Ταύρε, δεν χρειάζεται υπέρτατη ανάλυση στα επαγγελματικά


Κριός

Ούτε που σε νοιάζει αν φωτογραφήθηκε το σύμπαν στα «γεννητούρια» του, ούτε ακόμα ακόμα αν χαρτογραφήθηκε η σκοτεινή ύλη. Το μόνο που σε νοιάζει βασικά είναι το ΣΚ ahead of you.

Ταύρος

Δεν χρειάζεται και η υπέρτατη ανάλυση στα επαγγελματικά. Κάνε αυτό που είναι να κάνεις και μη μπερδεύεσαι άδικα με σκέψεις και κόντρα σκέψεις και πάει λέγοντας.

Δίδυμοι

Όχι, δεν «παίζεις» και δεν «τραβάς» βασικά και πολύ, λόγω βαρεμάρας, νύστας, βαθύ συναισθηματικού αναστεναγμού επειδή είσαι εδώ και όχι διακοπές; Δεν ξέρω, εσύ διάλεξε.

Καρκίνος

Λίγο «βαρύ πεπόνι» συναισθηματικά η Πανσέληνος που προηγήθηκε στον άξονά σου, ωστόσο μην το κάνεις πια και τόσο θέμα, έχεις τα «φόντα» να ξεφύγεις από τον προβληματισμό αφού.

Λέων

Πάρε ό,τι καλό προκύπτει από συνεργασίες στα επαγγελματικά, αλλά μην επαναπαύεσαι για τη συνέχεια. Έχει «αίμα, δάκρυα κι ιδρώτα» μέχρι το τέλος του μήνα.

Παρθένος

Ακόμα κι ο Ραμσής ο Β’ έκανε, λένε, συστηματικά την άσκησή του, παρά την οστεοαρθρίτιδα που τον ταλαιπωρούσε. Εσύ, που δεν έχεις και υποχρεώσεις Φαραώ, τι δικαιολογία έχεις;

Ζυγός

Επειδή χρειάζεσαι χρόνο για χαλάρωση και αποφόρτιση, ένα θερινό σινεμαδάκι είναι ό,τι πρέπει για την περίπτωση σου σήμερα. Προτείνω ξεκάθαρα «The lost daughter» με καταπληκτική Ολίβια Κόλμαν, σπετσιώτικο χρώμα και κομματάρες από Μόνικα. Ντάξει!

Σκορπιός

Άσε τις «κλισέ» αντιδράσεις στο σπίτι και στις συνεργασίες σου και προσπάθησε να δείξεις ειλικρινές «engagement» με την άλλη πλευρά. Θα κερδίσεις περισσότερα έτσι.

Τοξότης

Κάπως «χωρίς ανάσα» και λίγο με νευράκια για διαφορά μέσα σε δουλειά και καθημερινότητα, προσπαθώντας παράλληλα να το παίξεις και γκόμενος, γιατί... έλα μου ντε, ούτε εσύ ξέρεις.

Αιγόκερως

Μα να μην μπορείς να ησυχάσεις λίγο με τα οικονομικά, ρε παιδί μου; Λες και το κάνουν επίτηδες για να σε εκνευρίζουν constantly ένα πράγμα. (Κουράγιο)

Υδροχόος

Το να γίνεις «μπαούλο» συναισθηματικά ή «μπαρούτι» από τα νεύρα για τα προσωπικά ή γουατέβα, ε δεν λέει και πολύ Παρασκευάτικα. Μην εγκαταλείπεις το δικαίωμα στο χαμόγελο (σου).

Ιχθύες

Φροντίζεις με «συναίσθημα» τα σχέδια για το μέλλον σου, το χάνεις όμως λίγο στο κομμάτι του «production value». Μην είσαι τόσο ολιγαρκής, strive for more.

athensvoice.gr