Υδροχόε, με την έλευση του ανάδρομου Ερμή ετοιμάσου για τυχόν μπερδέματα και παρεξηγήσεις με τα παιδιά και τον ερωτικό σου σύντροφο


Κριός

«Let’s have a party, everybody!» καθώς ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης και της τύχης, περνά στο ζώδιο σου ως 28/10, επηρεάζοντας κυρίως το 1ο δεκαήμερο σ’ αυτή τη φάση, ενώ από 20/12 ως 16/5/2023 θα ευνοήσει σταδιακά όλα τα δεκαήμερα. Ένας καινούργιος κύκλος 12 ετών ξεκινά, δίνοντας σου ένα δυνατό «push» για να βάλεις μπροστά τις αλλαγές που θέλεις στη ζωή σου, στα προσωπικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά, στην εμφάνιση σου, έχοντας αν μη τι άλλο τώρα «γερές πλάτες». Δώσε μόνο λίγη προσοχή στη διατροφή σου, γιατί τα κιλάκια μπαίνουν «για πλάκα» με αυτή τη διέλευση.

Ταύρος

Από σήμερα που ο Ερμής γυρνά ανάδρομος ως 4/6 θα πρέπει να φροντίζεις περισσότερο τα οικονομικά σου, αποφεύγοντας υπογραφές συμβολαίων, προσέχοντας τα «ψιλά γράμματα» σε λογαριασμούς, χρεώσεις καρτών κ.λπ.

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης σου Ερμής γυρνά ανάδρομος στο ζώδιο σου, οπότε εξαιτίας των γνωστών «ευτράπελων» που θα βγάλει στις καθημερινές επικοινωνίες και μετακινήσεις σου, το να βρίσκεις χρόνο μέσα στη μέρα «just for you» θα είναι must ως 4/6.

Καρκίνος

Ο Δίας περνά στον Κριό και το υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου αρχικά ως 28/10, επηρεάζοντας κυρίως το 1ο δεκαήμερο σ’ αυτή τη φάση, στρέφοντας τους προβολείς στον τομέα της καριέρας σου. Η σκληρή δουλειά ανταμείβεται πλέον μέσα από ευκαιρίες, προαγωγές, καινούργια επιχειρηματικά ξεκινήματα, ενώ για τους πιο νέους αυτό «μεταφράζεται» ίσως σε επιτυχία στις εξετάσεις, στο να πάρεις πτυχίο κ.λπ.

Λέων

Με τον Δία να προχωρά στον Κριό ως 28/10, επηρεάζοντας κυρίως το 1ο δεκαήμερο, κάτι αλλάζει από πλευράς διάθεσης και αισιοδοξίας στη ζωή σου. Είσαι πιο «ανοιχτός» στο να αφεθείς στην περιπέτεια, να δοκιμάσεις νέα πράγματα και να τολμήσεις τις αλλαγές που θα εξελίξουν, ξεκινώντας από τον τρόπο σκέψης σου, έχοντας όμως βοήθειες και σε θέματα σπουδών, επαγγελματικών, εξωτερικού, νομικών υποθέσεων κ.λπ.

Παρθένος

Από σήμερα ο κυβερνήτης σου Ερμής κινείται ανάδρομος ως 4/6, γεγονός που μπορεί να βγάλει ασυνεννοησίες και μπερδέματα με συνεργάτες, προϊσταμένους, πελάτες, καθώς και καθυστερήσεις σε επαγγελματικά σχέδια, επομένως «οπλίσου» με υπομονή για να μην εκνευριστείς.

Ζυγός

Με τον Δία να περνά απέναντι σου στον Κριό αρχικά ως 28/10, επηρεάζοντας τώρα κυρίως το 1ο δεκαήμερο, η έννοια της συντροφικότητας αποκτά άλλη σημασία στη ζωή σου. Η εύνοια σε νέους έρωτες είναι δεδομένη για τους αδέσμευτους, αρκεί να έχεις τα μάτια σου «ανοιχτά» και τις απαιτήσεις σου σε updated πλαίσια, ενώ για όσους ζουν την ευτυχία έχοντας βρει ήδη το άλλο τους μισό, ίσως τώρα να προχωρήσουν σε μια επισημοποιήση ή και έναν γάμο.

Σκορπιός

Με τον Ερμή να γυρνά από σήμερα ανάδρομος, τα οικονομικά σου και ιδιαίτερα όσα αφορούν και άλλους, όπως τα οικονομικά της επιχείρησης, μιας συνεργασίας, το κοινό πορτοφόλι με τον σύντροφο κ.λπ χρειάζονται προσοχή, ενώ υπογραφές νέων συμφωνιών και συμβολαίων πάνε καλύτερα για μετά τις 4/6.

Τοξότης

Καθώς ο κυβερνήτης σου Δίας εισέρχεται στον Κριό αρχικά ως 28/10, επηρεάζοντας τώρα κυρίως το 1ο δεκαήμερο, η ζωή σου ξαναβρίσκει την γνωστή αισιοδοξία και τη χαρούμενη διάθεση που κλασσικά σε χαρακτηρίζουν. Πέφτεις και πάλι «με τα μούτρα» στον έρωτα, τα χόμπι σου, τη διασκέδαση με τους φίλους, ενώ αν είσαι καλλιτέχνης, σκέφτεσαι να βάλεις μπρος ένα δημιουργικό/ επιχειρηματικό σχέδιο ή θέλεις να αποκτήσεις έναν απόγονο, ευνοείσαι τώρα δεόντως.

Αιγόκερως

Με τον Δία να περνά στον Κριό αρχικά ως 28/10, επηρεάζοντας τώρα κυρίως το 1ο δεκαήμερο, οι τομείς τους σπιτιού και της οικογένειας δέχονται την εύνοια του «Big Daddy» του ζωδιακού, ποικιλοτρόπως. Μπορεί για παράδειγμα να αποφασίσεις να κάνεις τη δική σου οικογένεια, να αποκτήσεις έναν απόγονο, να μετακομίσεις από το πατρικό, να έχεις εύνοια σε αγοραπωλησίες ακινήτων, στα κληρονομικά, να καταφέρεις ακόμα να βγεις σε σύνταξη αν είσαι σ’ αυτή την ηλικία κ.λπ.

Υδροχόος

Ανάδρομος Ερμής από σήμερα ως 4/6 και ετοιμάσου για τυχόν μπερδέματα και παρεξηγήσεις με τα παιδιά και τον ερωτικό σου σύντροφο, αλλά και για καθυστερήσεις και εμπόδια σε επιχειρηματικά σχέδια. Από την άλλη, ίσως τώρα «παίξει» μια δεύτερη ευκαιρία με κάποιον πρώην.

Ιχθύες

Ο Δίας εγκαταλείπει προσωρινά το ζώδιο σου και εισέρχεται στον Κριό ως 28/10, επηρεάζοντας τώρα κυρίως το 1ο δεκαήμερο. Από την καινούργια του θέση φέρνει θετικές προοπτικές για τα οικονομικά σου, που πηγάζουν από την αυξημένη πίστη στον εαυτό σου και στις ικανότητες σου. Έτσι, μπορεί τώρα να καταφέρεις να πάρεις μια προαγωγή, μια αύξηση, μια χρηματοδότηση, να βάλεις μπρος ένα καινούργιο επιχειρηματικό σχέδιο, να βρεις μια νέα δουλειά κ.λπ.

athensvoice.gr