Αιγόκερε αν υπήρχε κάποιο οικονομικό θέμα που σε ταλαιπωρούσε αρκετό καιρό, ίσως σήμερα καταφέρεις να βρεις μια λύση


Κριός

Το υπέροχο τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία από το ζώδιο ευνοεί τα ερωτικά σου, τόσο αν βρίσκεσαι σε σχέση (παίζουν και επισημοποιήσεις), όσο κι αν ψάχνεις ή θέλεις να κατακτήσεις το άτομο που σου έχει «κλέψει» την καρδιά (1ο δεκαήμερο ιδιαίτερα).

Ταύρος

Φαίνεται πως θα καταφέρεις να κάνεις λίγο «bonding» παραπάνω με τα πρόσωπα που αγαπάς, ενώ στον τομέα των επαγγελματικών ίσως προκύψουν θετικές εξελίξεις, π.χ. μια πρόταση συνεργασίας, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο.

Δίδυμοι

Οι ευχάριστες συναναστροφές με τους φίλους, οι νέες γνωριμίες και η διάθεση για φλερτ είναι «μέσα» για σήμερα Πέμπτη, ενώ παράλληλα μπορεί να έχεις και κάποιο θετικό νέο από το οικονομικό μέτωπο (1ο δεκαήμερο ιδιαίτερα).

Καρκίνος

Ήθελες να κάνεις πρόταση στο ταίρι σου και έψαχνες την κατάλληλη στιγμή; Η μέρα προσφέρεται, ενώ παράλληλα μπορεί να φέρει και μια συμφέρουσα επαγγελματική πρόταση με καλό οικονομικό αντίκρυσμα (1ο δεκαήμερο κυρίως).

Λέων 

Η Αφροδίτη από το ζώδιο σου σχηματίζει ένα τυχερό τρίγωνο με τον Δία, βοηθώντας σε τόσο σε θέματα ερωτικών, όσο και σε ζητήματα επαγγελματίκων/ σπουδών (1ο δεκαήμερο ιδιαίτερα), ενώ είναι και μια εξαιρετικη επιρροή για να κανονίσεις ένα ταξίδι.

Παρθένος 

Αν είχες να διευθετήσεις οτιδήποτε σχετικά με τα οικονομικά σου η Πέμπτη προσφέρεται, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση, ίσως όχι ανακοινώσιμη προς το παρόν (1ο δεκαήμερο κυρίως).

Ζυγός

Με αρκετή ζωντάνια και όρεξη για κοινωνικότητες η Πέμπτη, ευννοεί τις ευχάριστες στιγμές χαλάρωσης με φίλους, αλλά και την επιτυχία σε ερωτικές προσεγγίσεις/ εξομολογήσεις (1ο δεκαήμερο ιδιαίτερα).

Σκορπιός

Επαγγελματικές συζητήσεις και κλεισίματα συμφωνιών μπορούν να πάνε καλά σήμερα, ενώ ίσως αποφασίσεις να προχωρήσεις και σε ένα ελεγχόμενο ρίσκο αναφορικά με την καριέρα σου (1ο δεκαήμερο κυρίως).

Τοξότης 

Με τους καλύτερους οιωνούς έρχεται η Πέμπτη για τα ερωτικά σου και πραγματικά αξίζει να βγεις, να πεις «ναι» σε καλέσματα και προτάσεις για διασκέδαση, αλλά και να κάνεις «κίνηση» με θάρρος προς το άτομο που σε ενδιαφέρει (1ο δεκαήμερο ιδιαίτερα).

Αιγόκερως

Αν υπήρχε κάποιο οικονομικό θέμα που σε ταλαιπωρούσε αρκετό καιρό, ίσως σήμερα καταφέρεις να βρεις μια λύση, ενώ ίσως υπάρξει και κάποια συμφέρουσα πρόταση για μερικούς (1ο δεκαήμερο ιδιαίτερα).

Υδροχόος

Επαγγελματικές συζητήσεις, εμπορικές διαπραγματεύσεις, επαφές, αλλά και ερωτικές προσεγγίσεις έχουν εύνοια σήμερα, ενώ είναι και μια εξαιρετική στιγμή και για να ξεκινήσεις τις φετινές σου διακοπές (1ο δεκαήμερο κυρίως). 

Ιχθύες

Μια τυχερή εξέλιξη σε ένα οικονομικό σου ζήτημα, π.χ. μια έγκριση για μια χρηματοδότηση, μια πρόταση συνεργασιάς στα επαγγελματικά ή κάτι που «επεκτείνει» τους δημιουργικούς σου ορίζοντες είναι μέσα στα πλάνα της σημερινής μέρας (1ο δεκαήμερο κυρίως).

athensvoice.gr