Σήμερα μεταξύ 2μμ και 4μμ αποφύγετε σημαντικές δράσεις λόγω της Σελήνης σε κενό πορείας. Το πέρασμά της στο ζώδιο της Παρθένου θα σας βοηθήσει να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη ή τουλάχιστον σε μια σειρά περισσότερο ελεγχόμενη. Ο χορηγός της, Ερμής, ακόμη ανάδρομος μπορεί να δυσκολέψει αυτή τη διαδικασία γιαυτό να είστε προσεκτική/ός και να κάνετε τα πράγματα χωρίς βιασύνη. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, τα σημερινά πλανητικά δρώμενα επηρεάζουν θέματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Σήμερα αφεθείτε στις εμπνεύσεις σας αλλά μην βιαστείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Προσέξτε την υγεία σας σωματική και ψυχική.

Για τους Ταύρους, πολλά πράγματα σε λίγες ημέρες θα μπορούν να σας δίνουν χαρά γιαυτό αξίζει η υπομονή σας. Σήμερα ασχοληθείτε μόνο με ότι έχει δημιουργικό περιεχόμενο χωρίς δεσμεύσεις και στενά χρονικά όρια ή πλαίσιο.

Για τους Διδύμους, τα πλανητικά δρώμενα φέρνουν ιδιαίτερη κινητικότητα σε ότι αφορά το σπίτι και την προσωπική σας ζωή, ωστόσο θα πρέπει να προχωρήσετε με φειδώ. Λάθη μπορεί να προκύψουν κυρίως λόγω απερισκεψίας.

Για τους Καρκίνους, μια λάθος κίνηση ή μια κουβέντα που δεν την έχετε σκεφτεί πολύ καλά σήμερα μπορεί να σας πάει σε διαφορετική οδό από αυτή που θα θέλατε. Προχωρήστε κάνοντας προσεκτικά βήματα.

Για τους Λέοντες, σήμερα ο νους σας ταξιδεύει και αυτό είναι κάτι όμορφο και θα σας γαληνέψει. Καλό όμως θα είναι να κατανοήσετε πως για να κάνετε τα πράγματα όπως τα θέλετε θα πρέπει να φτιάξετε ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο δράσης γνωρίζοντας πως ο Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος.

Για τους Παρθένους, οι πλανητικές δυναμικές σας επηρεάζουν άμεσα φέρνοντας πολλά ενδιαφέροντα (και μη) πράγματα στο δρόμο σας. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός με τους ανθρώπους που έρχεστε σε επαφή και τις συμφωνίες που κάνετε.

Για τους Ζυγούς, σήμερα το μυαλό σας είναι σε διάφορα και διαφορετικά μέρη και πιθανά να μην είναι εύκολο να επιλέξετε και να εστιάσετε σε μια μόνο κατάσταση. Αφεθείτε στη ροή και την διαίσθησή σας και επιτρέψτε στον εαυτό σας να ονειρευτεί χωρίς να νιώθετε τύψεις ή ενοχές.

Για τους Σκορπιούς, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας βοηθούν κυρίως σε κοινωνικά θέματα, ωστόσο θα πρέπει να προχωρήσετε με περισσότερο προσεκτικά βήματα. Φιλτράρετε καλά ότι βλέπετε και ακούτε πριν σχηματίσετε εντυπώσεις.

Για τους Τοξότες, σήμερα θα πρέπει να βαδίσετε με σταθερά βήματα. Ένα επαγγελματικό ή προσωπικό σας θέμα μπορεί να χρειαστεί μέρος της ενέργειά σας αλλά το κυριότερο είναι να μην σπαταληθείτε.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μπορείτε να κάνετε βήματα τα οποία στηρίζονται κυρίως σε εμπνεύσεις ή δημιουργικά ενδεχόμενα. Αφήστε για λίγο την πρακτική σας πλευρά και αφεθείτε σε ότι μπορεί να σας δημιουργήσει όμορφα συναισθήματα αρκεί να μην πάρετε τελικές αποφάσεις.

Για τους Υδροχόους, προσωπικές σας ανάγκες στην πρώτη γραμμή φέρνουν τα πλανητικά δρώμενα αυτή τη στιγμή. Καλό θα είναι να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να αποφασίσετε προς ποία οδό θέλετε να κινηθείτε. Προσοχή σε οικονομικά ζητήματα και σπατάλες.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να αφεθείτε σε κάτι δημιουργικό ειδικά αν βρεθείτε με ανθρώπους που έχετε στην καρδιά σας ή τρέφετε ιδιαίτερη εκτίμηση. Καλύτερα να μην ασχοληθείτε με πολύ πρακτικά ζητήματα.