Αιγόκερε, δεν είναι ανάγκη να κάνεις και καυγά χωρίς ουσιαστικό λόγο. Καλοκαίρι είναι


Κριός

Δεν είναι ανάγκη επειδή ο άλλος θέλει να σου χρεώσει κάτι ή να σε εκβιάσει συναισθηματικά ότι εσύ πρέπει να το φας «αμάσητο» ή να ασχοληθείς περισσότερο. Στα οικογενειακά και όχι μόνο.

Ταύρος

Επικοινωνιακή και «γεμάτη» η Παρασκευή σου, με πολλές επαφές, τηλέφωνα, συναντήσεις, τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για τα προσωπικά, βοηθώντας σε να τακτοποιήσεις τις δουλειές σου.

Δίδυμοι

Business and money το σημερινό μενού κατά κύριο λόγο, με τη μέρα να σε ωθεί να δεις τι μπορείς να κάνεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου, να ασχοληθείς λιγάκι με τα φορολογικά σου κλπ.

Καρκίνος

Να θυμάσαι ότι ούτε όλα τα λόγια, ούτε όλες οι απόψεις έχουν την ίδια σημασία. Γι’ αυτό «ξεδιάλεγε» με διάκριση ότι μετράει πραγματικά και όσο για τα υπόλοιπα... delete απλά.

Λέων

Είσαι πιο αποδοτικός δουλεύοντας κατά μόνας, διαβάζοντας με την ησυχία σου σε περίπτωση που δίνεις εξετάσεις, απέχοντας από το να ανακατευτείς πολύ με τα «ζόρια» των γύρω σου. Not now.

Παρθένος

Επαφές με συνεργάτες, συζητήσεις για μελλοντικα πρότζεκτς και οτιδήποτε σχετίζεται με το να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου στους άλλους, μπορεί να πάει καλύτερα σήμερα.

Ζυγός

Τα θέματα των επαγγελματικών συνδυασμένα με την οικογενειακή «μικροπολιτική» μπορεί να σε πιέσουν αρκετά σήμερα, αν δε βάλεις έγκαιρα τα όρια σου. Do it χωρίς «τύψεις».

Σκορπιός

Προσπάθησε να βρεις τρόπο να «χαρείς» και λιγάκι μέσα στη σήμερα και όχι μόνο να πήξεις στις υποχρεώσεις, αν και μάλλον θα καταφέρεις να τις ολοκληρώσεις με επιτυχία.

Τοξότης

Η οικονομική σου πραγματικότητα σε απασχολεί «δεόντως» και μπορεί τώρα στο ξεκίνημα του μήνα να πρέπει να ρυθμίσεις τα λογιστικά της εταιρείας, να πληρώσεις τον ΕΝΦΙΑ, να δεις θέματα δανείων κ.λπ.

Αιγόκερως

Το να συμφωνείτε και σε όλα με τον άλλο είναι και λίγο «ύποπτο» δε νομίζεις; Από την άλλη δεν είναι ανάγκη να κάνεις και καυγά χωρίς ουσιαστικό λόγο. Καλοκαίρι είναι.

Υδροχόος

Θυμάσαι μήπως την τελευταία φορά που πηγές στον οδοντίατρο ή έκανες ένα προληπτικό checkup για να δεις σε τι κατάσταση βρίσκεται ο οργανισμός σου; (Θυμάμαι να λες)

Ιχθύες

Το ξέρεις ότι μερικές φορές την «πατάς» στα ερωτικά, ακριβώς επειδή βιάζεσαι υπερβολικά να επενδύσεις συναισθηματικά, «τρομάζοντας» ίσως τον άλλο. Ε, don’t βρε παιδάκι μου.

athensvoice.gr