Ταύρε, δείξε ψυχραιμία και απόφυγε τα ξεσπάσματα νεύρων σε ενδεχόμενες πιεστικές καταστάσεις στο σπίτι και στην οικογένεια


Κριός

Η Νέα Σελήνη στον φιλικό Λέοντα, σε συνδυασμό με την αναδρομή του Δία από το ζώδιο σου ως 28/10, δίνει το «έναυσμα» για αναθεωρήσεις στην ερωτική σου ζωή, στους προσωπικούς σου στόχους και στη σχέση με τα παιδιά σου (αρχές 1ου ιδιαίτερα). Τα συμπεράσματα δικά σου...

Ταύρος

Η δεύτερη «τζιζ» μέρα της εβδομάδας η σημερινή, με την Νέα Σελήνη στον Λέοντα και το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού να δημιουργούν emotional upheaval και ενδεχόμενες πιεστικές καταστάσεις στο σπίτι και στην οικογένεια. Δείξε ψυχραιμία και απόφυγε τα ξεσπάσματα νεύρων.

Δίδυμοι

Αρκετά energetic για την προβολή και την προώθηση της δουλειάς σου η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, το «τρεξιματάκι» βέβαια δεν θα το γλιτώσεις, ενώ επειδή μπορεί να παίξουν και «κουλές» αποκαλυψεις these days, be prepared.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, μολονότι μπορεί να βγάλει παραπάνω πίεση στα οικονομικά, μπορεί ωστόσο να σε ενεργοποιήσει να οργανωθείς καλύτερα, διακανονίζοντας π.χ. χρέη, φέρνοντας ίσως και μια ευκαιρία για να κάνεις το δικό σου επιχειρηματικό εγχείρημα (αρχές 1ου ιδιαίτερα).

Λέων

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου - η μοναδική για το 2022- πάνω στα γενέθλια σου είναι η δίκη σου στιγμή για να σκεφτείς τι θέλεις να επιτύχεις σχετικά με τα προσωπικά, τα επαγγελματικά, τα fitness goals σου, θέματα εμφάνισης κ.λπ μέσα στη γενέθλια χρόνια σου, αντλώντας αυτοπεποίθηση από την ανάγκη σου για αλλαγή σε όλα τα επίπεδα (αρχές 1ου ιδιαίτερα).

Παρθένος

Ο 12ος οίκος σου ενεργοποείται big time με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα, πράγμα που σημάνει πως μπορεί να νιώσεις τις σωματικές αντοχές σου να σε εγκαταλείπουν. Τέλειο timing επομένως για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στον τρόπο που εκτιμάς, άρα φροντίζεις εμπράκτως την υγεία σου (αρχές 1ου ιδιαίτερα).

Ζυγός

Αέρας ανανέωσης στην κοινωνική σου ζωή με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα, που σε προτρέπει να κοιτάξεις λίγο την καλοπέραση σου καλοκαιριάτικα, όντας ανοικτός σε νέες πάρεες και άτομα με διαφορετική προσέγγιση στα πράγματα, που μπορούν να σου «πηγαίνουν» περισσότερο (και ερωτικά).

Σκορπιός

Με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα να προμηνύει αρκετές αλλαγές τόσο στα επαγγελματικά, όσο και σε σχέση με οικογενειακά και θέματα ακινήτων, θα χρειαστεί να δώσεις χρόνο στα πράγματα, αποφεύγοντας βιαστικές αποφάσεις αλλά και αντιδραστικές συμπεριφορές που δημιουργούν άσκοπες κόντρες (αρχές 1ου κυρίως).

Τοξότης

Εύνοια σε θέματα σπουδών, επαφών με το εξωτερικό, νομικών υποθέσεων καθώς και επαγγελματικών σχεδίων φέρνει η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, ενώ στην περίπτωση που οργανώσεις τώρα ένα ταξίδι αναψυχής μπορεί και να γνωρίσεις απροσδόκητα τον έρωτα αν είσαι single (αρχές 1ου ιδιαίτερα).

Αιγόκερως

«Sui generis» η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σχετικά με τα οικονομικά και τα συναισθηματικά σου, αφού ενώ μπορεί να φέρει ευκαιρίες για να ρυθμίσεις χρέη, κληρονομικά, να υπογράψεις ίσως ένα συμβόλαιο κ.λπ, μπορεί και αντίθετα να βγάλει σχετικά «θέματα», προκαλώντας ένταση και με το ταίρι σου (αρχές 1ου ιδιαίτερα).

Υδροχόος

Οι σχέσεις μας είναι ο καθρέφτης μας και με την Νέα Σελήνη απέναντι σου στον Λέοντα καλείσαι να εξετάσεις ενδελεχώς την «αντανάκλαση» του ειδώλου σου και το κατά ποσό ταυτίζεσαι με αυτήν τη δεδομένη στιγμή. Αν διαπιστώσεις πως υπάρχει «απόκλιση» από τα θέλω σου, ίσως έχει έρθει η ώρα για αλλαγές.

Ιχθύες

Οι δικαιολογίες σχετικά με την προχειρότητα και την «αφροντισιά» στα θέματα της υγείας και της φυσικής σου κατάστασης «στερεύουν» με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα, που αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση με το σώμα σου.

athensvoice.gr