Ο Ερμής έχει ορθοδρομήσει στο ζώδιο του Ταύρου ωστόσο σήμερα με την Σελήνη στο ίδιο ζώδιο κοντά στον Ουρανό ενδέχεται να κινητοποιηθούν ζητήματα και εκκρεμότητες οι οποίες υπάρχουν ακόμη προς διευθέτηση. Λίγο πριν την Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο, δώστε χώρο σε ότι μπορεί να τακτοποιηθεί και να μπει σε ένα ρεαλιστικό πλαίσιο ώστε να αναπτυχθεί. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, σήμερα φαίνεται να ασχολείστε περισσότερο με ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την ασφάλεια είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο και τα οποία ζητήματα έρχονται από το παρελθόν. Εξετάστε τα πράγματα με ησυχία χωρίς παρορμητισμούς.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη συναντά τον Ουρανό στο ζώδιό σας σήμερα οπότε είναι σίγουρο πως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα φέρει κάτι στην επιφάνεια. Ανεξάρτητα αν το «περιεχόμενο» θα σας ξαφνιάσει ή όχι είναι σημαντικό να είστε δεκτική/ός και να εξετάσετε τα πάντα με ρεαλιστική ματιά.  

Για τους Διδύμους, τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας θέλουν λίγο περισσότερο αποστασιωμένη/ος από τις καταστάσεις ώστε να υπάρξει αντικειμενικότητα στη κρίση σας. Είναι σημαντικό με κάποιον τρόπο να βρείτε χρόνο για εσάς και να ξεκουραστείτε σε όλα τα επίπεδα.

Για τους Καρκίνους, σε κοινωνικό κυρίως επίπεδο λειτουργεί η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό σήμερα. Θα μπορούσατε να ακούσετε κάποια είδηση ή να πάρετε πληροφορίες χρήσιμες για τη πορεία των υποθέσεών σας. Μείνετε ανοιχτή/ός σε ότι έρχεται και δείτε το κάτω από ένα αντικειμενικό πρίσμα.

Για τους Λέοντες, αρκετά δύσκολη η δυναμική της ημέρας για εσάς μιας και η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό δεν αφήνει πολλά περιθώρια να κινηθείτε όσο αυτόνομα θα θέλατε. Λειτουργήστε όσο πιο ευέλικτα μπορείτε και δώστε χώρο σε ότι ενεργοποιείται αποφεύγοντας βιαστικές κινήσεις.

Για τους Παρθένους, πολλές νέες ιδέες και σκέψεις έρχονται αυτή τη στιγμή για ζητήματα που είναι ανοιχτά ή κάτι που έχετε στο μυαλό σας τους τελευταίους μήνες. Αφεθείτε στη ροή και δώστε χώρο σε ότι μπορεί να σας «ταξιδέψει».

Για τους Ζυγούς, σήμερα προχωρήστε κάνοντας σταθερά και μελετημένα βήματα. Είναι σημαντικό να είστε σε επαφή με τις φορτίσεις τόσο τις δικές σας όσο και των ανθρώπων γύρω σας. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν χωρίς να προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη τα πράγματα σήμερα. Είναι σημαντικό να μείνετε περισσότερο αποστασιοποιημένη/ος.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη συναντά τον Ουρανό απέναντι από το ζώδιό σας σήμερα, φέρνοντας στην επιφάνεια καταστάσεις που αφορούν κυρίως τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ζητήματα από το άμεσο παρελθόν ενδέχεται να χτυπήσουν την πόρτα σας και εσείς καλείστε να κάνετε ότι καλύτερο περνά από το δικό σας χέρι αφήνοντας τα πράγματα να βρουν το δρόμο τους.

Για τους Τοξότες, μια κατάσταση στη καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία ενδέχεται σήμερα να σας απασχολήσει. Εξετάστε τα δεδομένα με αντικειμενικότητα και μην πιέσετε καταστάσεις. Εκκρεμότητες χρειάζονται τακτοποίηση.

Για τους Αιγόκερους, αρκετά δημιουργική ημέρα αρκεί να είστε χαλαρή/ός και έτοιμη/ος για οποιαδήποτε αλλαγή χρειαστεί να κάνετε. Είναι σημαντικό να ακολουθήσετε τη ροή όπως σας πάει, χωρίς να παρεμβαίνετε ή να κάνετε του κεφαλιού σας. Ζητήματα που σχετίζονται με το άμεσο παρελθόν ενδέχεται να ζητούν ένα είδος επανεξέτασης.

Για τους Υδροχόους, προσωπικά ζητήματα και καταστάσεις που αφορούν οικογενειακά ζητήματα σήμερα θα πρέπει να τα εξετάσετε με το γάντι. Κινηθείτε με ευελιξία και απομακρυνθείτε από οτιδήποτε σας προκαλεί βαριά/δυσάρεστα συναισθήματα ή κάτι που σχετίζεται με το παρελθόν που έχετε αφήσει στην άκρη.

Για τους Ιχθύες, σήμερα χρειάζεται να δώσετε χώρο σε ότι είναι ανοιχτό προς διεκπεραίωση και είναι σίγουρο πως νέες ιδέες θα έρθουν βοηθητικά. Συναντήσεις και επαφές με άλλους ανθρώπους μπορεί να λειτουργήσουν υποστηρικτικά αν μείνετε σε μια κατεύθυνση αντικειμενική και ρεαλιστική.