Λίγο πριν ο Ήλιος περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου, σήμερα θα βρίσκεται σε κενό πορείας. Πρακτικά σήμερα ενδέχεται να χρειαστεί περισσότερος κόπος και πιθανά να μετράει περισσότερο ο τρόπος παρά ο χρόνος που θα διαθέσετε σε κάτι που ασχολείστε αυτή τη στιγμή. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, σήμερα σταθείτε ενθαρρυντικά και υποστηρικτικά στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη γύρω σας. Μέσα από αυτή την διαδικασία, συντονισμένη/ος ταυτόχρονα με τις βαθύτερές σας επιθυμίες, η βοήθεια που θα δώσετε θα έχει μεγαλύτερη ισχύ και απήχηση.

Για τους Ταύρους, σήμερα δράστε μέσα από την καρδιά σας και ελάτε κοντά με ανθρώπους που νιώθετε δικούς σας ανθρώπους. Είναι περισσότερο χρήσιμο σήμερα να στραφείτε προς τα μέσα, τα συναισθήματά σας και τις βαθύτερές σας ανάγκες, πριν οτιδήποτε άλλο.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο σας φέρνει πολλές σκέψεις σχετικά με θέματα που σας απασχολούν αυτή την περίοδο. Αν καταλήξετε σε συμπεράσματα καλό θα είναι να περιμένετε μέχρι αύριο πριν την όποια δράση σας.

Για τους Καρκίνους, σήμερα δώστε την παρουσία σας και την φροντίδα σας σε κάποιον που αγαπάτε και είναι κοντά σας. Ακόμη και αν δεν ειπωθούν όλα όσα νιώθει ή δεν βρεθούν λύσεις σε όλα όσα τον απασχολούν, είναι σίγουρο πως και μόνο η παρουσία σας θα είναι ευεργετική σε ψυχικό επίπεδο και για τους δυο σας.

Για τους Λέοντες, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία μέσα από ομάδες ή άτομα τα οποία έχετε κοινούς στόχους να ανταλλάξετε ιδέες. Μπορείτε να ενώσετε τις δυνάμεις σας προς ένα κοινό όραμα ωστόσο η οποία δράση καλύτερα να προγραμματιστεί από αύριο και μετά.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορείτε να περάσετε τα μηνύματά σας μέσα από προσωπικά παραδείγματα και στόχους που έχετε πετύχει με τη δυναμική σας. Είναι σημαντικό για ότι λέτε να υπάρχουν απτά παραδείγματα ώστε να σας ακούσουν και να αποδεχθούν αυτά που τους λέτε.  

Για τους Ζυγούς, σήμερα προσπαθήστε να μην αναλωθείτε σε πράγματα τα οποία δεν έχουν ιδιαίτερο νόημα αυτή την στιγμή. Ασχοληθείτε με ότι μπορεί να σας ταξιδέψει και να διευρύνει το νου σας με μια περισσότερο φιλοσοφική προσέγγιση.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα ενδέχεται άλλοι να νομίζουν πως τους κρύβετε κάτι ή πως δεν θέλετε να μοιραστείτε μαζί τους πράγματα. Η ημέρα προσφέρει την απαραίτητη ευελιξία να κινηθείτε πιο αυτόνομα και να κάνετε πράγματα μόνο για εσάς.

Για τους Τοξότες, είναι σημαντικό σήμερα να δώσετε την βοήθειά σας στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη ακόμη και αν χρειαστεί να αφήσετε δικά σας θέματα στην άκρη. Ωστόσο, καλό είναι να μην τα βάλετε κάτω από το χαλί αλλά να τα εξετάσετε εκ νέου από αύριο και μετά.

Για τους Αιγόκερους, ένα εργασιακό θέμα ή κάτι που σχετίζεται άμεσα με τις καθημερινές σας δραστηριότητες σήμερα κινητοποιείται και μπορείτε να ασχοληθείτε με αυτό. Ωστόσο, ακόμη και αν έχετε καταλήξει σε συμπεράσματα, καλό είναι να μεταφέρετε τα μηνύματά σας από αύριο και μετά.

Για τους Υδροχόους, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να χαλαρώσετε κάνοντας κάτι που σας ευχαριστεί. Μην νιώθετε πως αφήνετε πράγματα στην άκρη. Είναι σημαντικό να κάνετε ενέργειες οι οποίες θα σας αναζωογονήσουν και θα σας χαλαρώσουν αυτή τη στιγμή.

Για τους Ιχθύες, μπορείτε να ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού ή προσωπικά σας ζητήματα σήμερα. Η ευελιξία υπάρχει για να κάνετε διάφορες σκέψεις ή συζητήσεις ωστόσο καλό θα είναι να μην προβείτε σε τελικά συμπεράσματα πριν την αυριανή ημέρα.