Η Αφροδίτη μπήκε στο ζώδιο του Ζυγού και θα μείνει στο φιλικό αυτό ζώδιο η Θεά της ομορφιάς μέχρι 22 Οκτωβρίου. Μέσα σε αυτό το διάστημα η σύνδεση με τους άλλους ανθρώπους γίνεται περισσότερο ευγενική και εκλεπτυσμένη, πολύ χρήσιμες ιδιότητες, ειδικά προς το τέλος της συγκεκριμένης περιόδου, που ο Άρης θα ετοιμάζεται για την ανάδρομή του πορεία. «Αγαπάμε τον άλλον για αυτό που είναι» είναι το κύριο μότο της και θα δοθούν ευκαιρίες να δούμε ποίες πραγματικά είναι οι αξίες μας στο σήμερα της ζωής μας.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .


Για τους Κριούς, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού θα ταξιδεύει απέναντί σας ενεργοποιώντας οτιδήποτε αφορά σχέσεις και συνεργασίες. Μέχρι 22/10 θα δοθούν ευκαιρίες να ασχοληθείτε με τομείς που συνδέεστε με άλλα άτομα και να κάνετε απαραίτητες αναπροσαρμογές ώστε να φέρετε καλύτερα και περισσότερα παραγωγικά αποτελέσματα. Είναι σημαντικό να είστε σε επαφή με τις αξίες σας.

Για τους Ταύρους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη, πέρασε στο ζώδιο του Ζυγού, προσθέτοντας μέχρι 22/10 ακόμη περισσότερο στυλ και απλότητα στην καθημερινή σας ρουτίνα. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα σας δοθούν ευκαιρίες να ομορφύνετε τον χώρο που βρίσκεστε, να δημιουργήσετε όμορφα πράγματα και να κάνετε κινήσεις οι οποίες θα επεκτείνουν το δημιουργικό σας κομμάτι προσθέτοντας ομορφιά και χάρη στις δράσεις σας. Η ευελιξία θα είναι χρήσιμη ιδιότητα μπροστά σε διλλήματα που μπορεί να προκύψουν.

Για τους Διδύμους, η Θεά της ομορφιάς και του έρωτα Αφροδίτη σας χτυπά την πόρτα φέρνοντας μαζί νέους ανθρώπους και γνωριμίες οι οποίες θα σας αναζωογονήσουν είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Το ζώδιο του Ζυγού είναι ιδιαίτερα φιλικό προς εσάς και η Αρχετυπική ιδιότητα της συγκεκριμένης Θεά το μόνο που θα προσθέσει είναι ομορφιά και κάλλος στο δημιουργικό σας κομμάτι μέχρι 22/10.

Για τους Καρκίνους, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού θα ενεργοποιήσει προσωπικά σας κομμάτια όπως η ιδιωτική σας ζωή, το σπίτι και την οικογένεια. Μέχρι 22/10 θα δοθούν ευκαιρίες να κάνετε απαραίτητες αλλαγές οι οποίες θα σας κάνουν να νιώθετε πιο οικεία και κυρίως πιο όμορφα στον προσωπικό σας χώρο. Οι αλλαγές είναι μέρος της διέλευσής της γιαυτό καλό θα είναι να είστε ανοιχτή/ός προς όποια κατεύθυνση απλόχερα η Θεά σας δείξει. Είναι σημαντικό για εσάς να παίρνετε χαρά μέσα από τα δημιουργήματά σας.

Για τους Λέοντες, μέχρι 22/10 η Θεά της ομορφιάς και της αγάπης Αφροδίτη θα σας βοηθήσει κυρίως στον επικοινωνιακό τομέα. Θα δώσει την εύνοια να μεταφέρετε τις ιδέες σας και να ανταλλάξετε πληροφορίες με τους ανθρώπους γύρω σας σε ένα επίπεδο περισσότερο παραγωγικό για εσάς. Να φέρετε ισορροπίες στις σχέσεις σας και να μπορέσετε να δημιουργήσετε από κοινού περισσότερο κατάλληλες συνθήκες για όποιο εγχείρημα έχετε βάλει στόχο αυτή την περίοδο.

Για τους Παρθένους, η Θεά Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού θα λειτουργήσει ιδιαίτερα ευνοϊκά για εσάς κυρίως σε τομείς που συνδέονται άμεσα με την ασφάλεια που θέλετε να νιώθετε είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Μέχρι 22/10 οι προσωπικές σας αξίες έρχονται στο προσκήνιο και μέσα από λογική σκέψη μπορείτε να προβείτε σε κινήσεις οι οποίες στοχεύουν στο να νιώσετε μεγαλύτερη ικανοποίηση. Μέσα από αναθεωρήσεις και πιθανόν αλλαγή στάσης να έχετε περισσότερα οφέλη στο σήμερα της ζωής σας και να αυξήσετε τις απολαβές σε όλα τα επίπεδα.

Για τους Ζυγούς, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας και Θεά τη ομορφιάς και του έρωτα στο ζώδιό σας, θα σας δώσει ότι καλύτερο πρεσβεύει μέχρι 22/10. Το σημαντικότερο όλων είναι η ευκαιρία να κατανοήσετε σε βαθύτερα επίπεδα πόσο σημαντικοί είναι πραγματικά οι στόχοι που έχετε θέσει για το άμεσο μέλλον και να προβείτε σε απαραίτητες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις όπου είναι απαραίτητο. Αν πληρούν τις προδιαγραφές που θέλετε και αν σας διευκολύνουν να δείξετε τα ταλέντα σας έξω στον κόσμο.

Για τους Σκορπιούς, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού θα λειτουργήσει εξισορροπιστικά και λυτρωτικά για εσάς μιας και θα σας δώσει την ευκαιρία να κατανοήσετε σε βάθος οτι αυτά που ζητάτε εξαρτώνται καθαρά από εσάς. Από τα δικά σας κίνητρα, τη δική σας θέληση και τη δύναμη της επιθυμίας σας. Η διαίσθησή σας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη μέσα σε αυτό το διάστημα και βοηθητική στο να κάνετε με σύνεση διαπραγματεύσεις και κατάλληλες δράσεις ανάλογα την περίσταση, μέχρι να περάσει στο δικό σας ζώδιο στις 23/10, που θα φέρει τα εύσημα. Η αναζήτηση της προσωπικής ευημερίας και αυτό που ζητά η δική σας καρδιά είναι ο στόχος.

Για τους Τοξότες, η Αφροδίτη μέχρι 22/10 στο ζώδιο του Ζυγού θα σας φέρει τις απολαβές για την προσπάθεια που έχετε καταβάλει σε ένα εγχείρημα μέχρι αυτή τη στιγμή. Θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε ή να πετύχετε ένα στόχο που έχετε θέσει ανάλογα τη δυναμική και την προσπάθεια που έχετε κάνει είτε σε ατομικό επίπεδο είτε μέσω συνεργασιών. Επίσης, θα είναι υποστηρικτική σε συνεργασίες με άλλα άτομα και ομάδες, με τα οποία έχοντας έναν κοινό σκοπό και όραμα, μπορείτε να πάρετε ικανοποίηση και να δώσετε την βοήθειά σας σε συλλογικό επίπεδο.

Για τους Αιγόκερους, οι προκλήσεις και οι θυσίες που κάνετε και θα εξακολουθείτε να κάνετε μπορεί να είναι παρούσες και με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού, ωστόσο μέχρι 22/10 η διαφορά θα είναι ότι θα δοθούν ευκαιρίες να εναρμονιστείτε καλύτερα με την αίσθηση της επίτευξης. Οι απογοητεύσεις της τελευταίας περιόδου μπορεί να σας έχουν απομακρύνει από αυτή την όμορφη αίσθηση, κάτι που θα επανέλθει με την Αφροδίτη στο συγκεκριμένο ζώδιο σε περίοπτη θέση στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο. Αφεθείτε στο άγγιγμά της και μπείτε στην διαδικασία να δείτε τα πράγματα περισσότερο από τη λογική τους υπόσταση παρά από τα συναισθήματα που σας προκαλούν.

Για τους Υδροχόους, ιδιαίτερα ευνοική η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι 22/10 με κέντρο εσάς μιας και αναπτερώνει το ηθικό σας και σας φέρνει σε επαφή με οράματα τα οποία για κάποιον λόγο έχουν μείνει πίσω το τελευταίο διάστημα. Η πίστη σε έναν σκοπό είναι το κυριότερο συστατικό της επιτυχίας. Η Αφροδίτη στο συγκεκριμένο ζώδιο ξυπνά αυτή την πίστη, την επιθυμία και την ελπίδα που χρειάζεστε για να μπορέσετε να εξερευνήσετε νέα εδάφη και να μπορέσετε να επεκταθείτε.

Για τους Ιχθύες, σε πολύ προσωπικά σας θέματα κινητοποιείται η ενέργεια της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού και θα σας βοηθήσει εκεί που νιώθετε πως το τελευταίο διάστημα έχετε βαλτώσει. Μέχρι 22/10 η θεά της ομορφιάς και της ισορροπίας θα σας βοηθήσει να έρθετε ξανά σε επαφή με τον ίδιο σας τον εαυτό και να βρείτε εκ νέου τρόπους για να νιώσετε περισσότερη γαλήνη και ηρεμία στη προσωπική σας ζωή. Ο σκοπός είναι να νιώθετε όμορφα και να είστε χαρούμενη/ος με τις σκέψεις και τις δράσεις σας. Εκεί θα στοχεύσει η Θεά Αφροδίτη μέσα στο συγκεκριμένο διάστημα.

astroguide.gr