Η Σελήνη μαζί με τον Δία και τον Ουρανό σήμερα στον ουράνιο θόλο χαλαρώνει την χθεσινή δυναμική και δίνει την ευκαιρία να βρείτε έξω από τα τετριμμένα ότι και αν σημαίνει αυτό στο προσωπικό σενάριο της ζωής σας. Μείνετε σε μια κατεύθυνση της επιλογής σας και έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για καινούργιες ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, πολύ προσωπικά σας ζητήματα φέρνει στην επιφάνεια η Σελήνη με τον Ουρανό και τον Δία. Η δυναμική είναι μεγάλη και θα μπορέσετε να την εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο αν εστιάσετε μόνο σε ότι σας δίνει συναισθηματική ή υλική ασφάλεια.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη στο ζώδιο σας μαζί με τον Ουρανό και τον Δια, σας επηρεάζει σε πολύ προσωπικά θέματα. Ο τρόπος με τον οποίο θα προβάλετε τις ικανότητες και δεξιότητές σας τον κόσμο γύρω θα μονοπωλήσει στις σκέψεις σας.

Για τους Διδύμους, σήμερα προσπαθήστε να μην αφήσετε τις ψυχικές σας φορτίσεις να οδηγούν τα βήματά σας. Πριν από όποια δράση αποφασίσετε να κάνετε θα πρέπει να έχετε σκεφτεί όλα τα δεδομένα προσεκτικά.

Για τους Καρκίνους, εμπνεύσεις και νέες ιδέες έρχονται από το άμεσο περιβάλλον σας αυτές τις ημέρες. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους στο κοινωνικό σας κύκλο. Οποιαδήποτε πρόταση θα πρέπει να είναι ευπρόσδεκτη τουλάχιστον σε αρχικό επίπεδο.

Για τους Λέοντες, σήμερα θα πρέπει να κινηθείτε προσεκτικά. Θέματα που σχετίζονται με την εργασία σας ή κάτι που θέλετε πολύ να φέρετε στο σήμερα στη ζωή σας θα έρθουν στην επιφάνεια και θα χρειαστεί πολύ καλή οργάνωση και σχεδιασμό.

Για τους Παρθένους, με την Σελήνη μαζί με τον Ουρανό και τον Δία καλό θα είναι να αποφύγετε επαφές οι οποίες υποψιάζεστε/νιώθετε πως μπορεί να σας φορτίσουν. Επίσης, προσοχή στις μετακινήσεις σας και τις επαφές με συγγενικά άτομα.

Για τους Ζυγούς, σήμερα θα πρέπει να κινηθείτε με προσοχή και σύνεση. Δεν ενδείκνυται για παρορμητικές δράσεις ειδικά αν υπάρχουν ανοιχτά θέματα τα οποία είναι προς τακτοποίηση αυτές τις ημέρες.           

Για τους Σκορπιούς, σήμερα χρειάζεται να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις κινήσεις και δράσεις σας. Η Σελήνη με τον Δία και τον Ουρανό απέναντί σας μπορεί να φέρει ανατροπές ή δυσκολίες σε θέματα που ασχολείστε αυτή τη στιγμή. Δώστε χρόνο και χώρο σε ότι κάνετε, ειδικά σε επίπεδο συνεργασιών.

Για τους Τοξότες, ψυχικές φορτίσεις ενδέχεται να πάρουν τα ηνία στις δράσεις σας σήμερα. Μια κατάσταση στη καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία χρειάζεται αλλαγή αλλά κάντε πρώτα έναν καλό σχεδιασμό.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη μαζί με τον Ουρανό και τον Δία σήμερα σας επηρεάζει κυρίως σε κοινωνικό επίπεδο. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να δείτε καθαρά τί είναι αυτό που πραγματικά ζητάει η καρδιά σας να ασχοληθείτε και τα υπόλοιπα θα κυλήσουν κατά περίπτωση.

Για τους Υδροχόους, δύσκολη στιγμή για δράσεις τις οποίες δεν έχετε προγραμματίσει και σχεδιάσει κατάλληλα. Κάντε ένα βήμα πίσω όπου νιώθετε πως δεν έχετε τον έλεγχο των πραγμάτων.

Για τους Ιχθύες, η επιμονή σε κάτι που δεν είναι πια χρήσιμο στη ζωή σας μόνο εμπόδια μπορεί να προκαλέσει αυτή τη στιγμή. Η ευημερία έρχεται μέσα από καταστάσεις οι οποίες έχουν να σας δώσουν κάτι, αυτή τη στιγμή στην καθημερινότητά σας.