Λέοντα, η σύγκριση με τις ζωές που ζουν άλλοι άνθρωποι μέσω των social media είναι μεγάλη «παγίδα». Don't


Κριός

Ενώ η μέρα προσφέρεται για να βγάλεις εις πέρας διάφορες πρακτικές υποχρεώσεις της δουλειάς και της καθημερινότητας, η διάθεση σου μπορεί να μην «ακολουθεί» απαραίτητα. 

Ταύρος

Σου είναι πιο ευχάριστο να δώσεις προτεραιότητα και έμφαση στην ερωτική σου ζωή, στην σχέση με τα παιδιά σου και σε δημιουργικές ασχολίες σήμερα. Τα επαγγελματικά μπορούν (;) να περιμένουν λίγο.

Δίδυμοι

Μάλλον πρέπει να αφήσεις κάποιες δουλίτσες «πίσω» today για να εστιάσεις παραπάνω στον εαυτό σου και στα προσωπικά σου. Αυτή είναι η προσδοκία τουλάχιστον.

Καρκίνος

Αρκετά πολυάσχολη η Τετάρτη σου, ωστόσο παίζει λιγάκι με την αμφιθυμία σου, καθώς μπορούν να προκύψουν διάφορα εκνευριστικά που σου «κλέβουν» χαρά.

Λέων

Μπορεί να σε πιάσει ένα Fear of missing out, η αίσθηση ότι χάνεις κάτι σε σχέση με τις ζωές που ζουν -ή τουλάχιστον έτσι προβάλλουν- άλλοι άνθρωποι μέσω των social media. Don’t. Θυμίσου απλά ότι η σύγκριση είναι μεγάλη «παγίδα».

Παρθένος

Μην το παρακάνεις με τις «έγνοιες» για τα πεζά και καθημερινά της «μάταιης» ζωής. Άλλωστε «Ζει καλύτερα, όποιος την ύπαρξη αψηφά» σύμφωνα με τον Νίτσε.

Ζυγός

Η Τετάρτη μπορεί να βγάλει μια ασυνείδητη αίσθηση ανικανοποίητου για κάποιο λόγο. Το γνωστό χάσμα μεταξύ «επιθυμίας - πραγματικότητας» με λίγα λόγια. Ah bon.

Σκορπιός

Χωρίς «να τα ρίξεις στον κόκορα» αναφορικά με τα επαγγελματικά, κοίτα πως μπορείς να χωρέσεις στο πρόγραμμα σου και λίγη διασκέδαση, έστω κι αν είναι ένα ποτάκι με τους κολλητούς.

Τοξότης

Η πιθανότητα κάποιος συνάδελφος / συνεργάτης να «παίζει» επί τούτου με το μυαλό σου είναι αρκετά βάσιμη. Μην δώσεις παραπάνω σημασία σε κάθε περίπτωση.

Αιγόκερως

Αρκετά «πραγματάκια» για να ασχοληθείς σήμερα, ίσως δεν σου βγαίνουν κι ακριβώς όπως τα θέλεις ή από την άλλη σου δημιουργούν μια αίσθηση βαρεμάρας. Oh well.

Υδροχόος

Υπερβολές σε συναισθηματισμούς για μια προσωπική σχέση είναι «du mauvais goût» όταν κατά βάθος ξέρεις τι πρέπει ν’ αλλάξει. Δεν δικαιολογούνται αφού.

Ιχθύες

Όταν αντιλαμβάνεσαι ότι ο απέναντι σου έχει «θέματα» μην μπαίνεις στη διαδικασία της αντιδικίας, αλλά δείξε ανωτερότητα, προστατεύοντας ταυτόχρονα τον εαυτό σου.

athensvoice.gr