Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Τοξότη φέρνοντας νέες πληροφορίες οι οποίες μπορούν να μας βοηθήσουν σε ζητήματα που τρέχουν και μας ενδιαφέρουν άμεσα. Είναι σημαντικό να μείνουμε σε μια οδό η οποία μας δίνει ικανοποίηση την ίδια στιγμή που θα πρέπει να είμαστε ανοιχτοί σε αλλαγές που πιθανά να χρειαστεί να κάνουμε.

Η ευνοϊκή σχέση του Ερμή με τον Άρη θα λειτουργήσει υποστηρικτικά προς αυτή την κατεύθυνση.


Για τους Κριούς, δώστε την ενέργειά σας σήμερα σε κάτι που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εσάς και μπορεί να σας αποφορτίσει από τα τρέχοντα. Είναι σημαντικό να πάρετε χαρά ακόμη και από μικρά πράγματα, αυτή τη στιγμή.

Για τους Ταύρους, σήμερα δείτε το λίγο χαλαρά χωρίς πολλές σκέψεις και έγνοιες για πράγματα που δεν μπορούν να αλλάξουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Αυτό που χρειάζεστε αυτή τη στιγμή είναι να ακολουθήσετε τη ροή και να ξεκουραστείτε κυρίως σε ψυχικό επίπεδο.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη βρίσκεται σήμερα και αύριο απέναντί σας ενεργοποιώντας ζητήματα που σχετίζονται κυρίως με τις συνεργασίες, τις φιλίες και τις συνδέσεις σας. Δείτε τις καταστάσεις χαλαρά και μην σταθείτε σε πολλές λεπτομέρειες, ειδικά αν δεν είναι της παρούσης.

Για τους Καρκίνους, η ανάγκη να κάνετε κάτι διαφορετικό το οποίο θα σας τονώσει και θα σας αναζωογονήσει θα είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα και αύριο. Δώστε χώρο σε ότι μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να νιώσετε χαρά. Σταθείτε στην επιφάνεια των πραγμάτων.

Για τους Λέοντες, η Αφροδίτη αφήνει σιγά σιγά το ζώδιό σας και μπορεί να αφήνει μια αίσθηση του ανικανοποίητου ειδικά σε ότι αφορά ζητήματα πολύ προσωπικά σας. Καλό θα είναι σήμερα να μην αναλωθείτε σε πολλά πράγματα. Να εστιάσετε μόνο σε ότι είναι πραγματικά επιτεύξιμο και μπορεί να αναπτυχθεί άμεσα.

Για τους Παρθένους, αύριο περνά η Αφροδίτη στο ζώδιό σας οπότε καλό θα είναι να αποφύγετε να κάνετε σημαντικές δράσεις σήμερα μιας και η ενέργεια από αύριο θα είναι περισσότερο ευνοϊκή για εσάς. Ειδικά αν θέλετε να δείτε ζητήματα σχέσεων, σπιτιού και ιδιωτικής ζωής σήμερα προχωρήστε με τα απολύτως απαραίτητα και κινηθείτε πιο ενεργητικά από αύριο και μετά.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής στο ζώδιό σας συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σήμερα μπορούν να σας βοηθήσουν να δείτε πράγματα που σας ενδιαφέρουν από διαφορετικές οπτικές. Νέες ιδέες έρχονται υποστηρικτικά σε ότι κάνετε, ωστόσο καλό θα είναι να μην πάρετε αποφάσεις ή να βγάλετε τελικά συμπεράσματα μέχρι αύριο.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα και αύριο θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία μόνο σε ότι είναι σημαντικό για εσάς ανεξάρτητα την αντικειμενικότητά του. Εστιάστε σε ότι σας τροφοδοτεί ενέργεια και σας δίνει την αίσθηση ασφάλειας είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα και αύριο σας βοηθά με διάφορους τρόπους να δείτε τα πράγματα από διάφορες πλευρές αλλά πάντα με κέντρο την προβολή σας. Ακολουθήστε μια κατεύθυνση η οποία μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να δείξετε τα ταλέντα σας στους ανθρώπους γύρω σας.

Για τους Αιγόκερους, διάφορες σκέψεις και επιθυμίες έρχονται στην επιφάνεια σήμερα ζητώντας να βρουν χώρο έκφρασης στη ζωή σας με τον οποιοδήποτε τρόπο. Από αύριο η εύνοια θα είναι μεγαλύτερη, οπότε σήμερα καλό θα είναι να μείνετε μόνο στις σκέψεις. Οι δράσεις από αύριο και μετά.

Για τους Υδροχόους, κοινωνικά ζητήματα και καταστάσεις που σχετίζονται με συνεργασίες ενδέχεται να σας απασχολήσουν σήμερα και αύριο. Η ενέργεια θα είναι περισσότερο ευνοϊκή από αύριο και μετά οπότε καλό θα είναι να περιμένετε αν θελήσετε να κάνετε πολύ συγκεκριμένες δράσεις.

Για τους Ιχθύες, σήμερα ασχοληθείτε μόνο με τα απαραίτητα χωρίς να δώσετε χώρο σε καταστάσεις που αντικειμενικά δεν οδηγούν κάπου σήμερα. Αντιθέτως από αύριο και μετά μπορείτε να εξετάσετε ότι σας ενδιαφέρει με περισσότερη ενέργεια και να διαθέσετε τον απαιτούμενο χρόνο.

astroguide.gr