Ιχθύ, παραπάνω προσοχή και στην υγεία these days


Κριός

Με την παρουσία του κυβερνήτη σου Άρη στους Ιχθείς και τον 12ο οίκο σου μέχρι τις 24/5 πρέπει να δώσεις έμφαση στην φροντίδα της υγείας σου, βρίσκοντας απαραίτητα χρόνο για ξεκούραση, βελτιώνοντας κακές συνήθειες, προγραμματίζοντας ίσως και κάποιο check up.

Ταύρος

Η αποχώρηση του Άρη από τον Υδροχόο και η είσοδος του μέχρι 24/5 στους Ιχθείς ρίχνει αρκετά τους τόνους σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα, βοηθώντας σε περισσότερο με τους στόχους σου, αλλά και με «διεξόδους» διασκέδασης μέσα στην καθημερινότητα.

Δίδυμοι

Με τον Άρη στους Ιχθείς ως 24/5 οι απαιτήσεις αλλά και η αγωνία για την εξέλιξη των επαγγελματικών αυξάνονται κατακόρυφα, ενώ η ισορροπία με την προσωπική / οικογενειακή ζωή είναι πιο εύθραυστη. Σημαντικό να βρίσκεις προσωπικό χρόνο για αποφόρτιση.

Καρκίνος

Ένα πιο γλυκό διάστημα ξεκινά με την είσοδο του Άρη στους Ιχθείς ως 24/5, που σου «επιτρέπει» τα νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά, την εξέλιξη σε θέματα σπουδών και προσωπικής ζωής, αλλά και την πραγματοποίηση επιθυμιών που αφορούν ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό.

Λέων

Παίρνεις «ανάσες» με την έξοδο του Άρη από τον άξονα σου και το πέρασμα του στους Ιχθείς ως 24/5. Η σεξουαλική σου διάθεση «τονώνεται», συναισθηματικά όμως μπορεί να παίξουν σκαμπανεβάσματα, ενώ τα οικονομικά θέλουν καλύτερη διαχείριση, αφού δεν αποκλείονται κάποια έκτακτα έξοδα.

Παρθένος

Η είσοδος του Άρη απέναντι σου στους Ιχθείς ως 24/5 αλλάζει ρυθμούς και ισορροπίες στην καθημερινότητα, ιδιαίτερα αναφορικά με προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Επειδή η πιθανότητα για παρεξηγήσεις θα είναι αυξημένη, οφείλεις να δείξεις υπομονή και να κατευνάσεις τα νεύρα σου. Οι αδέσμευτοι πάντως θα έχουν και τα «τυχερά» τους.

Ζυγός

Με τον Άρη στους Ιχθείς ως 24/5, τα καθήκοντα σε δουλειά και καθημερινότητα «σφίγγουν» και μολονότι μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου, αυτή η πίεση μπορεί να κουράσει σωματικά. Κατάλληλο διάστημα για να «ψαχτείς» με θέματα υγείας αλλά και για να αποκτησεις υγιεινές συνήθειες.

Σκορπιός

Περισσότερα χαμόγελα, αυτοπεποίθηση, εξωστρέφεια και δημιουργικότητα φέρνει η μετακίνηση του Άρη στους Ιχθείς ως 24/5. Αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να εξασκήσεις τις ικανότητες σου στο φλερτ, να βγεις, να ασχοληθείς με ένα νέο χόμπι, αλλά και να καταπιαστείς με νέα πρότζεκτ στα επαγγελματικά.

Τοξότης

Με τον Άρη στους Ιχθείς ως 24/5 οι συναισθηματικές εξάρσεις θα είναι στην ημερήσια διάταξη και λόγω του ότι δεν είσαι «μαθημένος» μάλλον θα ζοριστείς περισσότερο. Θέματα οικογένειας / προσωπικών αλλά και επαγγελματικών θα σε πιέσουν αρκετά, οπότε χρειάζεται να φροντίζεις τον εαυτό σου.

Αιγόκερως

Με τον Άρη να προχωρά στους Ιχθείς ως 24/5 ξεκινά ένα πιο εξωστρεφές διάσημα για’ σένα, με γρηγορότερους ρυθμούς στην καθημερινότητα, γεμάτο από επαφές, συζητήσεις, αλλά και εξόδους, ταξίδια και εξελίξεις αναφορικά με θέματα σπουδών και προσωπικής ζωής (βλέπε φλερτ, γνωριμίες κ.λπ).

Υδροχόος

Λες «addio» με ανακούφιση στον Άρη που εγκαταλείπει το ζώδιο σου, αίροντας αρκετή πίεση από την καθημερινότητα σου. Η νέα θέση του στους Ιχθείς ως 24/5 στρέφει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά, όπου μπορούν να προκύψουν και θετικές εξελίξεις, π.χ. ένα συμπληρωματικό εισόδημα, μια χρηματοδότηση, αλλά ίσως και αυξημένα έξοδα.

Ιχθύες

«Με τα πόδια στην πλάτη» ως 24/5 καθώς ο Άρης παίρνει θέση στο ζώδιο σου ύστερα από δύο ολόκληρα χρόνια. Η ενέργεια και η λίμπιντο ανεβαίνουν, η επιθυμία να βάλεις μπρος σε νέα σχέδια το ίδιο, όμως το τρέξιμο θα είναι for real, κάνοντας σε πιο «ευερέθιστο». Παραπάνω προσοχή και στην υγεία these days.

athensvoice.gr