Παρθένε, οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια θα σε αποσυντονίσουν και θα σε εκνευρίσουν


ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή Δευτέρα είναι μια πολύ καλή μέρα για να ολοκληρώσεις σχέδια και να εκπληρώσεις όνειρα που κάνεις εδώ και καιρό. Η μέρα σε επηρεάζει θετικά και σε παροτρύνει να ασχοληθείς εποικοδομητικά με όσα σε ευχαριστούν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν καταφέρεις να κρατήσεις το άγχος μακριά από τη σχέση σου θα δεις πιο θετικά τη ζωή σου και θα νιώσεις την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, πρόσεξε τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι το σημερινό βράδυ, γιατί μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος σε παρεξηγήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην αναλώνεσαι σήμερα σε ζητήματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Κοίταξε να είσαι ψύχραιμος και να μη χαλάσεις την ενέργειά σου προσπαθώντας να βγεις από τη στασιμότητα στην οποία νιώθεις ότι έχεις μπει. Τα πράγματα πάνε αρκετά καλά, αλλά μάλλον δεν το έχεις καταλάβει. Γενικά, καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην πιέζεις τις καταστάσεις. Θα μπουν όλα σε σειρά, αλλά προς το παρόν χρειάζεται υπομονή.

Αισθηματικές προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλή φάση και η ατμόσφαιρα είναι κατάλληλη για να αποπλανήσεις τον σύντροφο σου σε ένα άκρως ερωτικό και παθιασμένο βράδυ… Ειδικά αν είσαι ένας ελεύθερος Ταύρος, κανόνισε μια βόλτα με φίλους και άφησε τη γοητεία σου να μπει σε λειτουργία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και έτοιμος για όλα, καθώς η μέρα επηρεάζει τις επαφές και τις επικοινωνίες σου. Γενικά ρίξε τους τόνους στη συμπεριφορά σου και φρόντισε να λύσεις με διαλλακτικότητα τα διάφορα προβλήματα, που μπορεί να προκύψουν. Κυρίως απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις και ειδικά για θέματα που δεν σε αφορούν. Μπορείς να κάνεις μια συζήτηση με δικά σου άτομα που θα σε βοηθήσουν αν τους πεις τι είναι αυτό που σε προβληματίζει.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, η Δευτέρα είναι ιδανική για να λύσεις προβλήματα, που έχουν προκαλέσει τρίτα άτομα στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, μία συνάντηση με το άτομο που σε ενδιαφέρει θα σου φτιάξει την διάθεση και ο τρόπος που θα σου μιλήσει θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα θέλεις να βελτιώσεις κάποιους τομείς της ζωής σου, αλλά δεν ξέρεις πώς. Πάντως για να βρεις τις λύσεις θα πρέπει να εξωτερικευθείς περισσότερο και να μην επαναπαύεσαι, αναβάλλοντας τις λύσεις στα προβλήματά σου. Σήμερα άλλωστε, θα έχεις την ευκαιρία να δώσεις απαντήσεις σε βασικά ζητήματα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή στιγμή για να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα και να μιλήσεις με το σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν. Είναι στο χέρι σου να φτιάξεις τις καταστάσεις. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, βγες και διασκέδασε. Κάπου κοντά σου βρίσκεται μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια θα σε αποσυντονίσουν και θα σε εκνευρίσουν. Κι όμως, αν ηρεμήσεις θα δεις ότι όλα προχωρούν όπως θέλεις και η δυναμικότητα που δείχνεις απέναντι στις καταστάσεις, δεν αφήνει τίποτα να ξεφύγει από τον έλεγχό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου μίλησε ελεύθερα με το ταίρι σου και μην κρύβεσαι για να μπορέσεις να ξεπεράσεις όσα σε απασχολούν. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, πρέπει να γίνεις λίγο πιο ανοιχτός και δεκτικός στις νέες γνωριμίες που θα κάνεις, ώστε να δώσεις το περιθώριο σε κάποιο άτομο να έρθει περισσότερο κοντά σου. Τα αποτελέσματα θα είναι θετικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια θα σε αποσυντονίσουν και θα σε εκνευρίσουν. Κι όμως, αν ηρεμήσεις θα δεις ότι όλα προχωρούν όπως θέλεις και η δυναμικότητα που δείχνεις απέναντι στις καταστάσεις, δεν αφήνει τίποτα να ξεφύγει από τον έλεγχό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου μίλησε ελεύθερα με το ταίρι σου και μην κρύβεσαι για να μπορέσεις να ξεπεράσεις όσα σε απασχολούν. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, πρέπει να γίνεις λίγο πιο ανοιχτός και δεκτικός στις νέες γνωριμίες που θα κάνεις, ώστε να δώσεις το περιθώριο σε κάποιο άτομο να έρθει περισσότερο κοντά σου. Τα αποτελέσματα θα είναι θετικά.

ΖΥΓΟΣ

Καλό είναι σήμερα να μην αφήσεις πολλές καταστάσεις στην τύχη τους, γιατί χρειάζεται η δική σου παρέμβαση για να εξελιχθούν τα πράγματα καλά. Μπορείς, λοιπόν, να κινηθείς επικεντρωμένα για να λύσεις συγκεκριμένα θέματα που σε προβληματίζουν. Άλλωστε, ο δυναμισμός που θα έχεις σήμερα θα είναι μεγάλος και θα τα φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο ότι κι αν σου περάσει από το μυαλό. Μόνο μη χαλαρώνεις και μην επαναπαύεσαι! Εκμεταλλεύσου τα αποθέματα ενέργειας που έχεις, για να ισορροπήσεις λίγο κάποιες καταστάσεις που βρίσκονται σε λεπτές ισορροπίες.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή φρόντισε να βρεις χρόνο για να συζητήσεις σήμερα με το σύντροφό σου και να του δώσεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα που σε προβληματίζουν. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις και τους ανεπιθύμητους διαπληκτισμούς στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, είναι καιρός να δώσεις προτεραιότητα στην προσωπική σου ζωή και να βγεις με τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν. Μην κλειστείς σπίτι σου απόψε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα νιώθεις αρκετά καλά για όσα έχεις καταφέρει μέχρι τώρα αλλά αυτή η στάση μπορεί να γίνει παγίδα και να σε κάνει να επαναπαυθείς. Μην υποκύψεις και μην αναβάλεις τις υποχρεώσεις σου. Κινήσου χωρίς άγχος, αλλά με δυναμικότητα. Η μέρα θα σου ανοίξει νέους δρόμους σε όσα έχεις ονειρευτεί και θέλεις να υλοποιήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, μίλησε στον άνθρωπό σου για όσα σε προβληματίζουν και μην υποκρίνεσαι πως όλα πάνε άψογα μεταξύ σας. Εσύ που ακόμη κλείνεις ραντεβού με τη μοναξιά σου, επιδίωξε να βρεθείς με καλούς φίλους και ασχολήσου με πράγματα που σε ευχαριστούν. Η γνωριμία που επιθυμείς δε θα αργήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή Δευτέρα θα σε βρει σε αναμονή, καθώς περιμένεις εξελίξεις σε διάφορα θέματα που σε απασχολούν, αλλά το πλανητικό σκηνικό θα φέρει εμπόδια και καθυστερήσεις που θα σε αναστατώσουν. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ηρεμήσεις, να μην εκνευρίζεσαι και με λίγη υπομονή αλλά και σκληρή δουλειά, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία και να βάλεις τα σχέδιά σου μπροστά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα μπορούν να πάνε καλύτερα από ότι είναι, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Χρειάζεται λίγη προσπάθεια για να καλύψεις το κενό που σας χωρίζει. Αν είσαι μόνος, είναι στο χέρι σου να αποκαλύψεις την έντονη γοητεία σου για να σε πλησιάσει το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μη χάνεις την καλή σου διάθεση ότι κι αν γίνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα μπορείς να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες που υπάρχουν στη ζωή σου και σε απασχολούν εδώ και καιρό, αν αποφασίσεις να αλλάξεις λίγο την συμπεριφορά σου και γίνε πιο διαλλακτικός. Εξάλλου, κάποια ζητήματα μπορεί να έχουν άμεσες λύσεις και το πείσμα αλλά και η εμμονή σου δεν σε αφήνουν να τις δεις. Άλλαξε λοιπόν τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις τα πράγματα, ανοίξου σε νέες απόψεις και δε θα χάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που υπάρχουν στη σχέση σου, αρκεί να είσαι λίγο πιο τρυφερός στη συμπεριφορά σου απέναντι στο σύντροφό σου. Λίγη γλυκύτητα και ρομαντισμός μόνο σε καλό μπορεί να σου βγει. Αν πάλι είσαι μόνος, αυτή την περίοδο θα δέχεσαι τα φλερτ και τα κομπλιμέντα το ένα μετά το άλλο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες, για να φέρεις κοντά σου ένα πραγματικά αξιόλογο άτομο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην αντιδράς έντονα σε όσα γεγονότα σε αναστατώνουν και μη δημιουργείς εκνευρισμό. Μην ξεχνάς ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα αρκεί να ελιχθείς κατάλληλα και να συμπεριφερθείς όσο ώριμα απαιτούν οι περιστάσεις. Οπότε μην αφήσεις κάποια μικροπροβλήματα να χαλάσουν την ψυχολογία σου. Με ηρεμία και προγραμματισμό, θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή καλό είναι σήμερα να κάνεις μόνο θετικές σκέψεις και να αφήσεις την απαισιοδοξία. Μπορείς να πλησιάσεις το σύντροφό σου και να έρθεις πιο κοντά του συναισθηματικά. Ό,τι κι αν κάνεις, να ξέρεις ότι θα έχεις την ανάλογη ανταπόκριση.

ΙΧΘΕΙΣ

Σήμερα θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες και πρέπει να είσαι σε εγρήγορση, για να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Επίσης, κάποια χαρούμενα γεγονότα που δεν τα περίμενες, θα σε γεμίσουν αισιοδοξία και θα σε κάνουν να βλέπεις πιο θετικά τη ζωή σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που επικρατούν στη σχέση σου και να δημιουργήσεις μια πολύ ερωτική ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Βγάλε όλο σου τον ερωτισμό και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι έχεις κάθε πιθανότητα να κάνεις μια καλή γνωριμία ή να φλερτάρεις με άτομα που θα σε πλησιάσουν.

myastro.gr