Ταύρε, νιώθεις λίγο «μούμπλε-μούμπλε»


Κριός

Υπάρχει μια συναισθηματική ένταση μέσα σου, που ίσως σχετίζεται και με χειριστικές συμπεριφορές σε επαγγελματικά ή οικογενειακά ζητήματα (3ο δεκαήμερο κυρίως). Βάλε ψύχραιμα τα όρια σου.

Ταύρος

Νιώθεις λίγο «μούμπλε-μούμπλε», ιδίως στο ξεκίνημα της ημέρας, οραματιζόμενος εικόνες από πλαζ και καλοκαιρινά κοκτέιλ με styling «ομπρελίτσες». Έλα μια μέρα έμεινε, αύριο Σ/Κ.

Δίδυμοι

Τα ερωτικά σου βγάζουν τάση για ίντριγκα, ζήλιες και χειριστικότητα, ενώ για κάποιους μπορεί μια φιλία να σε «ξινίζει» με τη μόνιμη τοξική της «διάθεση» (3ο δεκαήμερο κυρίως). Και κάνει και ζέστη, άρα...

Καρκίνος

Η Παρασκευή είναι «ύπουλη» για παιχνίδια εξουσίας σε προσωπικές σχέσεις και επαγγελματικά, στα οποία καλύτερα να μην «συμμετάσχεις» αφού άκρη δεν πρόκειται να βγάλεις (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Λέων

Θέματα της δουλειάς, της καθημερινότητας ή σχετικά με σπουδές μπορούν να βγάλουν μια παραπάνω πίεση, με την έννοια ότι είσαι εσύ εκείνος που πρέπει να τρέχει μονίμως για όλα (3ο δεκαήμερο). Αχ.

Παρθένος

Δε θέλεις και πολύ για να «ρετάρεις» συναισθηματικά, νιώθοντας ότι κάποιοι (σύντροφος, παιδιά, συνεργάτες) έχουν παράλογες απαιτήσεις από’ σένα και όσο για «αντάλλαγμα»...ούτε λόγος! (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Ζυγός

Γνωρίζεις αυτή την συμπεριφορά μέσα στις σχέσεις, προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές, -δεν έχει σημασία-, που κάποιος ενώ ξέρει τι σε ενοχλεί/ σε «βιδώνει» το κάνει (επίτηδες); E, watch out today (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Σκορπιός

Επικοινωνίες για τα επαγγελματικά και επαφές με συνεργάτες, φίλους, σύντροφο, αδέρφια μπορεί να βγάλουν μια ένταση, οπότε καλύτερα περιόρισε ό,τι μπορεί να σε εκνευρίσει (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Τοξότης

Η αίσθηση ότι δίνεις σταθερά περισσότερα απ’ όσα παίρνεις στα ερωτικά σου μπορεί να πυροδοτήσει ανασφάλειες, συναισθήματα θυμού και γενικώς «θέματα» με το ταίρι σου (3ο δεκαήμερο κυρίως). Λίγο προσοχή.

Αιγόκερως

Το σπίτι, τα οικογενειακά ή ορισμένα ζητήματα ακινήτων βγάζουν πίεση, ενώ φαίνεται πως κάποιοι θέλουν ντε και ναι «να σου πατήσουν τα κουμπιά» (3ο δεκαήμερο κυρίως). Και’ συ φυσικά «ανταποκρίνεσαι». 

Υδροχόος

Η μέρα βγάζει αρκετό στρες, ειδικά σε «πάρε-δώσε» της καθημερινότητας και της δουλειάς, αφού όλοι μοιάζουν να μην είναι με τίποτα ευχαριστημένοι (3ο δεκαήμερο κυρίως). Προσπέρασε.

Ιχθύες

Τα οικονομικά μπορεί να αποτελέσουν αφορμή για «πάθη» και συγκρούσεις με συνεργάτες, φίλους ή σύντροφο, σκάβοντας και πιο κάτω από την «ωραία» επιφάνεια (3ο δεκαήμερο κυρίως).

athensvoice.gr