Ζυγέ, η Τετάρτη με κάποιο τρόπο επαναφέρει ένα θέμα που η διαχείριση του σε δυσκολεύει αρκετά, οπότε και προσπαθείς να το απωθήσει


Κριός

Μέσα στην «τρεχάλα» της καθημερινότητας δεν πρέπει να παραμελείς την φροντίδα του εαυτού σου, ακολουθώντας όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα για την σωματική, αλλά και την στοματική σου υγεία.

Ταύρος

Αν έχει κολλήσει η βελόνα στο «δεν έχω ανάγκη κανέναν, μπορώ και μόνος μου» ενώ υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες, μάλλον δεν θα μπορέσεις να αναγνωρίσεις την στήριξη που κάποιοι είναι έτοιμοι να σου προσφέρουν.

Δίδυμοι

Από τις παραγωγικές μέρες η Τετάρτη, μπορείς να «εξυγιάνεις» θεματάκια των επαγγελματικών, αλλά ενδεχομένως και των οικονομικών, εκμεταλλευόμενος την κατάσταση πριν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιο σου.

Καρκίνος

Σχέδια για τα επαγγελματικά, τις σπουδές ή το εξωτερικό χρειάζονται λεπτομερή οργάνωση και πλάνο δράσης, που παρά το όποιο άγχος σου, πρέπει επιτέλους να συγκεκριμενοποιήσεις.

Λέων

Το να επεξεργάζεσαι ένα συμβάν συνεχώς από την ίδια οπτική γωνία, δεν πρόκειται μάλλον να σου δώσει καινούργια clues για να πας παρακάτω. Μια δεύτερη γνώμη ίσως;

Παρθένος

Θέλεις ένα διαλειμματάκι από την πίεση στα επαγγελματικά και από την ενασχόληση με πράγματα που δεν σε «πολυευχαριστούν». Αν και ίσως δεν καταφέρεις να τα αποφύγεις εντελώς.

Ζυγός

Η Τετάρτη με κάποιο τρόπο επαναφέρει ένα θέμα που η διαχείριση του σε δυσκολεύει αρκετά, οπότε και προσπαθείς να το απωθήσεις. Ίσως όμως ήρθε η ώρα να κάνεις κάτι γι’ αυτό.

Σκορπιός

Η μέρα σε βοηθά να ιεραρχήσεις σωστά τις προτεραιότητες σου στα επαγγελματικά, να συζητήσεις με συνεργάτες και να καταλήξεις σε συγκεκριμένες λύσεις για τα μακροπρόθεσμα σχέδια σου.

Τοξότης

Αν χρειάζεται να διευθετήσεις ζητήματα οικονομικών, περιουσιακών, ακινήτων και οικογενειακών, η σημερινή μέρα μπορεί να σου δώσει καλύτερη συγκέντρωση και κατεύθυνση στο πως πρέπει να κινηθείς.

Αιγόκερως

Θετική η Τετάρτη για να στείλεις βιογραφικά, να περάσεις από συνέντευξη για δουλειά, να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου, αλλά και να συμμετάσχεις σε κάποιο συνέδριο, σεμινάριο κ.λπ.

Υδροχόος

Σε περίπτωση που αναζητούσε έναν ειδικό για κάποιο θέμα υγείας που αντιμετωπίζεις, έναν τρόπο άσκησης που ταιριάζει με το lifestyle σου ή μια διατροφή που «κουμπώνει» ακριβώς με τις ανάγκες του οργανισμού σου, μπορεί τώρα να έχεις αποτέλεσμα.

Ιχθύες

Αν τον τελευταίο καιρό σου ήταν λίγο δύσκολο, συναισθηματικά τουλάχιστον, να αποφασίσεις τι θέλεις να κάνεις με ένα επαγγελματικό ή προσωπικό θέμα, τώρα μπορείς να καταλήξεις ίσως σε μια απόφαση.

athensvoice.gr