ή να κάνετε ένα είδος προσωπικής αναγέννησης. Μπορείτε να δείτε την ζωή με μια άλλη ματιά αρκεί να αποφύγετε ενέργειες μεταξύ 3μμ και 5μμ.