Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Υδροχόου δίνοντας την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με τα πιο σημαντικά πράγματα στο σήμερα της ζωής σας. Ωστόσο λόγω της Αφροδίτης σε κενό πορείας και της δυσαρμονικής της σχέσης με τον Δία και τον Ουρανό καλό θα είναι να είστε αρκετά προσγειωμένη/ος εν μέσω περιόδου εκλείψεων και του Ερμή ανάδρομου. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, σήμερα δώστε προτεραιότητα σε καταστάσεις από τις οποίες θα μπορούσαν να επωφεληθούν και άλλοι άνθρωποι. Μια δράση σε συλλογικό επίπεδο μέσα από συνεργασία θα μπορούσε να σας δώσει χαρά με κάποιον τρόπο αλλά καλό θα είναι να περιμένετε έως αύριο.

Για τους Ταύρους, με τα επαγγελματικά σας ασχολείστε σήμερα και είναι καλή ημέρα για συζητήσεις. Είτε μέσα από αναθεωρήσεις και αλλαγές είτε μέσω νέων ιδεών που πέφτουν στο τραπέζι αναπτερώνετε το ηθικό σας.

Για τους Διδύμους, μια δημιουργική κατάσταση είναι ενεργή αυτές τις ημέρες οπότε καλό θα είναι να δώσετε την ενέργειά και την δυναμική σας. Ωστόσο δώστε σημασία στις λεπτομέρειες και στα ψιλά γράμματα και δράστε από αύριο και μετά.

Για τους Καρκίνους, σήμερα ένα ζήτημα που σχετίζεται με το σπίτι ή την προσωπική σας ζωή μπορείτε να το δείτε με ηρεμία και καλή διάθεση. Η λογική θα επικρατήσει οπότε παραμείνετε σε αυτή την οδό.

Για τους Λέοντες, σχέσεις, συνεργασίες και επαφές σήμερα κινητοποιούνται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Κρατήστε μια ευέλικτη στάση και είναι σίγουρο πως θα βρεθεί η άκρη σε αυτό που ψάχνετε.

Για τους Παρθένους, σήμερα κάτι που είναι κινητοποιημένο στην καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα γύρω σας. Προσοχή σε σπατάλες.

Για τους Ζυγούς, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με κάτι που έχετε στο μυαλό σας. Δώστε χώρο σε ότι έχει την δυναμική να επεκταθεί και να τονώσει την διάθεσή σας.

Για τους Σκορπιούς, μπορεί τα συναισθήματά σας να είναι σε αναβρασμό το τελευταίο διάστημα αλλά σήμερα είναι μια καλή ημέρα αν σταθείτε πάνω από τις περιστάσεις. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά αλλά με δεκτική διάθεση γιατί κάτι καλό μπορεί να έρθει από αύριο και μετά παρόλο την δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Για τους Τοξότες, η επικοινωνία γίνεται σημαντική με κάποιον τρόπο σήμερα. Έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους που έχετε σημαντικά πράγματα να πείτε. Ωστόσο, κρατήστε την ενέργειά σας και οργανωθείτε καλύτερα από αύριο και μετά.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μπορείτε μέσα από συζητήσεις ή/και δράσεις να ανέβει η αυτοεκτίμησή σας. Καλό θα είναι να μην αρνηθείτε προτάσεις ή προσκλήσεις ειδικά εάν έχουν έναν περισσότερο συλλογικό χαρακτήρα.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη στο ζώδιο σας και σήμερα σας βοηθά να εστιάσετε σε πράγματα τα οποία έχουν αξία για εσάς και κυρίως ανεβάζουν την αισιοδοξία σας. Σταθείτε σε αυτά και μην αναλωθείτε σε δραστηριότητες ή καταστάσεις οι οποίες είναι ρηχές.

Για τους Ιχθύες, σήμερα οι καταστάσεις ίσως σας υποχρεώνουν να κάνετε πράγματα που χρειάζονται περισσότερο λογική από ότι συναίσθημα. Δεν είναι το φόρτε σας ωστόσο θα είναι πολύ χρήσιμο αν το αξιοποιήσετε κατάλληλα με την προσαρμοστική γενέθλια τάση σας.