Υδροχόε, από τις κοινωνικές και εξωστρεφείς μέρες η σημερινή


Κριός

Εκμεταλλεύσου όσο μπορείς την ημέρα σου για να κάνεις τις βόλτες σου, να βγεις και να χαλαρώσεις, γιατί από το βράδυ κι ύστερα το μυαλό σου θα σκέφτεται τα πρέπει της νέας βδομάδας.

Ταύρος

Η Κυριακή διατηρεί στο μεγαλύτερο μέρος της την χαρούμενη και χαλαρή της διάθεση, εκτός από το βράδυ, που μπορεί να σου βγάλει μια νευρικότητα ή κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα σου.

Δίδυμοι

Σαφώς και προτιμάς μια μικρή απόδραση σήμερα, έτσι για ν’ αλλάξεις λίγο παραστάσεις, αλλά απ’ το απ’ το βράδυ και μετά μπορεί να σε πιάσει το άγχος σου, μειώνοντας την ενεργητικότητα σου.

Καρκίνος

Ακόμα κι να υπάρχουν πρακτικές υποχρεώσεις και καθήκοντα για τη δουλειά ή άλλες «μεριές», δεν χρειάζεται να παραφορτώσεις το πρόγραμμα σου, αφού έχεις ανάγκη κι από λίγη ξεκούραση.

Λέων

Η Κυριακή σε βρίσκει σε ωραία διάθεση, αποτελώντας την κατάλληλη ευκαιρία για να ηρεμήσεις και να χαρείς με την παρέα σου, αν και το βράδυ μπορεί να σε «επισκεφτεί» το στρες για τα επαγγελματικά σου.

Παρθένος

«Τεμπελιά ολέ» σήμερα, αφού ακόμα και το να σηκωθείς από το κρεββάτι δεν το βρίσκεις απαραίτητο, θέλοντας να «ανασυντάξεις» δυνάμεις, ωστόσο από το βράδυ και έπειτα μπορεί να έχεις και το άγχος «παρεούλα».

Ζυγός

Μάλλον σε ασχολίες χαλάρωσης και μειωμένων απαιτήσεων σκέψης θα αφιερώσεις τη μέρα σου, «αδειάζοντας» από όλα τα πρέπει της ρουτίνας σου, αν και το βράδυ βγάζει ίσως μεγαλύτερη αγωνία για τα ερωτικά ή τα οικονομικά.

Σκορπιός

Η εξέλιξη των επαγγελματικών σου και τα θέματα της δουλειάς σε απασχολούν ίσως λιγάκι και σήμερα Κυριακή, ενώ το βράδυ έχει και το στοιχείο του απρόοπτου αναφορικά με τον προγραμματισμό σου.

Τοξότης

Όμορφη και άνετη στο μεγαλύτερο μέρος της η Κυριακή, προσφέρεται και για μια απόδραση με τον σύντροφο ή την παρέα, αν και το βράδυ μπορεί να σε αγχώσει λίγο, φέρνοντας μια ξαφνική αλλαγή στα πλάνα σου.

Αιγόκερως 

Οk, τα μαγαζιά είναι ανοιχτά, έχει εκπτώσεις, είναι και η γιορτή της μητέρας as well, οπότε όλο και κάποια ψώνια θα κάνεις, αλλά δεν είναι ανάγκη «να τινάξεις και τη μπάνκα στον αέρα».

Υδροχόος

Από τις κοινωνικές και εξωστρεφείς μέρες η σημερινή, και καλά θα κάνεις να «συντονιστείς» μ’ αυτή την ενέργεια, αν και το βράδυ μπορεί να σε αγχώσει κάπως, φέρνοντας ίσως μια αλλαγή στα σχέδια σου.

Ιχθύες

Δεν αποκλείεται today να πρέπει να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες για τη δουλειά, να ασχοληθείς με τα πρακτικά του σπιτιού κ.λπ, βρες ωστόσο λίγο χρόνο και για μια βόλτα στη φύση, χωρίς να πιέζεσαι όσο πλησιάζουμε προς το βράδυ.

athensvoice.gr