Σήμερα αποφύγετε σημαντικές κινήσεις λόγω της Σελήνης σε κενό πορείας μεταξύ 9μιση και 11μιση πμ. Το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου κοντά στον Πλούτωνα σήμερα φέρνει προσωπικές βαθιές ανάγκες και επιθυμίες στην επιφάνεια. Προσπαθήστε να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και μην κολλάτε σε άσκοπα πράγματα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, η ανάγκη να απελευθερωθείτε, να αλλάξετε πλεύση και να κάνετε δραστικές κινήσεις θα είναι έντονη. Προσπαθήσετε να μετριάσετε τον παρορμητισμό σας και να κινηθείτε ευέλικτα και με σύνεση.

Για τους Ταύρους, σήμερα πρέπει να γίνει κατανοητό πως πολλές φορές ούτως η αλλιώς για κάποια πράγματα χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να ολοκληρωθούν. Μην απογοητεύεστε και δείτε την πανοραμική εικόνα.

Για τους Διδύμους, βαθύτερες έννοιες γίνονται περισσότερο πολύπλοκες σήμερα. Καλό θα ήταν να παραμείνετε στην επιφάνεια των πραγμάτων, χωρίς πολλές αναλύσεις.

Για τους Καρκίνους, η διαίσθησή σας κινεί τα βήματά σας. Η αλληλεγγύη και η αλήθεια είναι τα κύρια συστατικά των ημερών γιαυτό καλό θα είναι να είστε προσεκτική/ό στα βήματά σας λόγω της δύσκολης περιόδου που διανύουμε.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη απέναντί σας σήμερα σας στην διαδικασία να θέλετε να ξεκαθαρίσετε το τοπίο, βλέποντας με μεγαλύτερη αντικειμενικότητά τα πράγματα. Κάτι βρυχάται εκεί έξω, είναι αλήθεια, αλλά δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα για δραστικές κινήσεις.

Για τους Παρθένους, η ανάγκη να μεταφέρετε τις ιδέες σας στον κόσμο γύρω σας μπορεί να υλοποιηθεί, μόνο εάν μπορείτε να το κάνετε με τους σωστούς τρόπους. Ωστόσο θα χρειαστεί να είστε προσεκτική/ός και στον “τρόπο” μεταφορά τους.

Για τους Ζυγούς, μπορεί οι εξωτερικές συνθήκες να είναι λίγο δύσκολες αυτές τις ημέρες λόγω των εκλείψεων και του Ερμή ανάδρομου αλλά εσείς σήμερα θα πρέπει να βρείτε τον τρόπο να πάρετε προσωπική ικανοποίηση και χαρά. Έναν τρόπο που θα σας δώσει την αίσθηση ελευθερίας κινήσεων ακόμη και σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο.

Για τους Σκορπιούς, είναι καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού. Δεν χρειάζεται να έχετε πάντα τον έλεγχο για όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας σε άλλους τομείς. Ξεκουραστείτε από σκέψεις, σήμερα δεν οδηγούν εκεί που θέλετε.

Για τους Τοξότες, η επικοινωνία σήμερα δεν είναι απλή επιθυμία αλλά έντονη ανάγκη. Θέλετε να μεταφέρετε τα μηνύματά σας, τις ιδέες σας και οτιδήποτε μπορεί να σας δώσει την αίσθηση της ελευθερίας.

Για τους Αιγόκερους, προσωπικές ανάγκες ενεργοποιεί το ουράνιο πλανητικό σκηνικό σήμερα. Σας βάζει στην διαδικασία να διαχωρίσετε τι αντικειμενικά έχει αξία για εσάς και είναι πολύτιμο να κρατήσετε κοντά σας.

Για τους Υδροχόους, οτιδήποτε σήμερα μπορεί να σας δώσει την αίσθηση της ελευθερίας είναι καλοδεχούμενο. Κάτι δυναμικό βοηθά την προβολή σας. Καλή ημέρα να εκφράσετε τα ταλέντα σας με όποιον τρόπο είναι εφικτό.

Για τους Ιχθύες, σήμερα εύκολα μπορεί να αποπροσανατολιστείτε μέσα από νοητικές διεργασίες και πολλά λόγια. Παραμείνετε εστιασμένη/ός σε ότι λέει η διαίσθησή σας, η οποία είναι πολύ δυνατή ειδικά σήμερα.