Τοξότη, έχεις άμεση ανάγκη από ένα συναισθηματικό «άδειασμα», βγάζοντας λίγο τα «άγχη» σου σε ένα άτομο εμπιστοσύνης


Κριός

Σχετικά καλή η Πέμπτη για να ασχοληθείς  με οικονομικά και ζητήματα ακινήτων, απόφυγε όμως τις συναισθηματικές υπερβολές αν όλα δεν βγαίνουν όπως θες.

Ταύρος

Η μέρα «τσουλάει» καλύτερα, ωστόσο κρατά επιφυλακτική στάση σε όσα με ευκολία λέγονται και συμφωνούνται, καθώς μέχρι να γυρίσει ο Ερμής σε οροφή φορά, είναι «υπό αίρεση».

Δίδυμοι

Η δυσκολία του να καταλάβεις πόσο συμβάλλεις στη διαμόρφωση καταστάσεων που σε ενοχλούν στα προσωπικά, σε οδηγεί ίσως σε λανθασμένα συμπεράσματα.

Καρκίνος

«Mimimimimimimi, Mimimi only mimi, Mimimi sexy mi». Το -λιγάκι εκνευριστικό, αλλά πιασάρικο- τραγούδι των Serebro ταιριάζει με τη διάθεση σου, που θέλει βολτούλες και λιγάκι φλερτ βρε αδερφέ. «Mimimimimimi»

Λέων

«Δίνεις πόνο» στα επαγγελματικά και αυτό φέρνει αποτελέσματα, ωστόσο έχεις μια περίεργη αίσθηση, σαν κάτι να μη σου «κάθεται» καλά ένα πράγμα. Δεν είναι ιδέα σου.

Παρθένος

Είσαι αρκετά «αισιόδοξος» ψυχολογικά -δεδομένων των συνθηκών- και δεν γουστάρεις να στο χαλάσει κάνεις με «τα δικά του», γι’ αυτό choose wisely την παρέα σου. 

Ζυγός

Αν έχεις να ασχοληθείς με θέματα οικονομικών που πιέζουν, όπως φορολογικά, κληρονομικά, ρυθμίσεις λογαριασμών κλπ, η μέρα προσφέρεται αρκετά, δίνοντας κάποιες λύσεις.

Σκορπιός

Ενώ εξωτερικά φαίνεται πως τα πράγματα είναι πιο ομαλά ή πιο «εύκολα» με έναν τρόπο, εσωτερικά υπάρχει αρκετή ένταση, που δεν μπορείς ακριβώς να «αποκωδικοποιήσεις».

Τοξότης

Έχεις άμεση ανάγκη από ένα συναισθηματικό «άδειασμα», βγάζοντας λίγο τα «άγχη» σου σε ένα άτομο εμπιστοσύνης. Α, και από ήρεμο, επαρκή και ποιοτικό ύπνο.

Αιγόκερως

Αρκετά ευχάριστη η Πέμπτη σου και σίγουρα αξίζει να κανονίσεις μια έξοδο με τον σύντροφο σου, ένα χαλαρό ποτάκι με την παρέα ή έστω μια συνάντηση για catch-up με τον κολλητό/ή σου.

Υδροχόος

Πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, της δουλειάς και του σπιτιού «μονοπωλούν» το ενδιαφέρον σου, ωστόσο μπορείς να τα βολέψεις χωρίς μεγάλη δυσκολία today.

Ιχθύες

Από τις σχετικά «ήσυχες» και άνετες μέρες η σημερινή, σε βοηθά τόσο με εξωτερικές δουλειές, όσο και στο να βρεις λίγο χρόνο μέσα στη μέρα για τη σχέση σου. 

athensvoice.gr