Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου δίνοντας την ευκαιρία να φυτέψετε νέους «σπόρους» προς ανάπτυξη. Το δυσκολότερο μέρος αυτής της διαδικασίας είναι να μπορέσετε να αναγνωρίσετε και να εκτιμήσετε εκείνους τους σπόρους που μπορούν αντικειμενικά να αποδώσουν τους καλύτερους καρπούς. Το ζώδιο του Ταύρου και τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα δίνουν  την απαραίτητη ενέργεια μέσα στις επόμενες 28 ημέρες αν επικεντρωθείτε σε ρεαλιστικά όνειρα και έχετε υπομονή. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σας φέρνει σε επαφή με την αξία που έχουν για εσάς οι άνθρωποι που έχετε κοντά σας. Είναι στιγμή να κάνετε έναν απολογισμό γενικότερα σε θέματα αξιών και σας βάζει στην διαδικασία να βρείτε τρόπους να δείξετε τα συναισθήματα σας και το νοιάξιμο σας. Η εκτίμηση έρχεται μέσα από απλές χειρονομίες και όχι απαραίτητα από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Η φιλία και η συντροφικότητα είναι αξίες ανεκτίμητες και η υπερβολή δεν ανταποκρίνεται πάντα στην αξία τους.

Για τους Ταύρους, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας για τον επόμενο Σεληνιακό μήνα σας σπρώχνει να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας ζητήματα. Σας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε το δικό σας μέλλον, αυτό που επιθυμείτε, με ειλικρίνεια και να βρείτε τους τρόπους που θα υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Επιθυμίες οι οποίες έχουν πραγματική αξία για εσάς. Το μόνο που χρειάζεται είναι η ενέργεια που θα δώσετε να αντανακλά τον αληθινό σας εαυτό ώστε να σας φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Για τους Διδύμους, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σας φέρνει σε επαφή με παγιωμένες πεποιθήσεις οι οποίες εκ του αποτελέσματος βλέπετε και εσείς πως δεν είναι πια χρήσιμες στην ζωή σας. Σας φέρνει σε επαφή με τα φρένα που πιθανά βάζετε η ίδια/ο ίδιος στον εαυτό σας και τα εμπόδια που σας κρατούν ριζωμένη/ο σε μια θέση/στάση/κατάσταση. Για τον επόμενο Σεληνιακό μήνα είστε στην πλεονεκτική θέση μέσω εσωτερικών διεργασιών να κατανοήσετε τι και ποιος έχει αληθινή αξία για εσάς.

Για τους Καρκίνους, για τον επόμενη Σεληνιακό μήνα η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σας δίνει την ευκαιρία να έχετε αληθινή επικοινωνία με τους ανθρώπους που νοιάζεστε και αγαπάτε. Να δείτε τι λειτουργεί και τι όχι. Να αφουγκραστείτε βαθύτερα συναισθήματα και έννοιες οι οποίες μπορεί στο σήμερα να είναι αόριστες. Εστιάστε σε ότι σας ενώνει παρά σε ότι σας χωρίζει. Ο σκοπός είναι να βρεθεί η χρυσή τομή που θα σας φέρει κοντά χωρίς να αναλωθείτε σε περιττές σκέψεις και συζητήσεις, ρισκάροντας να πέσουν τα θεμέλια τα οποία με κόπο έχετε χτίσει.

Για τους Λέοντες, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ένα “ξεσκόνισμα” στις αξίες σας ώστε να μπορέσετε να έχετε πιο ξεκάθαρο στόχο προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε. Εξωτερικά γεγονότα έρχονται ξανά και ξανά με σκοπό να σας δείξουν την πραγματική διάσταση ενός θέματος, να κατανοήσετε σε βαθύτερο επίπεδο όλη του την υπόσταση. Για τον επόμενο Σεληνιακό μήνα μπορείτε να διαφωτιστείτε σε κάτι το οποίο έχει πραγματική αξία για εσάς και το πώς χρειάζεται να κινηθείτε από δω και πέρα.

Για τους Παρθένους, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σας βοηθά να στοχεύσετε προς την κατεύθυνση που μπορεί να φανεί αξία σας, κυρίως σε όσους την αμφισβητούν με τον οποιοδήποτε τρόπο. Η αληθινή και ειλικρινή επικοινωνία είναι ο καλύτερος τρόπος αν νιώθετε αδικημένη/ος αρκεί να μην αναλωθείτε σε λεπτομέρειες αλλά να σταθείτε στην ουσία των πραγμάτων. Υποστηρίξτε τα επιχειρήματα σας με πράξεις.

Για τους Ζυγούς, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σας βοηθά να κινητοποιήσετε τα ταλέντα σας και να θεραπεύσετε οτιδήποτε αρνητικό έχει αλλοιώσει την σχέση σας με ανθρώπους που εκτιμάτε και αγαπάτε. Για τον επόμενο Σεληνιακό μήνα σας δίνεται η ευκαιρία να φέρετε ξανά την ισορροπία αρκεί να γίνετε περισσότερο διαλλακτική/ός. Να είναι πραγματικά αυτό που θέλετε και έχετε ανάγκη και όχι να είναι απλά ένα καπρίτσιο ή η μοναξιά που σας οδηγεί.

Για τους Σκορπιούς, η Νέα Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας, σας βάζει στη διαδικασία να δείτε ξανά τη σύνδεση που έχετε με τον/την σύντροφο σας, τους φίλους σας και τα άτομα που βρίσκονται κοντά σας. Σε κάποιους μπορεί να μην έχετε δώσει την πρέπουσα σημασία ή το αντίθετο και να χρειάζεται να γίνει μια αξιολόγηση εκ νέου. Είτε αφορά μια σχέση είτε μια συνεργασία, αυτόν τον Σεληνιακό μήνα, μπορείτε να επανατοποθετηθείτε στους συγκεκριμένους τομείς.

Για τους Τοξότες, η κατανόηση και η αλληλοβοήθεια είναι τα κύρια συστατικά της Νέας Σελήνης στον Ταύρο για εσάς. Η αληθινή φιλία ή η συνεργασία στηρίζεται σε αυτές τις αξίες και για τον επόμενο Σεληνιακό μήνα σας δίνεται η ευκαιρία μέσω της αλληλεπίδρασης με ανθρώπους που ανήκουν στην καθημερινότητά σας να στηρίξετε ο ένας τον άλλον και να βοηθηθείτε με κάποιον τρόπο προχωρώντας μια κατάσταση που έχετε κοινό όφελος.

Για τους Αιγόκερους, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σας βοηθά να κατανοήσετε σε βάθος πόσο σημαντικές είναι οι αξίες και πως η εκτίμηση χτίζεται με καθημερινό κόπο μέσω δράσεων και όχι μόνο με τα λόγια. Για τον επόμενο Σεληνιακό μήνα η επαφή με τους ανθρώπους και η ανάγκη για επικοινωνία επικεντρώνεται σε ουσιαστικά θέματα και καταστάσεις που έχουν πραγματική αξία. Δώστε ενέργεια στους ανθρώπους που αγαπάτε και εκτιμάτε καθώς και την δημιουργική σας ενέργεια σε εγχειρήματα που έχουν νόημα για εσάς.

Για τους Υδροχόους, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σας δίνει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά και να αγκαλιάσετε κάτι στο οποίο υπάρχει αυτή την στιγμή απόσταση μεταξύ σας. Για τον επόμενο Σεληνιακό μήνα η προθυμία σας να εξερευνήσετε νέες πηγές έμπνευσης θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό και ότι καινούργιο έρθει στην ζωή σας θα εξαρτάται από την δική σας στάση απέναντι σε οτιδήποτε άγνωστο και νέο. Η αντικειμενικότητα θα είναι αρωγός σε αυτή την διαδικασία.

Για τους Ιχθύες, η ποιότητα δεν θα είναι διαπραγματεύσιμη για τον επόμενο Σεληνιακό μήνα, θα έχει ανεκτίμητη αξία και οποιοσδήποτε αμφισβητεί την υπόσταση της θα γίνεται πρόκληση για εσάς. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο κεντρίζει τον τομέα αξίες είτε πρόκειται για υλικές είτε για συναισθηματικές και θα πρέπει να έχει πολύ συγκεκριμένο χαρακτηριστικά. Φυσικά, θα πρέπει να γίνεται αποδεκτό από εσάς πως ο κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του αξίες και πρέπει να είναι σεβαστές, ιδιαίτερα όταν προκύπτουν συζητήσεις επί του θέματος.