Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη φέρνοντας φρέσκο αέρα και νέες ιδέες σχετικά με ζητήματα που είναι ανοιχτά. Εν αναμονή του Ερμή ανάδρομου και την περίοδο εκλείψεων που διανύουμε καλό θα είναι να είστε σε επαφή με ότι συμβαίνει γύρω σας και να κρατάτε μικρό καλάθι όπου ακούτε μεγάλα λόγια. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, σήμερα ενδέχεται να υπάρξει η αίσθηση του ανικανοποίητου ανεξάρτητα το πρόγραμμά σας ή τις δράσεις σας. Δώστε την ενέργειά σας σε κάτι το οποίο ήδη είναι σε εξέλιξη και αποφύγετε νέα ξεκινήματα.

Για τους Ταύρους, θέματα σπιτιού σήμερα μπορεί να μην είναι εύκολο να τα διαχειριστείτε όσο θα μπορούσατε μια άλλη στιγμή. Καλό θα είναι να σταθείτε μόνο σε ότι μπορεί να γίνει/πραγματοποιηθεί άμεσα.

Για τους Διδύμους, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να σας δυσκολέψει ή να μην έρθει το αποτέλεσμα που προσδοκάτε. Μην απογοητεύεστε και προσπαθήστε να συνδεθείτε πιο σωστά με τους ανθρώπους γύρω σας.  

Για τους Καρκίνους, σήμερα ενδέχεται να νιώσετε αδυναμία να εκτελέσετε αυτά που θέλετε ή που έχετε δεσμευτεί. Δώστε την ενέργειά σας σε κάτι που είναι σίγουρο πως θα ολοκληρωθεί με επιτυχία χωρίς εμπόδια.

Για τους Λέοντες, ταξινομείστε τις σκέψεις σας πολύ καλά σήμερα και βάλετε ένα παραγωγικό πρόγραμμα. Είναι σημαντικό να είστε σε εγρήγορση αλλά εξετάστε όλες τις πληροφορίες και τα δεδομένα που έχετε λάβει.

Για τους Παρθένους, σήμερα θέματα σπιτιού ή προσωπικά σας ζητήματα μπορεί να σας βαρύνουν ή να νιώσετε πως χρειάζεται να καταβάλετε περισσότερη προσπάθεια από όσο έχετε υπολογίσει. Η κούραση είναι εμφανής γιαυτό βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε.

Για τους Ζυγούς, το τελευταίο διάστημα σας βοήθησαν τα πλανητικά δρώμενα να επεκταθείτε σε τομείς όπως η εργασία και η κοινωνικότητά σας. Είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή να γίνει μια εκκαθάριση των όσων έχετε αποκομίσει ώστε να είστε σε θέση να προχωρήσετε με επιτυχία.

Για τους Σκορπιούς, θέματα αξιών είναι στο τραπέζι αυτή τη στιγμή και προσπαθείτε να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να εκμεταλλευτείτε τα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας. Μην απογοητεύστε, μείνετε σε μια σταθερή οδό που σας δίνει ικανοποίηση.  

Για τους Τοξότες, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο σας, σας ωθεί να κάνετε πράγματα για εσάς παίρνοντας χαρά μέσα από αυτά. Είναι αλήθεια πως χρειάζεται να κάνετε αρκετές θυσίες αυτή τη στιγμή αλλά είναι σίγουρο πως θα ανταμειφθείτε με το αποτέλεσμα.

Για τους Αιγόκερους, κάποια πράγματα σας έχουν κουράσει και είστε σε φάση αναθεωρήσεων. Τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα ωστόσο αυτή η διαδικασία της εκκαθάρισης είναι απαραίτητη και υποχρεωτική περίπου μέχρι τέλος του μήνα.

Για τους Υδροχόους, βαθύτερες σκέψεις έρχονται στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή και ζητούν από εσάς τη μέγιστη προσοχή σας. Εστιάστε την ενέργειά σας κυρίως σε τομείς όπως η κοινωνικότητά σας και οι αληθινές σας επιθυμίες.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με ένα επαγγελματικό θέμα ή κάτι το οποίο είναι σημαντικό για εσάς. Είναι απαραίτητο να βρεθούν τρόποι επέκτασης – κάθε είδους – για να μπορέσετε να πάρετε χαρά αυτή τη στιγμή ανεξάρτητα αν θα πρέπει να δράσετε προς το τέλος του μήνα και μετά.